inanın ne yapacağımı bilemedim aklıma sizden yardım istemek geldi bayanlar lütfen yardım edin biraz önce sevgilimin arkadaşı tel.le beni aradı no.yu bilmiodum benle resmen dalga geçti sonra intikam böyle alınır dedi ve tel.i sevgilime verdi ben çok kötü oldum hala da çok kötüyüm benimde ona bişey yapmam lazım ne yapabilirim yardım edin biliyorum çok çocukca ve saçma ama nolur yardım edin benimde ona bişey yapmam lazım senağlama senağlama senağlama senağlama ( sevgilimin olayla ilgisi yok )
inanın ne yapacağımı bilemedim aklıma sizden yardım istemek geldi bayanlar lütfen yardım edin biraz önce sevgilimin arkadaşı tel.le beni aradı no.yu bilmiodum benle resmen dalga geçti sonra intikam böyle alınır dedi ve tel.i sevgilime verdi ben çok kötü oldum hala da çok kötüyüm benimde ona bişey yapmam lazım ne yapabilirim yardım edin biliyorum çok çocukca ve saçma ama nolur yardım edin benimde ona bişey yapmam lazım senağlama senağlama senağlama senağlama ( sevgilimin olayla ilgisi yok )
biraz daha ayrıntı talep ediyorum ..sevgilin o kişinin yanında ve ilgisi yok ..ilginç ..
yha ödeşme olması için benim ona bişey yapmış olmam lazım 1 sene önceki olayı hatırlıo oda 1 nisan yani normal bi gün deil sevgilimden hiç yalan duymadım bugüne kadarda yardım etmicek misiniz ?
olayı daha düzgün anlatayım geçen zamanlarda o benle dalga geçen kişi benim arkadaşımla çıkıyodu kız bi şaka yapcaktı bende ona yardım etmiştim bu akşamda aklına o gelmiş onun intikamını alıyomuş sevgilim içerdeydi sonra yanına geldi ( zaten ona sordum hesabını ) neyse işte bana bitanem napıyosun falan diye konuştu eski sevgilimmiş gibi davrandı bende anlamadım noldu diye herkesi kendim gibi gördüğüm için şüphelenmedimde işte sonra inandın mı intikam böyle alınır kızım dedi sevgilim içerden seslere geldi ne oluyo kimle konuşuosun diye tel.i o arada sevgilime verdi işte kızlar bi akıl verin napıcamda intikamımı alıcam valla uyuyamam ben eğer bişey yapmassam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?