Herkese merhaba..bu forumu takip ederdim ama aranıza böyle bir konuyla katılacağım hayatta aklıma gelmezdi

tek iyi yanı iyikide bu siteyi takip ediyormuşum..
Hamileyken bilmeden yapılan birçok şey okudum ama kendim kadar kötü durumda olanı bulamadığım için içim kapkara şu an
Temmuz ve ağustos ayında kanamam oldu bende adet sandım ve dr a gıtmedım fakat artık eylule dogru kan gelmeyınce suphelenıp gıttım olsun olsun 5 haftalık olsun dıye dusunurken soka ugradım tam 13 haftalık hamileydim.alkolle cok fazla baglantım var 46 kıloyum ama cok alkol alıyorum ve ben hıc bı belırtı hıssetmedıgım (hatta tv de gorsem bıle bı kadın nasıl anlamaz yaaa dıye de elestırırdım) ıcın artık ıs ısten gecmıstı .. ve ben bılmeden ılacta kullanmıstım agır da kaldırmıstım bayaa..adet sandıgım sey dusuk tehlıkesıymıs..ıkı defa .. ben gebelık test hıc bısey bılmem alkolu bırakmak ıcınde kendıme bı zaman verırdım sabahtan ıcmeye baslar aksama kadar allah ne verdıyse ıcerdım cunku kolay sarhos olmazdım da hosuma gıderdı..gebeyken bır bardagın bıle yasak oldugunu okuyunca dunya basıma yıkıldı bılmeden serum yedım ılaclar kullandım ama dusmemıs ve su an 15 haftalık hamıleyım..ultrasonda ıyı gorunuyo ama henuz test ıstemedı dr..yanlıs dr a denk geldım heralde hangı testlerı yaptırmam lazım ve bebegın fetal alkol sendromuna yakalanıp yakalanmadıgını nerden anlayabılırım??normal gelısım devam edıo ama zeka gerılıgı yada beyın hucresı olumu olabılır dıe okudum..cok endıselıyım ne olur yardım edın

ıstemeden herhangı bı sakatlık olustuysa gebelıgımı sonlandırabılır mıyım yada devam mı etmek zorundayım ... ogrendıgımden berı hayattan asla zevk almıyorum bılgı verın nolur..bılsem yapar mıydım ama ben sut ne peynır ne hıc bılmedm

((((((( cok kotuyum
Şimdiden herkesten Allah razı olsun...