Acıl yardım beklıyorum lütfen

berfu_baran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
9
0
86
Konya
yaklasık on gun once erkek arkadasımla cıplak surtunme yolyla ılıskıye gırdık hersey cok normaldı fakat 2 -3 saat sonra acık kahverengı kan gelmeye basladı cok kotuydu ne oldu cok merak edıyorum bıde adetıme daha bır hafta varken dun adet oldum SANDIM ama ıkı damla kan geldı fakat cok kotu belım ve karnım agrıyo bugun akıntı yok sadece aadet agrısı cekıyorum lutfen yardım edın neden acaba hemen cevaplarınızı beklıyorum yardım edın cok kotuyum ;((

tam ne sormak ıstedıgını anlıyamadım.ama ıcıne gırmedıyse bırsey olmamıstır..tarıf etmıs oldugun akıntıda normal kanımca..kan ıse zedelenme olmus olabılır...ve adet oncesı normal dıye dusunuyorum..ayrıca korkmana gerek yok..

Canım korkmana ğerek yok içine ğirmediyse hiçbir sorun yok erken adet olman ise sitresten olmuştur canım.

ıcıme gırmedı sadece surtundu ama zevk sıvısı gırmıs olabır ıcıme....iyide adet sancısı cekıyorum ama kan gelmıyo nedn acaba?

ya o kadar agrı var kı doğrulamıyorum belım ve karnım cık kotu agrıyo akıntım yok kan sadece dun ıkı damla geldı...korkuyorum doktorada gidemıyorum.sızce adetım nedn kan gelmıyo

ya o kadar agrı var kı doğrulamıyorum belım ve karnım cık kotu agrıyo akıntım yok kan sadece dun ıkı damla geldı...korkuyorum doktorada gidemıyorum.sızce adetım nedn kan gelmıyo

sen hamıle falan kaldıgındanmı suphe edıyorsun yoksa...

ewwt cok korkuyorum hamıle kalıcam dıye gogus uclarım koyulasmıs gögüs uclarım belırgınlesmıs.msnde konusabılrmıyz ablacım...nice_boy_nike@otmail.com lütfen yardımınıza ıhtıyacım var

ilişkiden sonra acık kahverengı akıntı geldı cok kotuydu buakıntı. a.kahverengı akıntı zedelenmeden dolayı mıdır?acaba neden erken adet oldum dıyecegım ama adet olduysam neden kan gelmıyo diğer adetlerım gıbı?hıç akıntım yok suan sadece agrım var?ıkı gundur sadece dun ılk olduğunda ıkı damla geldı baska gelmedı sızce nedn olabır?

cnm sen geçen ayda ilişkiye girdin mı acaba?madem kafan rahat değil yarın git eczaneden bir test al yap,için rahat etsın

seni korkutmuş olmayayımda bende hamileliğimde bunları yaşamıştım adet sancısı vardı ama bişey gelmiyodu 3 ,4 gün böyle sürdü sonra test yaptım sonuç malum..:CüvCüv:

berfu bencede korkmana gerek yok canım sürtünmeden dolayı tahriş olmuştur adet olursun merak etme korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…