Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çabuk adet olunuyorsa çabukta hamile kalınır demişti bide doktor çok dikkatli ol demişti ilk aylarda. Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşallah benim de öyle olmuştur ya. Çok korkuyorum hamile kalırım diye.
Benm de on gun kadar sürdü. Şimdi bekliyorum iste. Cok fazla regl olmustum hasta bezi taktım o derece.Ben 30. Günden sonra ilk peryotta olmuştum. Bi on gün sürmüştü lohusa adetiyle normal adet döngüsü arasında. Sonrası hep düzenli oldum. Doktor böyle erken olup rahmini çabuk toparlayan bünyede düzen daha kolay oturur demişti ki öyle oldu.
Benm de on gun kadar sürdü. Şimdi bekliyorum iste. Cok fazla regl olmustum hasta bezi taktım o derece.
Benim doğum yapmadan önce nasılsa yine öyle olmuştu. Çok değildi. Ama dediğim gibi bünyeye göre değişiyor çok. Değilsinizdir inşallah çok erken evet ama strese girmeyin.Dombik, post: 42560670, member: 576197"]Çabuk adet olunuyorsa çabukta hamile kalınır demişti bide doktor çok dikkatli ol demişti ilk aylarda. Hakkınızda hayırlısı olsun.[/QUOTE
İnşallah öyle bişey olmamistir ya. Mafolurum.
Ben bi ghaftada toparlandm sezaryen olmama rağmen. Suan ki tek derdim regl olmamak.Ben 30. Günden sonra ilk peryotta olmuştum. Bi on gün sürmüştü lohusa adetiyle normal adet döngüsü arasında. Sonrası hep düzenli oldum. Doktor böyle erken olup rahmini çabuk toparlayan bünyede düzen daha kolay oturur demişti ki öyle oldu.
Cok stres oldum valla. bilmiyorum ne olacak. İkinci çocuk için çok erken olur. Beş altı yıl düşünmüyorum çünkü.Benim doğum yapmadan önce nasılsa yine öyle olmuştu. Çok değildi. Ama dediğim gibi bünyeye göre değişiyor çok. Değilsinizdir inşallah çok erken evet ama strese girmeyin.
Bende sezaryen oldum. Stres yapmayın artık herşey etkiliyor bu regl durumunu doğumdan sonra.Ben
Ben bi ghaftada toparlandm sezaryen olmama rağmen. Suan ki tek derdim regl olmamak.