Acil Yardım Edin Ne Yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alislarosa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
16
10
1
21
Şuandaki sevgilimle ilişkimiz yeni başladı ama ocak ayında o zaman tanışmıyorduk kuzeniyle kahve içmişiz kuzeni olduğunu

yeni öğrendim aramızda hiçbir şey olmadı ve sevgilimi çok seviyorum ilişkimiz çok yeni sizce söylemeli miyim yoksa olay aydınlanana kadar sessiz mi kalmalıyım?

Bu saatte mi soylemeniz lazim? Yani olay cok acil deyince hemen soyleyecekmissiniz gibi algiladim. Sadece kahve icmissiniz bence soyleyin.

Bence de söyleyin. Sonrasında öğrenip ayrılmak falan isterse daha çok bağlanacağınız için daha çok üzülürsünüz. Böyle konuları gizlememek lazım.

Karşınızda ki erkek nasıl bilri anlayışlı olur sorun değil kafasında mı ona göre konuş derim
İlişkim yenide olsa O güveni kazanmaya bakıp öyle de söyleyebilirsin tabi kuzen önce davranmazsa

Karşınızda ki erkek nasıl bilri anlayışlı olur sorun değil kafasında mı ona göre konuş derim
İlişkim yenide olsa O güveni kazanmaya bakıp öyle de söyleyebilirsin tabi kuzen önce davranmazsa
Ya ilişkimiz çok yeni kuzeniyle şu aşamada nası denkgelicemki zaten 380 kişiyi takip ediyor sevgilim kuzeni baba tarafından adı ve soyadı türkiyenin çok kullanılan adı soyadı yani hiç görüntülü konuşurkende görmedim sadece kuzenimle konuşuyorum diyip ismini söyledi ben arama geçmişinden rehberdeki resminden gördüm

Şuan kuzenini görebileceğim hiçbir ortam olmadı ben arama kaydını yanımda açınca rehberdeki resminden gördüm sonra ınstagram takip ettiklerine girince soyadlarının aynı olduğunu gördüm birde bi kaç kere yanımda kuzenimle konuşuyorum diyip adını söyledi çocuğun

Olay bi kahve içimlik ama sohbetin içeriği acillikse ; evet söyleyin
Yok sadece kahve içmişiz çoğu zaman mesajlaşırken onu reddetmişim eleştirmişim aramızda bir yakınlaşma olmadı sadece 1 saat öyle oturduk iş konuştuk sadece erkek arkadaşım kıskanç ve kuzeniyle de sık sık görüştüğünü biliyorum

Yok çok ani bir date oldu zaten mesajlaşırkende onu reddetmişim eleştirmişim hiçbir yakınlaşma olmadı hatta buluşmamızda iş konuştuk
Tamam bız bulısmustuk iş konuşmuştuk de. Ben tanıyorum de. Bakalım ne dıcek baktın kı konuyu buyutuyo sımdıden ayrıl.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…