Acil Yardım Edin Ne Yapmalıyım ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alislarosa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2023
16
10
1
21
Şuandaki sevgilimle ilişkimiz yeni başladı ama ocak ayında o zaman tanışmıyorduk kuzeniyle kahve içmişiz kuzeni olduğunu

yeni öğrendim aramızda hiçbir şey olmadı ve sevgilimi çok seviyorum ilişkimiz çok yeni sizce söylemeli miyim yoksa olay aydınlanana kadar sessiz mi kalmalıyım?

Üzerine bastırmadan yaa geçen düşündüm düşündüm bulamadım kuzenini ben sonradan hatırladım şu arkadaş tanıştırmıştı bi yerde kahve içmiştik der geçerim. Ancak sorgulama aşamasına girerse ilişkiyi uzatmadan veda edersiniz.

söyle bence söylemezsen ve o öğrense daha kötü buna benzer bi olay yaşadım o biliyormuş söylememi beklemiş uzun süre söylmedim sonra dedi belki söylersin diye beklemiştim falan bitti ilişkimiz ben çocuğu sevmediğim için pek üzülmedim ama sen seviyorsan kesinlikle dürüst ol

Daha 3-5 günlük erkek arkadaşınızın kıskançlığından mı korkuyorsunuz? Erkeklere taviz verdikçe fazlasını ister.
Ne varmış kuzeniyle daha önceden tanışmış bir kahve içmişseniz, aranızda bir şey geçmemiş iş konuşmuşsunuz, kuzen size uygunsuz yaklaşınca terslemişsiniz, bunlar yaşanırken erkek arkadaşınızı da tanımıyormuşsunuz, öyle bir panik yapıyorsunuz ki sanki aynı anda 2 kuzeni idare ediyormuşsunuz da ortaya çıkarsa kıyamet kopacak gibi, siz kötü bir şey yapmamışsınız, sanki kötü bir şey yapmışsınız da saklamanız gerekiyor gibi davranmak yerine, erkek arkadaşınız kuzeninden bahsettiğinde heee x kuzenin mi, ben o kuzenini tanıyormuşum meğerse, senin kuzeninle bir iş meselesini konuşmuştuk aylar önce dersiniz olur biter.

Bi sekilde ortaya cikar. Asiri iyi davranin bi kac gun sonrada laf arasi aa kuzenini biliyorum bi kere kahve icmistik cok iyi biri filan diyip gecin cok basit havasi verin. Ne noluyo bisey mi oldu aranizda filan derse de yuh artik bisey olsa senle isim ne diye gulup konuyu kapatin. Yirttiniz yirttiniz:) ama is yas gibi rahat biri degilse

Ne oldu da kuzeniyle kahve içtiniz onu anlamadım. Yani kuzeniyle çıktınız mı? O zaman mı kahve içtiniz? Saklamayın bence ama durum tam olarak ne? Eğer bize anlatabilirseniz biz de hani nasıl söyleyeceğinize dair bir fikir verebiliriz belki.

Bence ilk bastan söyle.

Tanışma amaçlı konusmustur.O gizlese kuzeni söyler.

Tabiki de söyle. Saklarsan sinek küçüktür ama mide bulandırır'a döner iş. Bi kere görüştük ben beğenmedim de geç. Senin istemedigini özellikle belirt yani. Kuzeninden duyarsa kötü olur. Planli yapmadiklarina emin misin bu arada reddettim diosun belki özellikle sana bi ders vermeye yaptilar. Bi arkadasim benden boyle bisey istemisti unideyken. Oglan bunu sinir etmiş bana dedi sen görüş ben gelcem. Biz otururken geldi bi ton laf saydirdi ben bile beklemiodum. Sonra kabak bana patladi dogal olarak. Erkek bi arkadasim da kankasini üzen kıza ben o asifteye gününü gösteririm deyip kızla yakinlasip aşık olmustu turk filmi tadinda ama olmaz deme.

Şöyle oldu kuzeniyle tinderdan eşleştik sevgilimlede tinderdan eşleştik. Kuzeniyle kahve içtik yakınlaşma olmadı asla daha sonrasında çocuk bana yazdığında ben çocuğu tersledim. Sevgilimle sevgili olduğumuzda facetime arama kayıtlarında çocuğun adının yanında resmini gördüm ve çocuğun o olup olmadığını anlamak için ınstasından çocuğu arattım bi baktım kuzeni şimdiyse güzel bir ilişkimiz var ama kuzeniylede çok samimi çok korkuyorum bahsedersem ayrılır diye. Arkadaşlarıyla olan fotolarını bana gösterdi ama kuzeniyle olan hiçbir fotosunu göstermedi. Sadece adıyla işte kuzenim x geldi gitti diyor. Bende çocukla tamışana kadar ya da çocuğun resmini gösterip bu benim kuzenim diyene kadar gizlemeli miyim ? Ya da kenara çekip ben kuzeninle kahve içtim aramızda bir şey geçmedi aha bunlarda mesajlar bak onu tersledim mi demeliyim ? Ama çok kıskanç ilişki bitirir ya da daha öncede farkındaydın bana söylemedin der diye korkuyorum . Ne yapmalıyım ?

Yok tersledim iş konuştuk, eleştirdim falan diyerek normalleştirme konuşmuşsun işte. Hiç hoş değil ben olsam kendim ayrılırım zaten bir de soruyorsun söylesem mi diye

İlişkide güven temel bir unsurdur ve eğer bu tür bir bilgiyi saklarsanız, gelecekte güven sorunlarına neden olabilir. Ayrıca, bu bilgi ortaya çıktığında ilişkinizin zarar görmesine de neden olabilir.

FAKAT, ilişkiniz henüz yeni olduğu için, konuyu doğru bir şekilde açıklamanın zamanı ve yeri hakkında da biraz düşünün derim. Belki de biraz daha zaman geçirdikten ve birbirinizi daha iyi tanıdıktan sonra, konuşmak için daha uygun bir zaman gelebilir. Belki başka sebeplerden dolayı siz bu ilişkiye devam etmek istemeyeceksiniz? Birkaç hafta verin kendinize, tanıyın.
Devam etmeye karar verirseniz dürüst ve açık olmanız gereklidir.

Siz çocuğu araştırmasaydınız kuzeni olduğunu anlamayacaktınız. Kuzeniyle tanışmayı beklemek yerine yeni araştırmış ve yeni fark etmiş gibi yapabilirsiniz. Ancak bu kadar kıskanç ise ben olsam ikisinden de uzak dururdum. Ayrıl demek kolay ama hiç bir hatanız olmadığı halde siz şimdi bu kadar sıkıntıya giriyorsunuz, tepkisinden korktuğunuz için. Bence bu kadar anlayışsız bir insansa, başka konularda da ileride sizi anlayışsızlığı ve kıskançlığı ile üzer...
Bence saklamayın. "Madem biliyordun niye daha önce söylemedin?" dese haklı olur. Siz yeni araştırmış ve fark etmiş gibi söyleyin. Eğer anlayış göstermez ve çok irrasyonel bir tepki verirse size de onu tanımış olursunuz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…