acil uyanik olan cevap versin

sevgi korhan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
1.022
726
123
33
Kızlar büyük ihtimalle doğum sancim başladı ama pek de emin değilim tecrübeli olan bana acil cevap versin

Canım doğum adet ağrısı gibi başlar ve basınç hissedersin alttan l, kasılmalar olur karnin belirli bölgelerinde ama aci vermez ... Sancı belirli dakikalarda gelir ve kısa sürer sonra geçer ve belirli aralıkta yine gelir ... Sancı geldiği zaman yurusende pozisyon değiştirsen de geçmez .. Umarım iyisindir

Aynen aswen bunlar var bende karnim kaşıklarım agriyor kasiliyor sonra yavaş geçiyor

Geceden beri var canim
Senin yavas yavas basliyor dogum.. Bendede oyleydi uyuyamamisdim basladiginda.. 5/6 -10 dakika araliklarla geliyordu sanci ama acilma olmadigi icin 1-2 gün öyle sürdü evde o sancilar.. 3.gün 5 santim acilma oldugu icin agrilar siddetlenmisdi ve dogumum baslamisdi.. Ardindan ikinma sancisi geldi ve bebegim dogmusdu..

Bence az daha bekle suyun gelmesini veya sancilarin siklasmasini acilman baslarsa gidersin hastaneye yinede hazırlıklı ol canim allah yardimcin olsun

bence sen her ihtimale karşı hastaneye git canım venimde aynen öyle olmuştu gece saat 1 de ağrılarım yavaştan başlamıştı sabah 8.30 da hastaneye gittim ve doktor muayne etti 8 cm açılmam olmuştu

Her zaman su gelmez o yüzden sancılarını kontrol et canım benim suyumu 7 cm olduğunda ebe patlattı ve açılma hızlandı.. senin için en önemli şey şu an sancı sıklığı ve şiddeti .. Rabbim hayırlı ve güzel doğum nasip etsin

Ay gözlerim doldu valla okurken Rabbim herkesin çocuğunu sagsalim dogurmayi nasip etsin bizede bebiş versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…