Canim var gibi ama neden betahcg dusuk cikiyo anlamadim. Bence aabah tekrarla daha belirgin cikarsa tekrar kan verEvet kızlar benim olayim cok karışik gecen ay 14 de adet oldum 32 döngude olmustum 34 dönguye kadar suruyo bazen öle bole desekde her sekilde 6. Gunum bugun gecikmede ve 41 döngum oluyor ilk kez bole oldu adet gunumde bi damla leke geldi ve ogun test yaptim silik cizgi cikti ilk kez goruorum kan testi yaptirdim nornalde 0.1 cikardi simdi 1.6 cikti 4.gun tekrar denedim yine silikdi varla yok gibi resimde daha az gozukuo 6 gun bugun hala adet yok gögusde ve sol kasikda batmalarim vardi biraz azaldilar akintilarim degisti krem gibi beyaz ve yapıskan degisik bi his goguslerimde dolgunlasti vs vs nys bn anlamadim gec döllenme olabilir diolar bn gibi olan varmi acaba sonradan yukselirmi yarin bi gidip kan veriyim diorum belli olurmu ki ?
1gun ve 4.gun testleri atiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
Yarin vericem de gec döllenmeyse cikarmi ki 7.gunde2.çizgi gözüküyor kan ver.
idralde çizgi cıktıgına göre kanda oran belli olur artışını kontrol edersinYarin vericem de gec döllenmeyse cikarmi ki 7.gunde
Yarin gidiyim diorum 7 gunde belki cikarsa gec dollenmeyse dedim.Canim var gibi ama neden betahcg dusuk cikiyo anlamadim. Bence aabah tekrarla daha belirgin cikarsa tekrar kan ver
bence gec dollenme hamilsenizCanim var gibi ama neden betahcg dusuk cikiyo anlamadim. Bence aabah tekrarla daha belirgin cikarsa tekrar kan ver
Ölemi 1.6 cikmisti dahami yuksek olmali gebelik olmasa cikmaz dimi cnku bn kac kere denedim hic gormedimidralde çizgi cıktıgına göre kanda oran belli olur artışını kontrol edersin
bence hamilesiniz gec dollenmeYarin gidiyim diorum 7 gunde belki cikarsa gec dollenmeyse dedim.
Git canim olabilor bazen gec dollenme olabiliyor. Haber ver bizede inaallah guzel haberle gelYarin gidiyim diorum 7 gunde belki cikarsa gec dollenmeyse dedim.
1.6 derken kan mı baktırdınız normalde 5in altı hamilelik sayılmıyor.Ölemi 1.6 cikmisti dahami yuksek olmali gebelik olmasa cikmaz dimi cnku bn kac kere denedim hic gormedim
Ay insallah ya hic bole iki cizgi gormedim ama gec dollenmede kac gun sonra cikar adet den snra?bence gec dollenme hamilseniz
5-7 gunde cikani duymustum canimAy insallah ya hic bole iki cizgi gormedim ama gec dollenmede kac gun sonra cikar adet den snra?
Adet olacagim gun 1.6 di yarin bi daha baktircam1.6 derken kan mı baktırdınız normalde 5in altı hamilelik sayılmıyor.
baktır caım diğer arkadasların dediği gibi geç dollenme olabilir.Adet olacagim gun 1.6 di yarin bi daha baktircam
O zmn yarin ii bi zmnlama olucak ts ederim5-7 gunde cikani duymustum canim
Insallah ts ederimbaktır caım diğer arkadasların dediği gibi geç dollenme olabilir.
Mutlaka cikar canim varsa yarin. Eger yoksada sebebiji sorarsinO zmn yarin ii bi zmnlama olucak ts ederim
Git canim olabilor bazen gec dollenme olabiliyor. Haber ver bizede inaallah guzel haberle gel
kisiden kisiye. yapiya gore degisiyir misal benim gec dollenmeydi 3.. cu gunu. pembe silik cikti 6. gun kan verdim 200 cikti 10. gun 1000 lerdeydi 4 gun sonra keseyi gormustuk yanliz 6 haftalik olmasi gereken. yerde 4 bucuk haftalik dedi gec dollenme olabilir dedi. iki hafta sonra kalp atisini duymustk simdi. gunu gunune dogru ciikiyor adetleAy insallah ya hic bole iki cizgi gormedim ama gec dollenmede kac gun sonra cikar adet den snra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?