• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım çok korkuyorum

Asyamtugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
57
5
86
33
merhaba, nişanlımla 18 ocakta birlikte olduk fakat tam birleşme olmadı. Çok afedersiniz ama sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve sperm bulaştı galiba. Daha sonra 3 şubatta adet gördüm. Sonra 6 martta tekrar adet gördüm. Bir hafta önce adet olmam gerekiyordu ama adet görmedim. İdrar testi yaptım sonjç da negatif çıktı. Acaba gebe kalmış olabilir miyimm? Karnıma şişlik de var çünküü. Gebe kalmış olsam karnım şişer mi ki şimdiden. Lütfen yardım edin :(

merhaba, nişanlımla 18 ocakta birlikte olduk fakat tam birleşme olmadı. Çok afedersiniz ama sürtünme yoluyla ilişki yaşadık ve sperm bulaştı galiba. Daha sonra 3 şubatta adet gördüm. Sonra 6 martta tekrar adet gördüm. Bir hafta önce adet olmam gerekiyordu ama adet görmedim. İdrar testi yaptım sonjç da negatif çıktı. Acaba gebe kalmış olabilir miyimm? Karnıma şişlik de var çünküü. Gebe kalmış olsam karnım şişer mi ki şimdiden. Lütfen yardım edin :KK43:
Adet görmüşsün gebe olma ihtimalin yok denecek kadar az

Evet iki kere adet gördüm. Aslında tam olarak sperm bulaşmadı da sadece zevk suyu değmiş olabilir diye korkuyorum ve ben bakireyim :KK43:
Rahat ol bence. Yok illa kafanı kurcalıyorsa da kan testi yaptırabilirsin

Millet deniyo deniyo olmuyo
tedaviler goruyo olmuyo
eget siz surtunerek gamile kalmsy ki kuzluk zarina ragmen tebrik ederim buyuk basari

Millet deniyo deniyo olmuyo
tedaviler goruyo olmuyo
eget siz surtunerek gamile kalmsy ki kuzluk zarina ragmen tebrik ederim buyuk basari
Değilimdir demi :) karnımda şişlik var bi de adetim gecikti ya korktum. Hem öyle olsa bile bu zamanlarda karın şişer mi ki ?

Back
X