açil yardım bebek bezi

gokyuzuu

DeLiLeRDe SeVeR....
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.320
6
156
benım önemli sorum bez olarak ne kullanıyosunuz ben prima premium kullanıyorum 2 numarası
ama bezi baglayıp yasdık koymadan düz yatırınca belinden sızıyo idrarı sırıl sıklım oluyo
beli napıcam yaa bezi sıkı baglasam iz oluyo bacaklarında falan siz ne kullanıyosunuz
bebeşim 27 günluk daha

Son düzenleme:
ben de prima premium care kullanıyorum doğduğundan beri ama idrarı hiç sızdırmadı şimdiye kadar. kakayı taşırıyor ama taşırmayan bez yok galiba. dediğim gibi idrarda sorun hiç yaşamadım çok mu gevşek bırakıyosun acaba?

prima aktif bebek kullanıyordum sorun yoktu şimdi premium aldım dediğiniz gibi sıkı bağlayınca iz yapıyor bacağında çok sıkmadım bu sefer sabah kalktığında sırılsıklamdı

benım önemli sorum bez olarak ne kullanıyosunuz ben prima premium kullanıyorum 2 numarası
ama bezi baglayıp yasdık koymadan düz yatırınca belinden sızıyo idrarı sırıl sıklım oluyo
beli napıcam yaa bezi sıkı baglasam iz oluyo bacaklarında falan siz ne kullanıyosunuz
bebeşim 27 günluk daha

bende prima premium care kullanıyorum 5 aydır.hiç öyle bir problemle karşılaşmadım,acaba bezin arka kısmını fazlamı aşağıda bırakıyorsun yada bezmi küçük geliyor belini tam kapatmıyormuki? bezi daha sık değiştirmeyi dene...

bende ppirima kullanıyorum canım yeni dodan gurubundan alıyosun demi bide bacak kısmından kenara gelecek yerleri yırtıyorum çocugum rahatsız olmuyoo iç kısımdan yırtıyorum kesmio etini

bebeşim 27 günluk daha

canım 27 gunluk bebee 2 numara bez buyuk değil mi yaa bende prima kullanıyorum oğlum 2.5 yasında ama oyle bi durum yasamadım kilosuna dikkat ederek alın bezi ilk aylarda kakasının sırtına cıkması normal cunku kakaları emdiği için cok sıvı oluyor birde genelde gazlarını cıkarırken kakalarını yaptıkları için sırt ustu yatarken cıkabiliyor ama onun haricinde olmaması lazım benım oğlum gunde 2 2.5 litre su içtiği için bazen gece çişi dısarı cıkabiliyor ama suan sizinki cok kucuk boyle bi durumun olmaması lazım

bebeğiniz kaç kilo bilmiyorum benim kızım 27 günlük premium 1 no kullanıyorum 4 kilo kızım hiç sızmadı şimdiye kadar bezi çok şiştiğinde bile 2 no büyük geliyo bence size

kızım 5.5 kilo ben 4-9 kilo aralığı olan molfix 3 kullanıyorum.dr.umda söylemişti küçük bez kullanmayın die.hem çişi çıkmaz hemde bacak gelişimi için faydalı demişti.şimdilik çok memnunum molfixten ve küçük kullanmamaktan:)

Bezin bebeğin kilosuna uygun olduğuna emin olun öncelikle. Mesela bebeğin kilosu 5 kg. Kullandığınız paket 1-5 kg ise bu size uygun değil bir üst numaraya geçmelisiniz demektir.
o dönemde 2 saatte bir bez değişimi öneriliyor bez değişim zamanlarınıda kontrol edebilirsiniz. Ben huggies kullanıyorum çok memnunum. Yenidoğandan itibaren bir şikayet yaşamadım.

Ben doğduğundan beri oğluma sleepy kullanıyorum hem türk markası ve çok memnunum şiddetle :sinirli: tavsiye ederim :KK70::KK9:

bebeşim 27 günluk daha
Merhabalar;
Ben de prima ile başladım ve sızdırma sorunu yaşadım. Şimdi Huggies kullanıyorum ve çok memnunum. Bacak oyuntusu ve belinde lastik bant olduğundan Prima’daki gibi iz yapmıyor, bebeğimi sıkmıyor. Sızdırma ya da kötü koku sorunu da yok. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sağlıkla büyüsünler.

Merhabalar
Ben huggies kullanıyorum hiçbir problem yaşamadım. Esnek bel bantı ve bacak oyuntulu yapısı ile bebişler çok rahat ediyor, fiziksel gelişimleri engellenmiyor, emiciliği de iyi. Tavsiye ederim bir deneyin

Back
X