- 17 Temmuz 2025
- 31
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi sunflower44
İnanır mısınız hala hastanedeyim 5 saat olduBaşka bir doktora daha gidin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnanır mısınız hala hastanedeyim 5 saat olduBaşka bir doktora daha gidin
Benim hesabıma göre 7 olması gerekirken 5. Haftadasın dedi. Geçen hafta 6mm olan kese 10mm olmuş. Geç döllenmiş gebelik dedi. Şuan endişe edilecek bir şey gözükmüyor dediSonuç ne denildi merak ettim?
İlk embriyoyu gördüğümüzde ben de 7+5 gibi hesaplayıp gitmistim 6+4 dedi doktorum. Dün buna göre guncellenmis hesapla 8+2 diye gittim 8+6 çıktıBenim hesabıma göre 7 olması gerekirken 5. Haftadasın dedi. Geçen hafta 6mm olan kese 10mm olmuş. Geç döllenmiş gebelik dedi. Şuan endişe edilecek bir şey gözükmüyor dedi
Sağlıklı bir kese günde 1,1mm büyür , keseniz belirtilen oranda büyümemiş, sizi üzmek istemem ama beta artışınızda kese büyümesi de normal gözükmüyor. Başka bir doktordan daha görüş almanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.Benim hesabıma göre 7 olması gerekirken 5. Haftadasın dedi. Geçen hafta 6mm olan kese 10mm olmuş. Geç döllenmiş gebelik dedi. Şuan endişe edilecek bir şey gözükmüyor dedi
Söylemek istememiştim ama bağlanmaması için demeniz iyi oldu malesef sağlıklı gözükmüyor geçen müjdebebe adlı kullanıcıda yaşadı aynı durumu baya bekledi ama sonuç değişmediSağlıklı bir kese günde 1,1mm büyür , keseniz belirtilen oranda büyümemiş, sizi üzmek istemem ama beta artışınızda kese büyümesi de normal gözükmüyor. Başka bir doktordan daha görüş almanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
Dün beta değerine de baktılar 4800 çıktı. Yani beta hcg sıralamam da şu şekilde oldu;Sağlıklı bir kese günde 1,1mm büyür , keseniz belirtilen oranda büyümemiş, sizi üzmek istemem ama beta artışınızda kese büyümesi de normal gözükmüyor. Başka bir doktordan daha görüş almanız sizin için daha sağlıklı olacaktır.
5. Haftaya göre kese boyutu çok ideal dedi doktor. İnternette de günde 0,5-1.5mm arası artış aralığı normal yazıyorSöylemek istememiştim ama bağlanmaması için demeniz iyi oldu malesef sağlıklı gözükmüyor geçen müjdebebe adlı kullanıcıda yaşadı aynı durumu baya bekledi ama sonuç değişmedi
Hatırlıyorum orda da siz ve ben sadece işin bu tarafını söylemiştik ve insanlar hayır olabilir gayet normal diye karşı çıkmışlardı bize. Ortada ters giden birşey varsa birine hayır herşey yolunda demek bana hiç doğru gelmiyor , sanki insanların duygularıyla oynuyormuşsun onu kandırıyormuşsun gibi oluyor bence. Gerçek can acıtsada şahsen ben gerçeği duymayı tercih ederim hep böyle bir durumda.Söylemek istememiştim ama bağlanmaması için demeniz iyi oldu malesef sağlıklı gözükmüyor geçen müjdebebe adlı kullanıcıda yaşadı aynı durumu baya bekledi ama sonuç değişmedi
Evet malesef bu süreçlerde insanlar duymak istediği şeylere inanıyor beşinci gebelikte yavrumu kucağıma aldım çok şükür dört kaybım var hepsi birbirinden farklı o yüzden bazen söylediklerim rahatsız etsede anne olan kişinin hayatını ve sonraki gebeliklerini riske atmamak için dediğim şeyler ayrıca beş aylık bir bebeğimi alçak bir doktor yüzünden kaybettim idrar yolu enfeksiyonunu önemsemedi adet oluyosundur gibi saçma bahaneler sundu lekelenmelerime. Halbuki gebelikte asla ve aska nokta kadar leke kan normal veya sebepsiz değilmiş sebebini bulamayan önemsiz diye arzediyor..Hatırlıyorum orda da siz ve ben sadece işin bu tarafını söylemiştik ve insanlar hayır olabilir gayet normal diye karşı çıkmışlardı bize. Ortada ters giden birşey varsa birine hayır herşey yolunda demek bana hiç doğru gelmiyor , sanki insanların duygularıyla oynuyormuşsun onu kandırıyormuşsun gibi oluyor bence. Gerçek can acıtsada şahsen ben gerçeği duymayı tercih ederim hep böyle bir durumda.
Merhaba kese büyümedi doktor da kürtaj günü vermişti ama dün evde kendim düşük yaptım. Boş gebelikmişNe zaman gideceksin canım bize de haber ver
Evde düşük yaptım. Düşükten bir gün önce de doktor kese yeterince büyümüyor hala yolk sac yok bebek yok boş gebelik 5 gün daha bekleyelim tam 2 hafta olduğunda artık tamamen emin oluruz ilaçlı düşüpe başlarız demişti ama beklememe gerek kalmadan kendi kendine düştü keseSonuç ne denildi merak ettim?
Evde düşük yaptım, boş gebelikmişBaşka bir doktora daha gidin
Çok geçmiş olsunEvde düşük yaptım. Düşükten bir gün önce de doktor kese yeterince büyümüyor hala yolk sac yok bebek yok boş gebelik 5 gün daha bekleyelim tam 2 hafta olduğunda artık tamamen emin oluruz ilaçlı düşüpe başlarız demişti ama beklememe gerek kalmadan kendi kendine düştü kese