• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar lütfen yardım edin, bebeğime bir şey olur mu?

Kediliyimben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2024
89
20
3
Merhaba hanımlar, 37+2 deyim şuan gece sümüksü kahverengili akıntı geldi. Sonra hafif regl ağrısı oldu. Sabah arttı. Dün kontrolde suyumun fazla olduğunu haftaya kadar doğmazsa mecbur doğurtcam dedi. Normal doğum olarak ilerliyoruz. 2 parmağa yakın açılmam olmuş. Kilosu da 2900. 1 hafta geriden geliyor dedi. Normalde suyu fazla olan gebelikte bebek iri olurmuş. Benimki zayıf. Ve 34+1 de 100 lerin üzerinde düzenli sancı çıktı ve 1 parmak açılmam vardı. 2 gün yattım hastanede ilaç,iğne vs kullandım. Eve çıkınca da ilaçlara devam ettim 37 ye kadar.. Nasıl yorumlarsınız bu durumu? Kafam çok karışık.. Lütfen fikir verin.

nişan gelmiş gibi geldi bana. ama nişanın geldiği hemen aynı gün doğmuyor genelde 3-4 gün hatta bir haftaya kadar doğduğu oluyor zaten sancılansanız da suyunuz da gelse o an doğurmazsınız yine hastaneye gidebileceğiniz kadar vaktiniz olur genelde. ve anlarsınız yani doğurcağınız zaman tedirgin olmayın

Canım nişan gelmiş olabilir ben daha hiç doğurmadım ama 37 haftalık gebesin yani 9. Ayı geçmişsin lütfen korkma daha korkulacak bir şey yok

Back
X