ACİL YARDIM EDIN BEN KARAR VEREMEDIM

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
40
esımın benı aldattıgına yada buna tesebbus ettiğine eminim, bundan iki hafta önceydi telefonunda eski sevgilisinin mesajlarını yakaladım gelen ve giden kutusundan silmiş ama ileti raporlarında duruyordu, inanın bunu tesadüf gördüm kendı telefonumun şarjı bitmişti annemi aramak için telefonunu istedim verdi, nasılsa mesajları sildim diye düşündü demekki sonra annemle konustum kardeşime mesaj cekmem gerekti, iletildi mesajı gelmedi anlayamadım bende raporlara bakıyım dedim, bi de bakarım ki eski sevgilisinin numarası nerden mi biliyorum eşimin eski numarasının bir alt numarası çünkü ve salak gibi sordum sen beni aldatıyor musun diye bi anda afalladı nerden çıktı o yaa falan dedi soruyorum dedim aldatıyor musun hayır dedi, peki bu telefonundaki mesaj ne o zaman dedim ne mesajı dedi telefonu elimden almaya çalıştı resmen üstüme çulladı ve aldı. sadece okuya bildiğim istanbula ne zaman geliyorsun benim diger telefonum ( sırket hattı olan ) arızalı falan devamını okuyamadım diğer mesajın da da tosuncuk napıyorsun yazmıs :S tabii bende film koptu cıkardım alyansı bagırdım cagırdım nasıl anlamadım beni aldattığını dedim ne kadar safmışım megerse dedim, yemin etti kasem etti ( her aldatan erkek gibi) aldatmadım seni diye. sadece bende bi esyası kalmıs bekarlıktan onu ıstıyor ortak arkadaslarımız aracılığıyla bende gel yureğin varsa benden iste dedim diyo ne alakaysa şimdi yazdıkça daha da sinirleniyorum ya. o eşyada annemlerde falan dedi.ben bu hatuna mesaj attım iki gun sonra utanmıyor musun evli bi adamla mesajlaşmaya falan dedim kadından hiç ses seda yok, ve işin enteresan tarafı bu olay patlak vermeden 1 hafta önce iznini kullanmak istediğini söyledi Ağustos sonu gibi ben iznimin bi haftasını kullanıyım dedi yoksa yanıcakmış izni şimdi şimdi dirank ediyor taşlar yerine oturuyor bende. neyse bi şekilde ikna olmuş gibi yaptım, ve bu gece yine telefonunda başka bi numaradan mesajlastığını gördüm ama yine silmiş ve bu sefer arama kaydında çıkıyor ileti raporlarında çıkmıyor yani içeriğini göremiyorum, ne yapsam arasam mı aramasam mı numarayı. kendimi boşanıcak kadar güçlü hissetmiyorum :KK43: ama bu edepsizliği görmezden gelmekte istemiyorum bana yardım edin

Kendinizi boşancak kadar güçlü görmüyorsunuz ama sadece aldatilmayi hazmedecek kadar güçlü goruyorsunuz yani? Tosuncum naapıyosun ne demek ya yalan işte bariz belli. Yüreğin varsa benden iste vs gibi bi konuşma olmussa onun sonrasında böyle bişey yazilmasi sizce de mantıksız değil mi?

Oncelikle sakin olun fevri davranmayina aldatma varsa neden bu kadar acele ediyorsunuz ki biraz bekleyin takip edin suç üstü yapın . Ayrıca geçen gün arama kayıtlarına bakarken bir baktım daha once sildiğim mesajlar içerikleri ile birlikte arama kaydında gorunuyor .yani o kişinin numarasına arama kaydindan iyice bakın içeriği gorceksinizdir.

Aldatıldığınıza eminsiniz ama bışanacak kadar güçlü değilsiniz.
Ee bizden ne gibi bir yardım bekliyorsunuz?

ispatlayinca bosanmaycaksiniz hiç kurcalamayin bence
sonra yuzusuzluge vurup ikinizi bir idareetmek isteyebilir

Resmen aldatilmişsiniz eşinizde iyi yalanciymiş hemen uydurmus bi eşyası kalmış falan. Bence delil toplayın mahkemede lazm olabilir. Görüşmelerini internet sifresiyle netten takip edip suc üstü yapabilirsiniz. Kac yıllık evlisiniz cocuk varmı

Sadece aramalı miyim numarayı yani bu gece telefonunda gördüğüm numarayı ya o kız değilse yada oysapoff kuşku feci birşey

Sadece aramalı miyim numarayı yani bu gece telefonunda gördüğüm numarayı ya o kız değilse yada oysapoff kuşku feci birşey

Bence esin uyurken telini al kendini tuvalete falan kilitle. Numaraya mesaj at napyosun canım diye esin gibi konuş yani. Bakalım ne olacak ordan anlarsın..

Aldatmanın bahanesi olmaz ve buna göz yumulamaz. Bir de yakalanınca bile pişman olmayıp yüzünüze bakarak yalan söylüyor.

Gözünüzün içine baka baka size yalan söyleyebilen bir insanl bundan sonra nasıl aynı yastığa baş koyacaksınız ? Nasıl guvenebileceksiniz? Bence bunları bir düşünün

Eşine öyle şeyler yazmak isterdim ki anlatamam...!!!!
Ben olsam o numarayı arardım. En azından bir sesini duyar emin olurdum. Fakat tosuncuk nedir yahu ?!!
Kendine güven.ve al karşına ciddi ciddi Konuş. Ben aldatıldığını düşünüyorum.öyleyse ben olsam affetmezdim.isterse 10 Çocuğum olsun. Karar senin yinede.
Gece gece nedense bi sinirlendim :mad:

Boşanmaya yönelik ciddi bir adım atmayacaksanız ya eşinize açık olup evlilik terapistine gitmek için ikna edin ya da hiç kurcalamayın. Çünkü kendi kendinize konuşursanız ve bu durum affetmeye dönerse aldatmalar tekrarlanır ve ciddiye de almaz sizi bir daha, sizi kaybetme korkusu kalmadığı için. Pek detaylı bilgim olmasa da evlilik terapistleri aldatma durumlarında da evliliği kurtarıcı yönde seanslar yapıyorlar.

Once emin olmalisin Boyle biseyden bence altatiyor diyelimki esyasi kaldi bunu saklayacak ne var ki sonrasinda boyle bir konusma olmasi dusundurucu bi arkadasda vurgulamis kaybetme korkusu olmadigi icin aldatmalar tekrarlanir bir kere yapan bir daha yapar keske ortaligi ayaga kaldirmadan suc ustu yapsaydin

X