• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım bakın bi akıl verin

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Kızlar sabah konu açtım eşim söylendi gitti diye birlikte inşallah yere gittik bir hasta ziyaretine şimdi yolda bana tehditler savurdu bardağı aştın sen. Daha dur neler göreceksin dedi ve bi sürü şey. Şimdi bi yere gitti ve ben çok korkuyorum eve gelince kapıyı açmak istemiyorum . Bana bileylenmis sabahtan beridir . Bişey yapacak diye korkuyorum İstanbulda yoğun bir kar yağışı var hiçbir yere gidemiyorum şuan. Bi akıl lütfen acmasam daha çok sinirlenir mi of çıldırcam :KK43:

Valla olay ne tam anlamadım ama gidecek yerin yoksa şartlarda aşırı kötü değilse azıcıkta çenemizi tutalım bizde şartlar belli çünkü ısıracak köpek dişini göstermez derler

Komsunuz falan var mı samimi olduğunuz onlara gitseniz? Kapıya dayanirsa mecbur açacaksınız gibi geliyor bana. Aygır kuvveti olur onlarda çünkü. Benim babam ,annem eve almayinca çatıya çıkıp terasın kapısını kırmıştı. Komsunuza gidin bence,veya bir samimi aile dostunuza kar da yağsa kaçın gidin. Taksiye falan binin Allah yardımcınız olsun

Kapıyı aç hiçbir şey yapamaz o ezik kocan. Kendisiyle bir problemi var galiba bu tavırlar hiç normal değil. Sen de karı marı bahane etmeden kendine bir yol çiz sonunuz belli diretmeni anlamıyorum. İlle şiddet görmeyi bekliyosun... bugün değilsede yarın birgün gerçekleşecek gibi zaten.

Komsunuz falan var mı samimi olduğunuz onlara gitseniz? Kapıya dayanirsa mecbur açacaksınız gibi geliyor bana. Aygır kuvveti olur onlarda çünkü. Benim babam ,annem eve almayinca çatıya çıkıp terasın kapısını kırmıştı. Komsunuza gidin bence,veya bir samimi aile dostunuza kar da yağsa kaçın gidin. Taksiye falan binin Allah yardımcınız olsun
Şuan benim burada hickimsem yok

Kapıyı aç hiçbir şey yapamaz o ezik kocan. Kendisiyle bir problemi var galiba bu tavırlar hiç normal değil. Sen de karı marı bahane etmeden kendine bir yol çiz sonunuz belli diretmeni anlamıyorum. İlle şiddet görmeyi bekliyosun... bugün değilsede yarın birgün gerçekleşecek gibi zaten.
Yarin gideceğim ailemin yanına

Ve sanki eksik anlatıyosun bazı şeyleri bir erkek ne olursa olsun nasıl bu kadar dolabiliyor. Tamam öküzlük kanında olabilir ama ne oldu yani zaten hep o eziyo sen eziliyosun daha ne istiyo ki

Sabahki konuda neye kızdığını söylemedin ki? Neden bileylendi sana sabahtan beri?

Ve sanki eksik anlatıyosun bazı şeyleri bir erkek ne olursa olsun nasıl bu kadar dolabiliyor. Tamam öküzlük kanında olabilir ama ne oldu yani zaten hep o eziyo sen eziliyosun daha ne istiyo ki
Öyle Görmüyo o bebekmi hep başıma buyrukmusum onu sallamiyomusum takmiyomusum. Benim elimde kalacak bu olacak sonunda çıldırttı beni artık bıktım cidden bıktım. Yaptığım hicbir şeyinı görmüyo ben anlamıyorum niye bu hale geldi

Sabahki konuda neye kızdığını söylemedin ki? Neden bileylendi sana sabahtan beri?
Sabah neden eve geç kaldın dedim canım öyle istedi dedi . Bişey demedim kapıyı kapattım gettim oturdum yavaş kapat şu kapıları doğru düzgün yürü yavaş falan dedi canım öyle istiyor dedim . Sonra bişeyler söyledi gereksiz yaratık diye soyledim içimden geldi tuttu yüzümü skti

Sabah neden eve geç kaldın dedim canım öyle istedi dedi . Bişey demedim kapıyı kapattım gettim oturdum yavaş kapat şu kapıları doğru düzgün yürü yavaş falan dedi canım öyle istiyor dedim . Sonra bişeyler söyledi gereksiz yaratık diye soyledim içimden geldi tuttu yüzümü skti
O sabahki mevzu muydu? Anladım.. Bence kapıyı açmazsan daha kötü olur. Bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama yapmaya kalkarsa polisi ara. Gerekirse uzaklaştırma kararı aldır bu herife.

O sabahki mevzu muydu? Anladım.. Bence kapıyı açmazsan daha kötü olur. Bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama yapmaya kalkarsa polisi ara. Gerekirse uzaklaştırma kararı aldır bu herife.
Ailemi aradım şimdi arkan yok değil diye kızdilar niye söylemiyorsun bize diye . Konuşacaklar sonra da gerekirse gelip alacaklar beni . Mutsuzluktan ölmek üzereyim . Neden bu hale geldik nedennn

Ailemi aradım şimdi arkan yok değil diye kızdilar niye söylemiyorsun bize diye . Konuşacaklar sonra da gerekirse gelip alacaklar beni . Mutsuzluktan ölmek üzereyim . Neden bu hale geldik nedennn
En iyisini, olurunu yaptin. Annene daha cok destek olacaksin ne güzel. Yanina gittiginde tesekkur et bisuru öpücük kondur o adamdan kurtulduguna sukrederek konus. Emin ol uzulmek yerine dunyanin en mutlu annesi olur kizim benim yanimda daha mutlu diye.

Hadi bunu atlattin ee bidahaki kavgada nolcak simdi bana bisey yapar mi diye korku ve stres icinde yasanmazki.sakin cocuk falan yapma.

Back
X