- 29 Mayıs 2021
- 3.063
- 6.009
- 108
- 40
- Konu Sahibi Rowena Ravenclaw
-
Hangi gün olacağı rahim kalınlığına bağlıNolur bana dondurulmuş embriyo transferi olanlar acil bilgi versin zira merkezden cımbızla laf alıyoruz
Dondurulmuş embriyomuz var daha önce taze transferdi
Bugün adetin ilk günü
Dondurulmuş embriyo transferi için me yapılıyor kaç gün sürüyor adetin ilk günüyse ne zaman transfer yapılacak
Peki rahim kalınlığı için ilaçlara adetle birlikte mi başlanıyorHangi gün olacağı rahim kalınlığına bağlı
Önce ilaca başlarsınız arada rahim kalınlığı için kontrole çağırır. İstenilen seviyeye gelince transfer günü belirlenirsımsıkı tutunsun umarım
Aşı hakkında bir fikrim yokPeki rahim kalınlığı için ilaçlara adetle birlikte mi başlanıyor
Bir de makrofaj aşısı hakkında bilginiz var mı
Teşekkür ederimAşı hakkında bir fikrim yok
Adetin 2 ya da 3. Günü çağırırlar sizi ona göre de ilaca başlarsınız
Ödüyor sıkıntı yok yani progestanın göbekten yapılanı vardı adını unuttum illa onu alayım derseniz onları ödemiyorTeşekkür ederimilaçların adını biliyor musunuz veya sigorta ödüyor mu
Bana taze transferden(kimyasal oldu) sonra doldurmuş embriyolarımm için doğal transfer yapılacak. Bu transfer şeklinde ilaç vs kullanmıyoruz hiç... doktorum adetin 6. Günü kontrole gel demişti bana, bugündü... muayene etti birşey söylemedi bende sormadım 5 gün sonra beklıyorum dedı tekrardan kontrol için.... sizin farklı olabilir transfer şekliniz, kişiye özel tedavi uygulanıyor, en ıyı bılgıyı yıne doktorunuzdan alırsınızNolur bana dondurulmuş embriyo transferi olanlar acil bilgi versin zira merkezden cımbızla laf alıyoruz
Dondurulmuş embriyomuz var daha önce taze transferdi
Bugün adetin ilk günü
Dondurulmuş embriyo transferi için me yapılıyor kaç gün sürüyor adetin ilk günüyse ne zaman transfer yapılacak
Hayırlısı olsunBana taze transferden(kimyasal oldu) sonra doldurmuş embriyolarımm için doğal transfer yapılacak. Bu transfer şeklinde ilaç vs kullanmıyoruz hiç... doktorum adetin 6. Günü kontrole gel demişti bana, bugündü... muayene etti birşey söylemedi bende sormadım 5 gün sonra beklıyorum dedı tekrardan kontrol için.... sizin farklı olabilir transfer şekliniz, kişiye özel tedavi uygulanıyor, en ıyı bılgıyı yıne doktorunuzdan alırsınız
Amin hepimiz için hayıtlısı olsj inşallaj...Hayırlısı olsunsanırım sizin de doğal süreçle ilerliyor esteofem de mi yok
yaş kaç? bende 2 koydur canım benim de 2 'şer tane koymuşlardı.arkdaslar merhablaar; 11 tane 5. gun embrıyom donduruldu doktorum aradı tebrık ettı adetının 2. gunu gel dedı ... kalıtelı yumurtalar dedı sımdı panık oldummm bendee 11 embrıyo cok guzel bıse 2 tanemı koydurtmalımıyım 1 tanemıııı off yardımcı olun lutfen
estrofer,coraspirin vermedilermi?Amin hepimiz için hayıtlısı olsj inşallaj...
Hayır hiç ilaç yok sadece folik asit kullanıyorum, o da artık hayatımın bir parçası oldu yıllardır...
yas 28 canımm cokta korkuyorum yaa ya tutmazsa dıyeeeyaş kaç? bende 2 koydur canım benim de 2 'şer tane koymuşlardı.
korkma canım bak ben iki kere düşük yaptım ,inanılmaz korkularım var anlatamam ama ümidimi kaybetmiyorum,rahat ol hayırlısını dileyas 28 canımm cokta korkuyorum yaa ya tutmazsa dıyeee
Tebrik eden doktor bana bi ywrden tanıdı k geldi hastane neresi doktorunuz kimarkdaslar merhablaar; 11 tane 5. gun embrıyom donduruldu doktorum aradı tebrık ettı adetının 2. gunu gel dedı ... kalıtelı yumurtalar dedı sımdı panık oldummm bendee 11 embrıyo cok guzel bıse 2 tanemı koydurtmalımıyım 1 tanemıııı off yardımcı olun lutfen
Hayır hiçbir ilaç yok, her ay nasıl doğal döngü yaşıyorsak o şekilde devam edilecek. Çarşamba 2. Kontrolüm var sanırım endometrıum kontrol edecek..estrofer,coraspirin vermedilermi?
Yas 28 olunca 2 transfer yapıyorlar mı kı?yas 28 canımm cokta korkuyorum yaa ya tutmazsa dıyeee
Özelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum canım 37 yaşımda oldugu için bana mecbur yaptılar::)Hayır hiçbir ilaç yok, her ay nasıl doğal döngü yaşıyorsak o şekilde devam edilecek. Çarşamba 2. Kontrolüm var sanırım endometrıum kontrol edecek..
Yas 28 olunca 2 transfer yapıyorlar mı kı?
O zaman tabiki çift koydur, şansın daha cok olurÖzelde sıkıntı olmuyor diye biliyorum canım 37 yaşımda oldugu için bana mecbur yaptılar::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?