• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalır mıyım

mirayzorlu82_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Hocam merhaba önce ben 27 mayısta adet oldum 3 haziranda bi ilişki yaşadık ben iç çamaşırımı hiç çıkarmadım sürtünme oldu sadece penis vajinama doğrudan değmedi boşalma da yere başka yere oldu yumurtlama dönemi değildi sanırım sonra 15 haziranda bi yakınlaşma daha oldu ama ilişki denmez ben pantolonumu iç çamaşırımı hiç çıkarmadım sadece karşı taraf boşaldı ama eliyle içerden beni parmaklarıyla elledi elinde meni kaldığını düşünmüyorum o ilk ilişkiden 22 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çekti ebe ile konuştum elle gebe kalınmaz dedi o kadar
kolay değil dedi testte doğrudur dedi 22 günde bebek kocaman oluyor olsa bir damla idrarla bile çıkar dedi adet düzenim tam belli değil korkuyorum birazcık 23 şubatta 25 martta 21 nisanda bide 27 mayısta adet
olmuştum beni aydınlatır mısın

Eklentiler

• IMG_8402.webp
    IMG_8402.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 29
İç çamaşırınızı çıkarmadıysanız içe boşlma olmadıysa hava yoluyla mı gelecek 🫣

Böyle birşeyi ebeye utanır soramazdim heralde...

Böyle birşeyi ebeye utanır soramazdim heralde...
Ya bende ihtimal veremiyorum utandım sorarken zaten ama ne bileyim nette öyle şeyler var ki adetim de gecikti galiba biraz stresten mi kuşkulandım parmaktan meni bulaştıysa diye vajinaya

Biri mala anlatır gibi anlatabilir mi
Anlatayım. Parmakla gebe kalamazsınız. Ama bu demek değil ki bakiresiniz.
Biriyle birlikte oluyorsunuz sevişmenin her türlüsünü yapıyorsunuz sadece penis vajinaya tam olarak girmiyor. Sonra ayrılınca yeni ilişkinizde ben kimseyle birlikte olmadım diyeceksiniz.
Kusura bakmayın ama siz bakire değilsiniz. Madem sevişiyorsunuz neden sonunu getirmiyorsunuz??

Umarım profilinizde yazan yaşınız doğru değildir.
Hayır gebe değilsiniz

Ben bakireyim diye bişey demedim sadece korktuğum için sordum pek bilgi sahini değilim bu konularda
Anlatayım. Parmakla gebe kalamazsınız. Ama bu demek değil ki bakiresiniz.
Biriyle birlikte oluyorsunuz sevişmenin her türlüsünü yapıyorsunuz sadece penis vajinaya tam olarak girmiyor. Sonra ayrılınca yeni ilişkinizde ben kimseyle birlikte olmadım diyeceksiniz.
Kusura bakmayın ama siz bakire değilsiniz. Madem sevişiyorsunuz neden sonunu getirmiyorsunuz??

Umarım profilinizde yazan yaşınız doğru değildir.
Hayır gebe değilsiniz
18 yaşındayım rastgele yaptım onu ben ebeyle konuştum zaten ama hala tedirginim test 22 gün sonra yanlış sonuç verebilir mi diye düşündüm sokma vs olmadı boşalma vajinaya yakın olmadı sürtünme oldu sadece

18 yaşındayım rastgele yaptım onu ben ebeyle konuştum zaten ama hala tedirginim test 22 gün sonra yanlış sonuç verebilir mi diye düşündüm sokma vs olmadı boşalma vajinaya yakın olmadı sürtünme oldu sadece
Eğer gebelik oluşsaydı 22 gün sonra kesinlikle testte pozitif çıkardı. Pozitif çıkması için 22 gün gayet yeterli bir süre. İçinizi ferah tuttun gebelik yoktur. Eline bulaşmış olsa dahi sperm hava ile temasta çabuk ölen bir yapıya sahip yani o temasta elinde sperm olmuş olsa dahiii canlılığını kaybetmiştir. Ama sana abla tavsiyesi ablam bunlardan ders çıkar. Düşün bak ne kadar stres yapıp korkmuşsun ne gerek var? Tövbeni et allahtab af dile bir daha yapma canım benim doğru yolda değilsin💕

Eğer gebelik oluşsaydı 22 gün sonra kesinlikle testte pozitif çıkardı. Pozitif çıkması için 22 gün gayet yeterli bir süre. İçinizi ferah tuttun gebelik yoktur. Eline bulaşmış olsa dahi sperm hava ile temasta çabuk ölen bir yapıya sahip yani o temasta elinde sperm olmuş olsa dahiii canlılığını kaybetmiştir. Ama sana abla tavsiyesi ablam bunlardan ders çıkar. Düşün bak ne kadar stres yapıp korkmuşsun ne gerek var? Tövbeni et allahtab af dile bir daha yapma canım benim doğru yolda değilsin💕
Çok teşekkür ederim size az önce tuvalete gittim ped vardı altımda gelirse farkedeyim diye kahverengi lekenmeler olmuş sana pembe pembe damlıyordu sonra peçeteye silince yine baya geldi kekik suyu içmiştim soğan suyu fln sıcak su torbası da koymuştum karnıma o etkili oldu sanırım başlamış dimi

Başlamış dimi özür dilerim fotoğraf için hakkınızı helal edin

Eklentiler

• IMG_8494.webp
    IMG_8494.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 17
Çok teşekkür ederim size az önce tuvalete gittim ped vardı altımda gelirse farkedeyim diye kahverengi lekenmeler olmuş sana pembe pembe damlıyordu sonra peçeteye silince yine baya geldi kekik suyu içmiştim soğan suyu fln sıcak su torbası da koymuştum karnıma o etkili oldu sanırım başlamış dimi
Evet canım akşama yarına sökülür reglin

Back
X