acil yardim edin ne olurr!!

gamze1399

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
9
0
1
Sevgilimle çıkmaya baslayalı 8 ay olacak neredeyse benden önce herşeyi yaşamış birisi hayatı baya kötüydü yani hani artık ciddi ilişki istiyormuş bununda ben olduğunu düşünmüş ben başlarda yüz vermiyodum peşimden baya koştu neyse bunun askerlik zamanları geldi felan derken biz çıkmaya başladık askere ilk gittigi zamanlar birşey yoktu iyiydik baya şimdi şafak 121çanakkaede yapıyor askerliği rahat yani. herşeye kavga çıkarıyor olur olmadık seylere saçma sapan davranıyor ağzına geleni söylüyor yazma felan diyo alttan alıyorum bi iki gün yazmıyorum niye yazmıyosun unuttunmu sevmiyomusun artık felan diyo bensiz yapamıyo önceden çıktığı kızlar takılmalikmis sen farklısın diyo sürekli ailesi felanda biliyor beni neyse konuya gelmek gerekirse ben bugün sevgilimin facesine girdiğimde tanıyor olabilecek kişilerde sevgilimin profiliyle ama başka bi isimle açılmış hesap gördüm bu neymiş dedim girdim baktım 7-8 arkadaş ekli hepside kız neyse kızlara baktım bi kaç tanesi canakkaleden ben hemen kötü düşünmedim ama şüphelendim neyse hemen kendi faceme girdim bu hesabı kendimden arattim cikmadı engellemiş beni bende fake bi hesap açtım bunu ekledim kabul etti mesaj atmış hemende neyse konuştuk böyle çok tatlısın başka fotoğraflarin varmı numarani verirmisin felan dedi ama ben anladım konuşmalarından onun oldugunu kafamdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum çaktırmadim ben kendimden mesaj atıyorum bana yazmiyo fake hesaba yaziyordu. Sonra bana döndü tabur yazıyodum aşkım kusura bakma dedi bende böyle bir şeyden sonra ister istemez soğuk davraniyorum sizce ne yapmalıyım 2gün sonra 1 haftalığına izne geliyor konuşayım mı ? Bugün de saçma bir konu yüzünden kavga ettik bana demedigini bırakmadı gelmicem izne felan dedi de gelecek sizce ne yapmalıyım?

Dengesizin teki belli ki, dengesizle yürümez.
Anlamadığım, kendi fotosu var ama ismi mi farklı yapmış diğer hesapta?

numarasini iste öncelikle ve onun olduğundan emin ol malum burada cok duyuyoruz ben degildim arkadasim benim adima yapmis falan diye hatta gerekirse onun tanimadigi bir arkadasinla goruntulu konuştur kesin o cikacak ama sana savunması kalmayacak ama eger ayrilmayacaksan yada sonrasinda barisacaksan kesinlikle bildigini soyleme ama benim kendi görüşüm asla devam etmez bitirirdim

Muhtemel palavra sıkacak habire. Ama üstte arkadaşın da dediği gibi, başka bir kız arkadaşınla görüntülü konuştur sonra yanda beliriver. Sonra şut ve gol. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

eski hayatından kopamıyor kendi kıymetini bil uğraşma dengesizle

Amin valla ne yaıcagımı bilmiyorum seviyo ma niye böyle yapıyor bilmiyorum

Ayyy uzak dur zaten asıl konudan önemlisi sana ağzına geleni söylüyo olmasi psikologlar programlarda anlat anlat bi hal oldular eş adayını en güzel tanima yöntemi stresliyken ki tavırları ne olur dinleyin ilerde çocuklarınız bile etkilenir yapmayın evlenmeyin sinir sistemi bozuk insanlarla

önceden çıktığı kızlar takılmalikmis

bu tip erkeklerle niye sevgili olursunuzki ?sen de onun için takılmalıksın farklı olduğunu mu sanıyosun gerçekten inandın mı buna

Ne demek ne yapmaliyim... Devam etmeyi dusunmuyorsun degil mi? Ugrasma bile hemen suan defet hayatindan.

Bir şekilde üste çıkmaya çalışacak orası kesin. Böyle biriyle daha ne kadar devam edeceksin. Boynuzluyor sizi hala devam etmeyi mi düşünüyorsunuz. Kendinize yazık etmeyin böyle karaktersizler için.

Arkadaş dalga mı geçiyorsun, konduramıyorsun anlaşılan. Ne sevmesi, Gözünle görmek istiyorsan uygula bunu bence, yazık değil mi saf duygularına?
Benimle vakit geçirecek olsa askerdeyken ugraşmazdı sanırım sıktır ederdi kaç defa ayrıldım ağlaya zırlaya beni aradı beni bırakma sensiz yapamam ben diye bana yaptığı süprizlerin aldığı hediyelerin haddi hesabı yok önceden kızlara para harcamayan ben istemedigim halde sürekli birşeyler alıyor annesine beni anlatiyor felan bana banka kartınıza bıraktı arada para atıyor

Askerdeyken yalnızlığa düşüyorlar, daha çok yapar emin ol.
Ama senin pek kondurasın yok, dilerim dediğin gibidir kardeş, ne diyeyim. Açtığı hesaptaki fotoğraf da kayıp ikizidir zaten

canım benim daha şimdiden böyle davraniyorsa gecer mi bi ömür bununla sence.saglıklı düşünmeye calış hicbir acı kalıcı degildir bugün sen kıyamayıp ayrılmazsın yarın o başkasını bulunca acımaz sana.arayış içine girmis iste hayır gelmez artık.

Bunları yaptığı için hatasını kabul edeceksiniz yani ? Olur da evlenirseniz bu kafayla daha çok konunuzu göreceğiz bura da.

Buraya geldiginde zaten yüzyüze konuşucam bu konuyu açıklamasini merak ediyorum zaten bu ona olan bütün güvenimi götürdü sadece seviyorum ve ne yapacagimi bilmiyorum

Askerdeyken kiz arkadasini terketmezler genelde, yedekte tutarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…