esımın benı aldattıgına yada buna tesebbus ettiğine eminim, bundan iki hafta önceydi telefonunda eski sevgilisinin mesajlarını yakaladım gelen ve giden kutusundan silmiş ama ileti raporlarında duruyordu, inanın bunu tesadüf gördüm kendı telefonumun şarjı bitmişti annemi aramak için telefonunu istedim verdi, nasılsa mesajları sildim diye düşündü demekki sonra annemle konustum kardeşime mesaj cekmem gerekti, iletildi mesajı gelmedi anlayamadım bende raporlara bakıyım dedim, bi de bakarım ki eski sevgilisinin numarası nerden mi biliyorum eşimin eski numarasının bir alt numarası çünkü ve salak gibi sordum sen beni aldatıyor musun diye bi anda afalladı nerden çıktı o yaa falan dedi soruyorum dedim aldatıyor musun hayır dedi, peki bu telefonundaki mesaj ne o zaman dedim ne mesajı dedi telefonu elimden almaya çalıştı resmen üstüme çulladı ve aldı. sadece okuya bildiğim istanbula ne zaman geliyorsun benim diger telefonum ( sırket hattı olan ) arızalı falan devamını okuyamadım diğer mesajın da da tosuncuk napıyorsun yazmıs :S tabii bende film koptu cıkardım alyansı bagırdım cagırdım nasıl anlamadım beni aldattığını dedim ne kadar safmışım megerse dedim, yemin etti kasem etti ( her aldatan erkek gibi) aldatmadım seni diye. sadece bende bi esyası kalmıs bekarlıktan onu ıstıyor ortak arkadaslarımız aracılığıyla bende gel yureğin varsa benden iste dedim diyo ne alakaysa şimdi yazdıkça daha da sinirleniyorum ya. o eşyada annemlerde falan dedi.ben bu hatuna mesaj attım iki gun sonra utanmıyor musun evli bi adamla mesajlaşmaya falan dedim kadından hiç ses seda yok, ve işin enteresan tarafı bu olay patlak vermeden 1 hafta önce iznini kullanmak istediğini söyledi Ağustos sonu gibi ben iznimin bi haftasını kullanıyım dedi yoksa yanıcakmış izni şimdi şimdi dirank ediyor taşlar yerine oturuyor bende. neyse bi şekilde ikna olmuş gibi yaptım, ve bu gece yine telefonunda başka bi numaradan mesajlastığını gördüm ama yine silmiş ve bu sefer arama kaydında çıkıyor ileti raporlarında çıkmıyor yani içeriğini göremiyorum, ne yapsam arasam mı aramasam mı numarayı. kendimi boşanıcak kadar güçlü hissetmiyorum ama bu edepsizliği görmezden gelmekte istemiyorum bana yardım edin