acil yardım!!! bebeğim doymuyor :(

mecitah

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
10
1
6
32
merhaba dört buçuk aylık bebeğim var çok huysuz hareketli bi bebek surekli kucak istiyo gündüz uykusu yok denecek kadar az (2 saat) ve emmek istemiyo en fazla 3 dakika bu aralarda diş çıkartıyo huysuzluğu ikiye katlandı hiç emmek istemiyo zaten yavaş olan kilo alımı durdu neredeyse doktor mama takviyesi yap dedi ama bebeğim biberon almıyo ve mama içmek istemiyo 4 farklı mama denedim içmemek için saatlerce aglıyo ne yapabilirim bana bi fikir verin şaştım kaldım

Mamaya biberon yerine kaşıkla vermeyi deneyin anne sütü alan çocuklar genelde mama ve biberonu pek istemiyolar

4 buçuk aylık civarı benim oğlum da aşırı huysuzdu inat edip emmiyordu bilmemne yani son derece sıkıntılı bir dönemdi gaz sancısı devam ediyordu ve biz dişe başladık ama 7 ayı doldurdu hala diş yok. Bence sabırlı olun yapacak bir şey yok bu geçici bir durum hep bu şekilde devam etmicek. Biberon almıyorsa işiniz zor biberon alan bebek bi nebze daha kolay oluyor. Yani aynı günleri geçirdim ne yaptımsa fayda etmedi hep sabır sabır sabır.

Mamaya biberon yerine kaşıkla vermeyi deneyin anne sütü alan çocuklar genelde mama ve biberonu pek istemiyolar
Kaşıkla dadenedim bi kaç kez verdim daha sonra kasiga agzini acmamaya başladı mama denemeyi bıraktım artık almiyo ben vazgeçtim

Bizde 5.5 aylık olduk artik üst dişleri yerini yaptı şimdi de alt dişe geçti o da yer yapıyı çıkan eden yok huysuzluk hat safhada bende sabretmeye çalışıyorum geçecek bu günler diye umarım bu an evvel geçer

Keçi sütünü sulandırarak denesenize bir de.
Anne sütüne en yakın ve en masum süt kendisi.

Belki sütünüz çok yoğun ve doyurucudur. Siz doymuyor zannediyorsunuz. Olabilir ki ? Kilo alimi çok mu yavas ? Suan kac kilo mesela. Kimi doktorlar hemen zayif veya kilolu diye keskin konusabiliyor. Ondan dolayi sordum..

Bende aynı sorunu yaşadım kucağımda sallaya sallaya odaları gezerek verdim uykusunda veriyodum çoğu zaman az yiyip uyurdu bende uykusunda sallaya sallaya baya veriyordum ( mama veriyodum emziremedim ben hiç ) o şekilde atlattık cook şükür suan 10 aylık :) Allah yardımcınız olsun canım zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…