Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin beta değer kaçtı benim ki yüksek mi biraz bide kahverengi leke geliyor doktora sordum normal dedi ama ne bileyim hasta olacakmışım gibi hissediyorumEvet hamilesinz korkmayın kese olusur inşaAllah
Ben 6 haftalıkken görmüştüm keseyi de bebeği de 5 haftalıkken doktor bakmamıştı bile haftaya gel bakalım demişti
256 çıkmıştı canm doktora giderken 500 600 lerdeydi ozaman bakmamıştıSizin beta değer kaçtı benim ki yüksek mi biraz bide kahverengi leke geliyor doktora sordum normal dedi ama ne bileyim hasta olacakmışım gibi hissediyorum
Anladım peki sizde de lekelenme var mıydı256 çıkmıştı canm doktora giderken 500 600 lerdeydi ozaman bakmamıştı
Değerim 3 binlerdeyken bakmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Kese oluşurken vücudunuzda farklılık hissettiniz mi peki karın bölgesinde falan256 çıkmıştı canm doktora giderken 500 600 lerdeydi ozaman bakmamıştı
Değerim 3 binlerdeyken bakmıştı yanlış hatırlamıyorsam
O his oluyor bendede olmuştu ama korkma bişe olmaz inşaAllah leke çoğu kişide oluyor kırmızı olmadkca enşilenme
Bende yoktu cnm fakat bi çok yakınımda oldu sağlıklı gebelik geçirdiler geçiriyolarAnladım peki sizde de lekelenme var mıydı
Yok öyle hissedilmez ki ama hamile oldğnuz için vucuttakki değişiklikleri yavas Yavas hissediyorsunuzKese oluşurken vücudunuzda farklılık hissettiniz mi peki karın bölgesinde falan
Anladım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)Bende yoktu cnm fakat bi çok yakınımda oldu sağlıklı gebelik geçirdiler geçiriyolar
Yok öyle hissedilmez ki ama hamile oldğnuz için vucuttakki değişiklikleri yavas Yavas hissediyorsunuz
Mesela benim çok gazım vardı ve şişkinliğim ama bu gebelik le alakalı keseyle değil
Yani kesenin oluşmasının bi belirtisinç anlayamazsınz
Rica ederim canım benim içini ferah tut haftaya gidersin görürsünz keseyi inşaAllahAnladım çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız :)
Sonucunuz ne oldu aynı durumu bende yaşıyorum şuanAdet günüm 22 Haziran 25 Temmuz da evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim beta değerim 1173 çıktı adet olmadım kahverengimsi lekem var 26 Temmuz’da doktora gittim kese oluşmamış dendi 10 gün sonra gel dedi sizce hamile miyimdir m lütfen yardım
Alttan muane ettikleri halde gorunmedi benim keseAdet günüm 22 Haziran 25 Temmuz da evde test yaptım pozitif çıktı kan tahlili verdim beta değerim 1173 çıktı adet olmadım kahverengimsi lekem var 26 Temmuz’da doktora gittim kese oluşmamış dendi 10 gün sonra gel dedi sizce hamile miyimdir m lütfen yardım
Devlet hastanesine gitmiştim doktor keseyi göremedi özele gittim özeldeki ultrason cihazından doktor gördü bende kese oluşmayınca çok korktum internette. Okudunm boş gebelik dış gebelik türü seyler vardı baya korkmuştum biraz bekleyin özele gidinSonucunuz ne oldu aynı durumu bende yaşıyorum şuan
Pazartesi özele gideceğim o zaman orada baktirayim devlettin hem kadın dogum poliklinik hemde acil yerinde muane oldum farklı farkı yerlerde ona rağmen göremediler son sans özel olacakDevlet hastanesine gitmiştim doktor keseyi göremedi özele gittim özeldeki ultrason cihazından doktor gördü bende kese oluşmayınca çok korktum internette. Okudunm boş gebelik dış gebelik türü seyler vardı baya korkmuştum biraz bekleyin özele gidin