Acil yardım çok korkuyorum

Melekim33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
111
63
28
46
arkadaşlar son adet tarihim 7 ocak 11 şubatta betahcg 6949 bugün doktora gittim 5 haftalık dedi. Ultrasonda bakınca 6 haftalık görünüyor dedi. Kesemi ölçtü 15,88 mm çıktı henüz bebişi göremedik haftaya gel alttan bakalım dedi. Birkaç kişi boş gebelik olabilir dedi çok korkuyorum lütfen yardım edin olabilirmi

kim dedi ya doktor dısında kimsenin dedigini onemsemeyin bide ben anlamıyorum hamile birine bunu diyen insanların vicdanı sızlamıyormu yahu icine kusku sokup stres yaratıyorlar bozmayın moralinizi hic

Herkese neden bakıyorsunuz ki sakin olun biraz bekleyin bebiş büyüsün öyle gidin doktora ben iki gebeliğimde de 8 haftadan sonra gittim direk karından ultrasonda görüldü bebişlerim çok şükür . Kafanıza takıp stres yapmayın daha haftanız çok küçük

Canlar hepinize çok teşekkür ederim kalbim duracaktı üzüntüden haklısınız benim kulak asmamam lazım fakat ilk bebeğimi kalbi durduğu için almışlardı o yüzden çok korkuyorum

Kese haftama göre çok büyükmüşte o yüzden boş gebelik olabilir diyen bi kaç insan çıktı moralim sıfır olmuştu. Sağolun arkadaşlar rahatladım

Benim ikizlerde beta hcg bu haftalarda daha düşüktü sanırım. İkiz olabilir bence de.

İyi ki buraya yazmışım rabbim hepinizden razı olsun içimi rahatlattınız çok korkmuştuö

O yuzden ben nerdeyse 3 ayliktan sonra duyurdum.yine duyurmayacaktim da bazen oluyor .onda bile komsum dikkat et arkadasim bebegi olmus dusuge dikkat et sanki ben bilmiyorum.moralim bozulmustu.
6 aylik ogrenen bile var.ne zaman dogum sorusuna az muhattap oluyorsun.aaa ne zaman diyorlar..az kalmis diyorlar

Boş gebelik diyen boş boğazlara takılma hiç. Doktor ne derse o hayırlı olsun bebeğin

Ne alakasi var bos gebelikle yahu?
Ben bebegi 8+4'te gordum.
Keseyi gordugunuz gun bebegi goremezsiniz zaten.

Nasıl moral oldunuz bilemezsiniz çok teşekkür ederim.

Ben 6+3'te keseyi yeni gordum ve minicikti.
Yani icinde bebek gorulmesi imkansizdi.
Doktor 2 hafta sonra gel bebegi gorup kalp atisini duyalim dedi ve oyle de oldu.
Doktorun dedikleri disinda kimseye itibar etmeyin. Moral bozmaya calisan cok.

bende bugun keseyi gordum daha yeni 5. haftaya girdim 7mm biseydi :) ama doktor cok ufak falan filan demedi bende sormadım yani ne kdr cok dusunursen okdr cok kafayı bos bilgilerle dolduruyorsun en guzeli akısına bırakmak bazı seyleri

Ben 6+3'te keseyi yeni gordum ve minicikti.
Yani icinde bebek gorulmesi imkansizdi.
Doktor 2 hafta sonra gel bebegi gorup kalp atisini duyalim dedi ve oyle de oldu.
Doktorun dedikleri disinda kimseye itibar etmeyin. Moral bozmaya calisan cok.

Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok teşekkür ederim içime su serpti siz ve burda yazan her kişi. Allaha emanet olun

Kesinlikle akışına bırakmak en doğrusu çok takıntılıyım ve gereksiz boş şeylerle çok yoruyorum kendimi. Allah sizinde bebişinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…