Acil yardım ! 22 Eylül evlilik yıldönümümüz, lütfen organizasyon için yardım edin:)

sadevehuzurlu

Evvela huzur! Gerisi sonradan gelir.
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
2.222
3.582
133
Eşimle 4 yıldır beraberiz.22 Eylül ilk evlilik yıl dönümümüz.Bu nedenle unutulmayacak bir sürpriz yapmak istiyorum eşime:) Lütfen fikirlerinizi paylaşın.Ancak bazı ipuçlarından bahsedeyim ki klasik şeyler önerilmesin.

Eşim futbolla ilgilenmez, takım tutmaz.

Parfüm,saat ve kıyafet çok aldım, bunları düşünmüyorum.

Duygusal mektuplar, aşk defterleri hazırladım onlar da olmaz.
Askerdeyken de mektup göndermiştim.

Karakalem resmimizi çizdirdim.

Slayt hazırladım daha önce.

Puzzle sever ama bi kez ağzını aradım esprisine bizi parçalara mı ayıracaksın demişti:D:D

Pasta ve sofra da çok klasik ama cidden bir erkeğe ne yapılır ki, çok zor:(:(:(

Ne olur bişey bulalım:(

hep erkekler mi yapacak bence siz o gün bir yemek ayarlayın lüks bir mekanda, daha önce gitmediğiniz bir yer olsun, belki şehir dışı bile olabilir.
mekanla önceden görüşün işte mumlar falan koysunlar masa düzenlemesi yapsınlar.

sanırım hafta içine geliyor. eşin işten çıkmadan önce eline bir not ulaştır kargo ile, sadece yer ve zaman yazsın. artık parfüm mü sıkarsın nota, rujlu dudağınla mı öpersin onlar senin hayal gücüne kalmış.
hatta telini de kapat, sana ulaşamayıp merak etsin.
şık bir elbise giy, eşin geldiğinde onu bekliyor ol buluşacağınız yerde.
güzel bir yemek, seviyorsanız birer kadeh şampanya ya da şarap..
hoş bir hediye de verebilirsin, iyi bir marka saat gibi mesela.
sonra ister evinize geçin ister bi otelde 1 gecelik bi kaçamak yapın.
daha önce giymediğin çekici iç çamaşırlar da olabilir.
o gün sanki henüz sevgiliymiş gibi eski anılarınızdan konuşun, hayallerinizden, beraber yapacaklarınızdan, gündelik hayatın sorunlarını bırakın, iş, aile bunları hep askıya alın bi geceliğine.

bence bir hediye almaktan iyidir, ilk evlilik yıldönümünü hep böyle anımsarsınız.
maddi açıdan biraz külfetli olabilir belki.. ama bence biraz bonkör davranmaya değer.

hııı mutlaka birbirinize sarılarak dans edin bence, bi de saat aldım demişsin, başka bir hediye düşünülebilir. ya da hiç hediye almazsın. senden ala hediye mi var :)

Bizim de 4. evlilik yıldönümümüz Eylül'de.
Romantik sakin bir otel bakınıyorum, orman içi, göl kenarı vs.
Ayrıca geceyi renklendirecek bir de kıyafet. :oops:
Hediye almayacağım. onu da eşim yapsın :D
2. balayı bir nevi. :KK60:

Yani aslında peri masalı da yaratmak gerekmiyor ki. Zaten o gün çok özel ve çok güzel. Muhteşem şeyler yapmak bana gereksiz geliyor. Dışarıda güzel bir yemek yemek ve anıları tazelemek bana yeterli geliyor.

21 Eylülde bizim ilk yıldönümümüz, bizim de 7 yıllık birlikteliğimiz var ev dediğin gibi bir çok şeyi daha önceden aldım zaten. Konunu takipteyim :KK24:

Bizimde 21 eylül de bende faydalanırım güzel fikir olursa pazar günü eşimde evde olacağı için sürpriz yapmam pek mümkün görünmüyo :)

tabiata.com a bakın sessiz sakin tatil isteyenlere çin süper her bölge var bu mevsimde küre dağları falan harika olur İstanbul yakınları da var balayımı yuvacık doğa turizmde yapmıştım ben bu siteden memnun kaldım.

arkadaşlar haftaiçine denk geldiği için açıkçası tatil fikri olmaz, bir de ben dışarıda yemek ayarlarsam tahmınımce eşım de ayarlar ve cakısır:( bı de bız ıse beraber gıdıyoruz cıkısta benı alıyor eve beraber gecıyoruz anlayacagınız hep beraberız surprız ayarlamak ıcın fırsat bıle yok ıs yerıne cıcek cıkolata da gonderılmez erkek sonucta:( zor bnm mısım ınanın kı:( bı duvara kalpten foto mu yapsam çok mu basıt olur :(:( ağlıcam ya 1 aydan cok var ama aklıma bısı gelmıyo

10gun sonra 2.evlilik yildonumumuz konuyu takipteyim:) gecen sene 1geceligine uzaklastik sehrin kalabalikligindan ve gunduzu denizde geceside romantik bi otelde gecmisti fikir olabilir sizin icin.hediyeden daha anlamli daha hos geciyor:)bu yil icin pek bisey bulamadim hala:(

arkadaşlar haftaiçine denk geldiği için açıkçası tatil fikri olmaz, bir de ben dışarıda yemek ayarlarsam tahmınımce eşım de ayarlar ve cakısır:( bı de bız ıse beraber gıdıyoruz cıkısta benı alıyor eve beraber gecıyoruz anlayacagınız hep beraberız surprız ayarlamak ıcın fırsat bıle yok ıs yerıne cıcek cıkolata da gonderılmez erkek sonucta:( zor bnm mısım ınanın kı:( bı duvara kalpten foto mu yapsam çok mu basıt olur :(:( ağlıcam ya 1 aydan cok var ama aklıma bısı gelmıyo
imternetten bakiyorum ben .guzel hediye fikirleri var.esinizin haberi olmadan siparisi verirsiniz:)

Kızlar ya niye böyle yapıyorsunuz çıtayı yükseltiyorsunuz. Sonra eşim bana öküz diyor

• Beğen
Reactions: 2k1
Back
X