ACİL!! via hospital sancaktepe doktor tavsiyesi

ilkfer

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2016
235
103
103
35
ARKADAŞLAR KADIN DOĞUM UZMANI TAVSİYESİ BEKLİYORUM LÜTFEN YARDIM

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

bende yarın muayneye gideceğim. Çok kararsızdım ama adetim çok düzensiz, polistik overim varr ve hamile kalamıyorum. İnşallah herşeyi yoluna sokabilirim.

Gittiniz muayeneye bende doktor arıyorum polikistikoverim

lütfen banada yardımcı olur musunuz 23 haftalık hamileyim bende doktorumu değiştrcm kurtköy ersoy hastanesine gidiyodum yarın via hospıtal tugba gürbüze gitmeyi dusunuyodum yorumunuzu okudum acıkcası cemal beyden etkılendm ama eşim erkek doktor istemiyo tuğba hanıma hiç muayeneye gitmiş miydinz ve doktorlar cep numaralarını verıuyolar mı

mesajım size gelmedı galiba bende yarın tugba gurbuze randevu aldım vıa hospıtal sancaktepe cemal beyle ılgılı hıb kotu eleştırı duymadım gercekten ama esım erkek doktor ıstemıyo

Arkadaşlar merhaba;
bende 14 haftalık hamileyim ve yakın olması sebebiyle via hospital Hülya Güvenir'e gittim ve gitmez olaydım, öncelikle o soru sordukça siz konuşabilirsiniz ve ne sorduysa sadece onu söyliceksiniz, detaya girmeden. 2 li tarama testini ben yaptırmadım yaptırmak istemedim ve bana yapmış olduğu açıklamayı aynen söylüyorum, eğer yaptırmış olsaydın çocuğun GERİZEKALI olursa aldırabilrdin, tabi GERİZEKALI olsada aldırmak istemeyenlerde oluyor. böyle bir açıklama yapabilir mi bir doktor. Gerizekalı ne demektir ya, down sendromu riski olarak açıklasan anlamicak kapasitede kimse yokken ülkemizde bana yapmış olduğu açıklama buydu, kesinlikle gitmeyin, tavrı uslübü hiç hoş olmayan ne yazıkki doktor olmuş bir bayan. ve şuan hala doktor arayışındayım. Allah hepimizin karşına iyi eğitim almış doktorlar çıkarsın.

nerde oturuyorsunuz?

Taşdelen Çekmeköy de oturuyorum
çekmeköy boğazici estevya var via hospitalyumun yan kuruluşu gibi orda damlanur hanıma gidiyorum burda bir arkadaşın tavsiyesiyle ona başladım daha önce via da tuğba hanıma gidiyordum ve hiç memnun değildim gitme durumunuz varsa tavsiye ederim

bakalım birde onu denicem 2 hafta sonra 3 lü tarama testi için gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba hem tuğba hanım hemde cemal beye gitmiş biri olarak diyorum ki kesinlikle semavi kurt hanım kendisi o kadar ilgili ve tatlı bir doktor ki inanın bir sonraki randevuyu dört gözle bekliyorum . Normal doğum yanlısi bir doktor. Cemal bey hastaneden ayrılınca yerine kendisi geldi. Bende onunla devam ettim. Her soruma cevap veriyor. Hatta numarasini verdi ve doğumuma kendisinin geleceğini söyledi. Böyle doktorlar bulmak inanın zor.

Merhaba bnde via da tugba hanima randevu aldim ama kararsz kaldim ya semavi hanim dha mi iyi sicak biri mi siz ikisinide denemissinz sanirim yardmci olursanz sevinrm

semavi hanıma gidiyorum ben de kendisinden çok memnunum çok ilgili oldukça güleryüzlü sorularıma ılımlı ve açıklayıcı cevaplar veriyor tavsiye ederim

semavi hanıma gidiyorum ben de kendisinden çok memnunum çok ilgili oldukça güleryüzlü sorularıma ılımlı ve açıklayıcı cevaplar veriyor tavsiye ederim
Ona gidecektim bnde ama hastaneden ayrildigini soylediler dun son gunuymus uzuldum bende

Walla bn bile uzuldum hic gtmemis olmama ragmen

bugün hastaneyi aradım semavi hanım ayrılmamış hatta randevu bile aldım ayın 24üne. İsterseniz tekrar görüşün hastaneyle yanlış bilgilendirdiler sizi sanırım. Benim bahsettiğim bayan Opt. Dr. Semavi Kurt

Allahim ya bana niye oyle soylediler sinir oldum smdi bnde o yuzden iptal ettim randevuyu. Sizin adiniza sevindim enazindan doktorunuza devam edersiniz

Allahim ya bana niye oyle soylediler sinir oldum smdi bnde o yuzden iptal ettim randevuyu. Sizin adiniza sevindim enazindan doktorunuza devam edersiniz

malesef bugün hastaneden aradılar ve semavi hanımın ayrılacağını söylediler yani size söylenen doğruymuş bana geç haber verdiler. başka bi yerde çalışacak olursa haberim olacak umuyorum buraya da yazarım şimdi kiminle devam etmeliyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…