Bebek Beslenmesi acil yardim bebegim cikariyor :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

canansaricetin

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
145
143
303
37
Bebegim 4 aylik arkadaslar mama ile besleniyor.4 saatte bir 120 yada 150 cc yiyiyor genelde 150 cc yiyiyor.ya gazini cikarirken yada 1 saat sonra yada 2 saat sonra cikariyor.bazen peynir gibi cikariyoe bazende su cok azcik peynirimsi tarzda mamalar geliyo neden oluyodur acaba ? Bilgisi olan varsa acil yardim edebilir mi?

Bence korkma peynirimsi gibi cikarmasi iyimis hem kustugu zaman emdiği fazla şutu atiyorms bide kusan bebek sagliklidr diyorlar :)

o zaman mama miktarini biraz azaltin,4 aylik bebek icin 150 ml cok fazla.

Bebegim 4 aylik arkadaslar mama ile besleniyor.4 saatte bir 120 yada 150 cc yiyiyor genelde 150 cc yiyiyor.ya gazini cikarirken yada 1 saat sonra yada 2 saat sonra cikariyor.bazen peynir gibi cikariyoe bazende su cok azcik peynirimsi tarzda mamalar geliyo neden oluyodur acaba ? Bilgisi olan varsa acil yardim edebilir mi?
üşütmüştür olabılırmı pekı

Back
X