Amin valla ne yaıcagımı bilmiyorum seviyo ma niye böyle yapıyor bilmiyorumMuhtemel palavra sıkacak habire. Ama üstte arkadaşın da dediği gibi, başka bir kız arkadaşınla görüntülü konuştur sonra yanda beliriver. Sonra şut ve gol. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Amin valla ne yaıcagımı bilmiyorum seviyo ma niye böyle yapıyor bilmiyorum
Benimle vakit geçirecek olsa askerdeyken ugraşmazdı sanırım sıktır ederdi kaç defa ayrıldım ağlaya zırlaya beni aradı beni bırakma sensiz yapamam ben diye bana yaptığı süprizlerin aldığı hediyelerin haddi hesabı yok önceden kızlara para harcamayan ben istemedigim halde sürekli birşeyler alıyor annesine beni anlatiyor felan bana banka kartınıza bıraktı arada para atıyorArkadaş dalga mı geçiyorsun, konduramıyorsun anlaşılan. Ne sevmesi, Gözünle görmek istiyorsan uygula bunu bence, yazık değil mi saf duygularına?
canım benim daha şimdiden böyle davraniyorsa gecer mi bi ömür bununla sence.saglıklı düşünmeye calış hicbir acı kalıcı degildir bugün sen kıyamayıp ayrılmazsın yarın o başkasını bulunca acımaz sana.arayış içine girmis iste hayır gelmez artık.Benimle vakit geçirecek olsa askerdeyken ugraşmazdı sanırım sıktır ederdi kaç defa ayrıldım ağlaya zırlaya beni aradı beni bırakma sensiz yapamam ben diye bana yaptığı süprizlerin aldığı hediyelerin haddi hesabı yok önceden kızlara para harcamayan ben istemedigim halde sürekli birşeyler alıyor annesine beni anlatiyor felan bana banka kartınıza bıraktı arada para atıyor
Bunları yaptığı için hatasını kabul edeceksiniz yani ? Olur da evlenirseniz bu kafayla daha çok konunuzu göreceğiz bura da.Benimle vakit geçirecek olsa askerdeyken ugraşmazdı sanırım sıktır ederdi kaç defa ayrıldım ağlaya zırlaya beni aradı beni bırakma sensiz yapamam ben diye bana yaptığı süprizlerin aldığı hediyelerin haddi hesabı yok önceden kızlara para harcamayan ben istemedigim halde sürekli birşeyler alıyor annesine beni anlatiyor felan bana banka kartınıza bıraktı arada para atıyor
Askerdeyken kiz arkadasini terketmezler genelde, yedekte tutarlar.Benimle vakit geçirecek olsa askerdeyken ugraşmazdı sanırım sıktır ederdi kaç defa ayrıldım ağlaya zırlaya beni aradı beni bırakma sensiz yapamam ben diye bana yaptığı süprizlerin aldığı hediyelerin haddi hesabı yok önceden kızlara para harcamayan ben istemedigim halde sürekli birşeyler alıyor annesine beni anlatiyor felan bana banka kartınıza bıraktı arada para atıyor
Bende öyle düşünüyorumAskerdeyken kiz arkadasini terketmezler genelde, yedekte tutarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?