- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 27
- Konu Sahibi Cicibayan14
Arkadaşlar pazar adet günümdü pazartesi günü test yaptım silik cizgi gördüm lan tahlili yaptırdım bchg 42 çıktı sizce gebelik sağlıklı giderse kese ne zaman gözükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 2000 perde olunca gozukuyoArkadaşlar pazar adet günümdü pazartesi günü test yaptım silik cizgi gördüm lan tahlili yaptırdım bchg 42 çıktı sizce gebelik sağlıklı giderse kese ne zaman gözükür
Ben karından ultrason da 5600 lerde gördüm.Arkadaşlar pazar adet günümdü pazartesi günü test yaptım silik cizgi gördüm lan tahlili yaptırdım bchg 42 çıktı sizce gebelik sağlıklı giderse kese ne zaman gözükür
mutabakat testinizn resmini atarmsnzArkadaşlar pazar adet günümdü pazartesi günü test yaptım silik cizgi gördüm lan tahlili yaptırdım bchg 42 çıktı sizce gebelik sağlıklı giderse kese ne zaman gözükür
Hayırbirdaha kan vermedin mi
Şu an yok yanımdamutabakat testinizn resmini atarmsnz
Anlamadım neye göre düşük en son pazartesi günü kan tahlilimde 42 çıktı 3 gün geçti daha yarın yaptırcam tekrarCanım düşük.tekrar test yaptır
Hımm anladım yarın yine tahlil yapcam bi aksilik olmasa bidahaki hafta içi doktora giderimBen karından ultrason da 5600 lerde gördüm.
Kesinlikle hamilelik var demek icin şuanlık düsük bi deger. Bidaha kan verdiginizde kesinleşir sonucunuz.Anlamadım neye göre düşük en son pazartesi günü kan tahlilimde 42 çıktı 3 gün geçti daha yarın yaptırcam tekrar
2 hafta sora gitsen bebisle birlik görürsün canimArkadaşlar pazar adet günümdü pazartesi günü test yaptım silik cizgi gördüm lan tahlili yaptırdım bchg 42 çıktı sizce gebelik sağlıklı giderse kese ne zaman gözükür
Adetim 1 gün geçtikten sonra 42 çıktı doktor hamilesin 2 günde bir bhcg yaptır dedi yarın yaptırcam neden hemen kötü yorum yapıp morel bozuyorsunuzKesinlikle hamilelik var demek icin şuanlık düsük bi deger. Bidaha kan verdiginizde kesinleşir sonucunuz.
Tamam canım teşekür ederim2 hafta sora gitsen bebisle birlik görürsün canim
benimki 35. gün 0,100, 42. gün 190 du, ben suraya yazaymisim cocugumu dogmadan öldürürlermis valla yorumlarda :)Anlamadım neye göre düşük en son pazartesi günü kan tahlilimde 42 çıktı 3 gün geçti daha yarın yaptırcam tekrar
Kötü bi yorum yaptıgımı düsünmüyorum neyse o. Madem biliyosunuz kötü yorumlara kapalisıniz niye bize sorma geregi duydunuz.Adetim 1 gün geçtikten sonra 42 çıktı doktor hamilesin 2 günde bir bhcg yaptır dedi yarın yaptırcam neden hemen kötü yorum yapıp morel bozuyorsunuz
özelikle bi aksilik olmasa diye belirtim merak etme bilgim var o kadar her ihtimale karşıKötü bi yorum yaptıgımı düsünmüyorum neyse o. Madem biliyosunuz kötü yorumlara kapalisıniz niye bize sorma geregi duydunuz.
şunumu istiyosunuz aaa hamilesin canim sevin dedikten 2gün sonra degeriniz düşerse depresyona girmeyimi.
Yapmayin allah aşkına
Aynen ya nasibimde varsa olur olmasa olmaz hemen düşük yazmış şaka gibibenimki 35. gün 0,100, 42. gün 190 du, ben suraya yazaymisim cocugumu dogmadan öldürürlermis valla yorumlarda :)
bugebelik tutmaz derlermis kesin, herkes öyle dan dan yaziyor.. Düser diye halkin düsündügü gebelikten dogan cocuk 2 yasina girmeden 20 harfi gazeteden okuyor mesela:))
Hic takma milleti sen,
Biliyorum yarın baktırcam teşekür ederimTatlım hamilesin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım
Iki günde bir beta hcgnin 2 katı ve üstü artması gerekiyor