Acil yardım edin bebeğimin suyu yok

slnbh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
298
166
53
Hanımlar ben 25+5 gebeyim 23 hafta bebeğimin geriden geldiğini suyunun az olduğunu öğrendim bebeğim 4.5 hafta gelişim geride pazartesi suyu sıfırda doktorlar sonlanması gerektiğini söyledi suyumun bitmiş olması ve geriden geliyor olması rahimde sıkıntı çıkmaya balayabilir eşi ayrıla bilir ani kalp durması yaşayıp zehirlenme yaşabilirian diyorlar çok kararsızım kalbinin durmasını beklemelimiyimkendim için geç kalmış olabilirmiyim doktorlar hayatımın tehlikede olduğunu söylüyorlar bu şekilde olursa bebeğinde sende ne sıkıntılar var öğrene biliriz diyorlar diğer gebeliklerin ona göre şekillendiririz diyorlar yardım edim içim çok tuhaf

Ben
Senin adına çok üzüldüm ama hayatını riske atmamalısın eşin ne diyor

Ayynı birebir ayni sebepten kaybettim oglumu.20.hafta su sinirda dediler 22.hafta 0 su almamiz lazim denildi direndik 27.haftaya kadar hareketlerini hissettim icimde. son gece son kez vurdu sabah baktm yoktu Benide yatirmak istediler yada hemen alalim dediler yatatsam sabah aksam kalbni dinleyeceklerdi ona gore alacaklardi. Ben ikisinide kabul etmedim. hareket etmeyince anlarm zaten dedim kendi doktorumda aslinda 1 hafta 10 gun kadar karnnda ölü bebek sana zarar vermez dedi. bende zaten hareketlerini takio ediordum... Daha sonra ya belki yasardi kendim kıydım dememek icin kabul etmedim sonlandirmayi ölecekse kendi kendine dedim katil olamam dedim sonra vicdan azabi cekmemek icin karar senin sana zarar verecegnden korkuyorsun yanlis yonlendirmek istemiyorym ama banada baska hastanler aynini dedi kendi doktorum istersen yatis yapaym ama korkma 1hafta durur zaten her hafta geliyorsun dedi yatmadim bile. ve eskiden aylarca icinde duruyormus buyumeyen ölmüs bebek icin kendi kendine sanci gelio cikmasini bekliyolarmis benim bebegm ölu dogdugu icin genetik inceleme yapilamadi plesantaya bakildi oda temiz cikti dediler..

Aslında en mantıklısı alınması çünkü ona da kendine de eziyet ediyon benimde suyum geldi ben kendi doğmasını beklemek istedim 2 sene oldu hala enfeksiyonum geçmedi aşırı fazla enfeksiyon kaptım ama işte kıyılmıyo o an

Hadi ya işte o riskte var arada kalmak çok kötü birşey rahmim zarar görse hiç evlat sevgisi yaşayamayada bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…