• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım bilenler bakabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok sevindim..inşaallah kalıcı bir çözüm bulunur...aç yatan çocuklar varken,bi de 3 çocuk yapın,üreyin diyorlar
Ya şöyle bunlarin durumlair aşırı iyiydi baba pandemide battı ayrıldılar annede işte kendince toparlamaya çalışıyor temizlik vs yani bu geçici bir durum biliyorum ama şu an çok uzuldum

İzmir'de yakından tanıdığım ve durumlarını bildiğim bı anne var boşanmış iki çocuğuyla yaşıyor. Su an yemek sıkıntısı çekiyor benden yardım istedi benim kredi kartim vs yok para da üzerimde nakit var (borcum var o sebeple hesabımda tutmuyorum çeker diye) neyse şu an çocuk uyumuyormus açlıktan kadın çaresiz kalinca beni aradı. Ben emniyeti aradım ne yapabiliriz diye 112 yi arayabilirsiniz yardım ederler mutlaka dedi. Şimdi kadın bana soruyor şu an 112yi ararsam çocukları alırlar mı diye.
Çocukları öyle 1 telefonla kimse almaz bu işin resmiyeti süreci mahkemesi tutanağı var ama açıkçası böyle zor durumdaki çocukların devlet tarafından bakılması bir süre için daha iyi olabilir

Çocukları öyle 1 telefonla kimse almaz bu işin resmiyeti süreci mahkemesi tutanağı var ama açıkçası böyle zor durumdaki çocukların devlet tarafından bakılması bir süre için daha iyi olabilir
Geri alabileceksengeciciyse bende konuşurum ama sürekli orda olacaklara durum sikinti

112 den sığınma evi talebinde bulunabilir ama yemek getireceklerini sanmıyorum. Aile sosyali arasanız daha iyi olur

Ben polise sormuştum ama bir arkadaşımız sağolsun gönderdi yarın gidip durumu ayrıntılı öğreneceğim.
İyi niyetinizi anlıyorum lakin lütfen o anneyi belediyeye ve kaymakamlıktaki sosyal yardımlaşmaya yönlendirin, erzak yardımı, para yardımı gibi hizmetlerden yararlanır hiç olmazsa.

Buradan bir üyenin para göndermesi veya yemek göndermesi bireysel yardımlara giriyor ve sitede bireysel yardım konuları yasak, bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X