Acil yardım bchg

Cicibayan14

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
303
198
23
27
Arkadaşlar pazar adet günümdü pazartesi günü test yaptım silik cizgi gördüm lan tahlili yaptırdım bchg 42 çıktı sizce gebelik sağlıklı giderse kese ne zaman gözükür

Arkadaşlar pazar adet günümdü pazartesi günü test yaptım silik cizgi gördüm lan tahlili yaptırdım bchg 42 çıktı sizce gebelik sağlıklı giderse kese ne zaman gözükür
Ben karından ultrason da 5600 lerde gördüm.

2 hafta sora gitsen bebisle birlik görürsün canim

Anlamadım neye göre düşük en son pazartesi günü kan tahlilimde 42 çıktı 3 gün geçti daha yarın yaptırcam tekrar
benimki 35. gün 0,100, 42. gün 190 du, ben suraya yazaymisim cocugumu dogmadan öldürürlermis valla yorumlarda :)
bugebelik tutmaz derlermis kesin, herkes öyle dan dan yaziyor.. Düser diye halkin düsündügü gebelikten dogan cocuk 2 yasina girmeden 20 harfi gazeteden okuyor mesela:))
Hic takma milleti sen,

Adetim 1 gün geçtikten sonra 42 çıktı doktor hamilesin 2 günde bir bhcg yaptır dedi yarın yaptırcam neden hemen kötü yorum yapıp morel bozuyorsunuz
Kötü bi yorum yaptıgımı düsünmüyorum neyse o. Madem biliyosunuz kötü yorumlara kapalisıniz niye bize sorma geregi duydunuz.
şunumu istiyosunuz aaa hamilesin canim sevin dedikten 2gün sonra degeriniz düşerse depresyona girmeyimi.
Yapmayin allah aşkına

Tatlım hamilesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Iki günde bir beta hcgnin 2 katı ve üstü artması gerekiyor

Kötü bi yorum yaptıgımı düsünmüyorum neyse o. Madem biliyosunuz kötü yorumlara kapalisıniz niye bize sorma geregi duydunuz.
şunumu istiyosunuz aaa hamilesin canim sevin dedikten 2gün sonra degeriniz düşerse depresyona girmeyimi.
Yapmayin allah aşkına
özelikle bi aksilik olmasa diye belirtim merak etme bilgim var o kadar her ihtimale karşı

benimki 35. gün 0,100, 42. gün 190 du, ben suraya yazaymisim cocugumu dogmadan öldürürlermis valla yorumlarda :)
bugebelik tutmaz derlermis kesin, herkes öyle dan dan yaziyor.. Düser diye halkin düsündügü gebelikten dogan cocuk 2 yasina girmeden 20 harfi gazeteden okuyor mesela:))
Hic takma milleti sen,
Aynen ya nasibimde varsa olur olmasa olmaz hemen düşük yazmış şaka gibi

Back
X