Acil Yardım Bekliyorum Lütfen.

eliz16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2012
122
1
26
Bursa
İyi Geceler öncelikle..

Bi ilişkim var yaklaşık 2 sene olacak başlıyalı. Daha bir aylık sevgiliyken askere gitti yeni geldi 1 ay oldu geleli. Neyse aynı mahallede oturuyruz genellikle her gün görüşüyoruz parkta , markette vs. bugün okuldan geldiğim gibi parkta buluştuk anahtarımı evde unutmuşum kardeşim benden sonra gelecekti o yüzden o gelene kadar parkta oturduk. Sınav olmuştuk bu yüzden erken salmışlardı okuldan ama yok yazılmamıştım. Neyse işte biz konuşuyorduk gayet normal bi şekilde yan yana oturuyorduk sonra birden kenarıdan biri geçti kafa mı bi çevirdim baktım yengem büyük amcamın karısı . Biz konuşmuyoruz onunla iftira , yalan dolayısıyla . Ama babannem diğer amcam konuşuyor. Hemen kafamı çevirdim hiç bozuntuya vermedim yaklaşık 5 seneden beri görüşmüyorduk. baştan tanıyamadım zaten göz göze geldik işte eyvah dedim yandık . Çevirdim kafamı elim ayağım titremeye başladı ne yapacağımı sasırdım o öyle hiç bakmadan dümdüz gitti. Sevgilimle kendi aramızda taktığımız yüzüklerimiz var. Annemin ilişkimden haberi var babam da biliyor da çaktırmıyor gibi. Ve eve geldiğimden beri ağlamaktan bi harap olmuş durumdayım. Babamın öğrenmesi olay değil babamın ondan duyması olay . Beni tanıdı mı tanımadı mı hiç bir karar veremiyorum . Kendimce bocalamaya çalışıyorum iştee.. Sevgilim sağ olsun beni rahatlatmaya çalışıyor fakat kadının ağzında bakla ıslanmayan türlerden biliyorum gidip anlatacak. Ama ben işte bugün sansıma ok yazılmadığım için onun söylediği saatte okullda gözüküyorum. Yani daha öncede çok iftirada bulunmuştu. Ama bu gerçek olacak genede kendinden katacak birşeyleer biliiyorum . Babam benim herşeyimdir. Onunla kötü olmak istemiyorum. Anneme durumu anlatsam mı karar veremedim. Veya kalkıp babama en bastan anlatsam mı . Kimseyle kötü olmak istemiyorum en önemlisi bu durum yüzünden ailemi , babamı kaybetmekten korkuyorum :( ne olur bi akıl verin . Uyuyamıyorum sabah sınavım var içim rahat değil. Ağlayıp duruyorum.

Son düzenleme:
canım sonuçta oturuyomuşsunuz kötü bi şekilde görmemişki anahtarımı evde unutmuştum parkta bekliyodum sınıf arkadaşımla rastlaşınca o da sıkılmayım diye oturdu kardeşim gelene kadar dersin eğer babana açık açık doğruları söylicek durumun yoksa

canım sonuçta oturuyomuşsunuz kötü bi şekilde görmemişki anahtarımı evde unutmuştum parkta bekliyodum sınıf arkadaşımla rastlaşınca o da sıkılmayım diye oturdu kardeşim gelene kadar dersin eğer babana açık açık doğruları söylicek durumun yoksa

ya bunu bende düşündüm canım düşünmedim değil ama kadınla yüzleşmekten korkuyorum sorun orda . :( babama anlatmak çok istiyorum. Ama ne tepki verecek bilmiyorum açıkcası bu yüzden cesaret de edemiyorum. Kadın anlatınca bütün ortalık karışacaaaakkk. Uff vallahi uf.

ya bunu bende düşündüm canım düşünmedim değil ama kadınla yüzleşmekten korkuyorum sorun orda . :( babama anlatmak çok istiyorum. Ama ne tepki verecek bilmiyorum açıkcası bu yüzden cesaret de edemiyorum. Kadın anlatınca bütün ortalık karışacaaaakkk. Uff vallahi uf.

canım kaç yaşındasın sonuçta tabi ilişkin olacak bi bankta oturmandan nasıl ortalığı karıştırabilir ki bi arkadaşın da olabilirdi sonuçta bence babana önceden de baba bankta arkadaşımla oturuyodum yengem gördü ortaya laf atarsa önceden benden duy de ya da annene söyle o babana anlatır

canım kaç yaşındasın sonuçta tabi ilişkin olacak bi bankta oturmandan nasıl ortalığı karıştırabilir ki bi arkadaşın da olabilirdi sonuçta bence babana önceden de baba bankta arkadaşımla oturuyodum yengem gördü ortaya laf atarsa önceden benden duy de ya da annene söyle o babana anlatır

18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum. Ya gidip diyeyim diyorum ama ne annem ne babam da yemez bunu . Annem neden yemez ben parkta otursam sevgilimle otururum yengemn gördgnu söylesem kadın sinir krizi geçirir. babamda inanmaz ki diyemem de. Canım işte yengem dediğim kişi öyle biri ki ya nasıl diyeyim gördüklerinin üstüne hayalindekileri katar ve öyle anlatır. abartır abartır ve gördüğü herkese de anlatır çekinmez yanii.. Zaten çok merklı kendisi benm hakkımda konuşmaya. Valla elim kolum bağlandı hepten...

Son düzenleme:
18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum. Ya gidip diyeyim diyorum ama ne annem ne babam da yemez bunu . Annem neden yemez ben parkta otursam sevgilimle otururum yengemn gördgnu söylesem kadın sinir krizi geçirir. babamda inanmaz ki diyemem de. Canım işte yengem dediğim kişi öyle biri ki ya nasıl diyeyim gördüklerinin üstüne hayalindekileri katar ve öyle anlatır. abartır abartır ve gördüğü herkese de anlatır çekinmez yanii.. Zaten çok merklı kendisi benm hakkımda konuşmaya. Valla elim kolum bağlandı hepten...

anlıyorum canım sorun tamamiyle yengen umarım seni tanımamıştır o zaman olay büyümez

kendın aslında çözumu söylemişsin

babamın duyması sorun değil yengemden duyması sorun demişsin ozaman yengene bırakma ve kendın söyle bugun böyle böyle olduğu kadının karakterını bılıyorsunuz yalan yalnış şeyler söylemesın benden duyun deyıp söyle gıtsın bukadar üzülmeye değermi

anlıyorum canım sorun tamamiyle yengen umarım seni tanımamıştır o zaman olay büyümez

babam eve geldğinde gayet normaldi ama sorun yarın bu aksam amcama anlattıysa yarın abbamın kulagnda demektir. inşallah tanımamıştır inşallahh.

kendın aslında çözumu söylemişsin

babamın duyması sorun değil yengemden duyması sorun demişsin ozaman yengene bırakma ve kendın söyle bugun böyle böyle olduğu kadının karakterını bılıyorsunuz yalan yalnış şeyler söylemesın benden duyun deyıp söyle gıtsın bukadar üzülmeye değermi

İşte babamada nasıl sölecem sorun orda nasıl tepki verecek bi bilsem. içim rahatlasın diye mektup yazdım babama kenara koydum. ne yapacağıımı sasırdım işte ...

Konuşmayan bi insan neden babana gelip söylesin ki, orda burda lafını eder sende o gün okulda olduğunu söylersin. sen şimdi aileen anlatsan ve yengen seni tanımamışsa sen boşu boşuna kendini ele vermiş olacaksın. he diyelim ki yengen tanıdı ve kulağına seninle ilgili bişeyler söylediği geldi, kaç yıldır görüşmüyoruz ben yolsa görsem tanımam Allah bilir kimi bana benzetti de konuşuyor dersin. Aileyle küs olan bi kadınla da seni yüzleştirmezler merak etme.

Konuşmayan bi insan neden babana gelip söylesin ki, orda burda lafını eder sende o gün okulda olduğunu söylersin. sen şimdi aileen anlatsan ve yengen seni tanımamışsa sen boşu boşuna kendini ele vermiş olacaksın. he diyelim ki yengen tanıdı ve kulağına seninle ilgili bişeyler söylediği geldi, kaç yıldır görüşmüyoruz ben yolsa görsem tanımam Allah bilir kimi bana benzetti de konuşuyor dersin. Aileyle küs olan bi kadınla da seni yüzleştirmezler merak etme.

hay allahım sizden bin kere razı olsun :)) Çok içim rahatladı suan çok çok çok teşekkür ederim :) çok sağolunn ...

Back
X