Acil yardım dondurulmuş embriyo hakkında

Rowena Ravenclaw

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2021
3.063
5.997
108
40
Nolur bana dondurulmuş embriyo transferi olanlar acil bilgi versin zira merkezden cımbızla laf alıyoruz

Dondurulmuş embriyomuz var daha önce taze transferdi
Bugün adetin ilk günü
Dondurulmuş embriyo transferi için me yapılıyor kaç gün sürüyor adetin ilk günüyse ne zaman transfer yapılacak

Nolur bana dondurulmuş embriyo transferi olanlar acil bilgi versin zira merkezden cımbızla laf alıyoruz

Bugün adetin ilk günü
Dondurulmuş embriyo transferi için me yapılıyor kaç gün sürüyor adetin ilk günüyse ne zaman transfer yapılacak
Hangi gün olacağı rahim kalınlığına bağlı
Önce ilaca başlarsınız arada rahim kalınlığı için kontrole çağırır. İstenilen seviyeye gelince transfer günü belirlenir 🤗 sımsıkı tutunsun umarım

Hangi gün olacağı rahim kalınlığına bağlı
Önce ilaca başlarsınız arada rahim kalınlığı için kontrole çağırır. İstenilen seviyeye gelince transfer günü belirlenir 🤗 sımsıkı tutunsun umarım
Peki rahim kalınlığı için ilaçlara adetle birlikte mi başlanıyor
Bir de makrofaj aşısı hakkında bilginiz var mı

Teşekkür ederim 🤩 ilaçların adını biliyor musunuz veya sigorta ödüyor mu
Ödüyor sıkıntı yok yani progestanın göbekten yapılanı vardı adını unuttum illa onu alayım derseniz onları ödemiyor
Estrofem
Coraspin
Progestan fitil
Proluton iğne
Folik asit
Bunlar vardı galiba benim kullandığım

Bugün adetin ilk günü
Bana taze transferden(kimyasal oldu) sonra doldurmuş embriyolarımm için doğal transfer yapılacak. Bu transfer şeklinde ilaç vs kullanmıyoruz hiç... doktorum adetin 6. Günü kontrole gel demişti bana, bugündü... muayene etti birşey söylemedi bende sormadım 5 gün sonra beklıyorum dedı tekrardan kontrol için.... sizin farklı olabilir transfer şekliniz, kişiye özel tedavi uygulanıyor, en ıyı bılgıyı yıne doktorunuzdan alırsınız

Bana taze transferden(kimyasal oldu) sonra doldurmuş embriyolarımm için doğal transfer yapılacak. Bu transfer şeklinde ilaç vs kullanmıyoruz hiç... doktorum adetin 6. Günü kontrole gel demişti bana, bugündü... muayene etti birşey söylemedi bende sormadım 5 gün sonra beklıyorum dedı tekrardan kontrol için.... sizin farklı olabilir transfer şekliniz, kişiye özel tedavi uygulanıyor, en ıyı bılgıyı yıne doktorunuzdan alırsınız
Hayırlısı olsun 🙂sanırım sizin de doğal süreçle ilerliyor esteofem de mi yok

arkdaslar merhablaar; 11 tane 5. gun embrıyom donduruldu doktorum aradı tebrık ettı adetının 2. gunu gel dedı ... kalıtelı yumurtalar dedı sımdı panık oldummm bendee 11 embrıyo cok guzel bıse 2 tanemı koydurtmalımıyım 1 tanemıııı off yardımcı olun lutfen

canım benimde adetim bitti ,ilaç verdiler perşembe kontroüm var rahim duvarı kalınlaştığnda 15 ğün sonra transfer olacağım

arkdaslar merhablaar; 11 tane 5. gun embrıyom donduruldu doktorum aradı tebrık ettı adetının 2. gunu gel dedı ... kalıtelı yumurtalar dedı sımdı panık oldummm bendee 11 embrıyo cok guzel bıse 2 tanemı koydurtmalımıyım 1 tanemıııı off yardımcı olun lutfen
yaş kaç? bende 2 koydur canım benim de 2 'şer tane koymuşlardı.

Tebrik eden doktor bana bi ywrden tanıdı k geldi hastane neresi doktorunuz kim

Hayır hiçbir ilaç yok, her ay nasıl doğal döngü yaşıyorsak o şekilde devam edilecek. Çarşamba 2. Kontrolüm var sanırım endometrıum kontrol edecek..

Yas 28 olunca 2 transfer yapıyorlar mı kı?
Özelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum canım 37 yaşımda oldugu için bana mecbur yaptılar::)

Back
X