kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim bu sabah kasıklarımda öyle bi ağrı vardı ki anlatamam olurmu bu haftalarda yoksa gideyimmi acile haftaya ikili test için gidicem...çok korkuyorum düşükmü yapıyorum diye doktor düşük tehlikesi yok dedi ama yinede çok ağrıyor kasıklarım belimde ağrıyor ama hafif neden oluyodur kızlar yaa moralim çok bozuk bebegimi kaybetmekten çok korkuyorum
canım geçmiş olsun olumsuz düşünme hemen belki ayaklarını üşüttün malum havalarda soğuk belki soğuk aldın ama mutlaka hemen doktora görün yinede.muallakta kalma.Allah bebişlerimizi ayırmasın bizden.
Allah korusun..Doktorunu aramanı tavsiye ederim bana da öyle oldu hemen aradım yok bişey dedi ama için rahat etmez ise de gel bir bakalım dedi gittim hamd olsun bişey yoktu..Kasık ağrılarının şiddetli olması çok normal die biliyorum ama yine de risk e girmeye değmez..
kizlar oncelikle cvplar icin sagolun evimin yerleri taş ve cok buyuk bide halilari yikamaya verdim heralde usuttum o zaman yada dun cok yol yurudum o yuzdende olmustur belki evde corap patik ve terlik ayagimdan hic cikmaz ama agridi iste simdi agrimiyo ama cok korktum
kizlar oncelikle cvplar icin sagolun evimin yerleri taş ve cok buyuk bide halilari yikamaya verdim heralde usuttum o zaman yada dun cok yol yurudum o yuzdende olmustur belki evde corap patik ve terlik ayagimdan hic cikmaz ama agridi iste simdi agrimiyo ama cok korktum
haklısınız valla dikkat etmeye çalışıyorum ama yerler taş olunca halıda olsa çekiyo işte şimdi ara ara giriyo kasığıma ağrı allahım korusun bebeğimi ve bütün annelerin bebeklerini...
arkadaşlar bende gecen hafta kan testi yaptırdım gebelik çıktı.doktor düşük önleyici ilaç verdi.bide yatak istirahati verdi.benim iki haftadır sancılarım var ve bir türlü geçmiyor.neden acaba.doktora sordum mırıl mırıl konusmaktan aciz bişey söylemedi.sinir oldum.bir haftadır yatıyorum,sırtım boynumda ağrımaya başladı.sinir oldum.bi taraftan korku bi taraftan sancı yatıp duruyorum
canım ben de seninle aynı günlerdeyim va ara ara benim de kasık ağrım oluyor... dr aradım sordum normalmiş şimdi rahmimiz büyümeye ve diğer organlarımızı itmeye başlıyormuş bu da bazı kadınlarda ağrı yapabilirmiş... kanaman olmadığı müddetçe korkma dedi.... ağrın olduğunda hemen uzan... fazla ağır iş yapma zaten sen de biliyorsundur....benim de haftaya yapılacak testlerim.... İnşallah testlerimiz de sorunsuz çıkar da hamileliğin tadını çıkarmaya başlarız artık....
bendede dun oldu karnimin ortasiina bir sanci girdi hareket edemiyodum dun ogleginde akintimda cok az kan vardi cok korktum bitti dedim agri 2 saat surdu bugun doktoru aradim buyuyor karnindedi ici
kanaman olursa hemen ara dedi