- 23 Nisan 2023
- 16
- 10
- 1
- 21
- Konu Sahibi alislarosa
-
söyle bence söylemezsen ve o öğrense daha kötü buna benzer bi olay yaşadım o biliyormuş söylememi beklemiş uzun süre söylmedim sonra dedi belki söylersin diye beklemiştim falan bitti ilişkimiz ben çocuğu sevmediğim için pek üzülmedim ama sen seviyorsan kesinlikle dürüst olŞuandaki sevgilimle ilişkimiz yeni başladı ama ocak ayında o zaman tanışmıyorduk kuzeniyle kahve içmişiz kuzeni olduğunu
yeni öğrendim aramızda hiçbir şey olmadı ve sevgilimi çok seviyorum ilişkimiz çok yeni sizce söylemeli miyim yoksa olay aydınlanana kadar sessiz mi kalmalıyım?
Şuandaki sevgilimle ilişkimiz yeni başladı ama ocak ayında o zaman tanışmıyorduk kuzeniyle kahve içmişiz kuzeni olduğunu
yeni öğrendim aramızda hiçbir şey olmadı ve sevgilimi çok seviyorum ilişkimiz çok yeni sizce söylemeli miyim yoksa olay aydınlanana kadar sessiz mi kalmalıyım?
Daha 3-5 günlük erkek arkadaşınızın kıskançlığından mı korkuyorsunuz? Erkeklere taviz verdikçe fazlasını ister.Yok sadece kahve içmişiz çoğu zaman mesajlaşırken onu reddetmişim eleştirmişim aramızda bir yakınlaşma olmadı sadece 1 saat öyle oturduk iş konuştuk sadece erkek arkadaşım kıskanç ve kuzeniyle de sık sık görüştüğünü biliyorum
Bence ilk bastan söyle.Şuandaki sevgilimle ilişkimiz yeni başladı ama ocak ayında o zaman tanışmıyorduk kuzeniyle kahve içmişiz kuzeni olduğunu
Tanışma amaçlı konusmustur.O gizlese kuzeni söyler.Ne oldu da kuzeniyle kahve içtiniz onu anlamadım. Yani kuzeniyle çıktınız mı? O zaman mı kahve içtiniz? Saklamayın bence ama durum tam olarak ne? Eğer bize anlatabilirseniz biz de hani nasıl söyleyeceğinize dair bir fikir verebiliriz belki.
mükemmel fikirlerTanışma amaçlı konusmustur.O gizlese kuzeni söyler.
Şöyle oldu kuzeniyle tinderdan eşleştik sevgilimlede tinderdan eşleştik. Kuzeniyle kahve içtik yakınlaşma olmadı asla daha sonrasında çocuk bana yazdığında ben çocuğu tersledim. Sevgilimle sevgili olduğumuzda facetime arama kayıtlarında çocuğun adının yanında resmini gördüm ve çocuğun o olup olmadığını anlamak için ınstasından çocuğu arattım bi baktım kuzeni şimdiyse güzel bir ilişkimiz var ama kuzeniylede çok samimi çok korkuyorum bahsedersem ayrılır diye. Arkadaşlarıyla olan fotolarını bana gösterdi ama kuzeniyle olan hiçbir fotosunu göstermedi. Sadece adıyla işte kuzenim x geldi gitti diyor. Bende çocukla tamışana kadar ya da çocuğun resmini gösterip bu benim kuzenim diyene kadar gizlemeli miyim ? Ya da kenara çekip ben kuzeninle kahve içtim aramızda bir şey geçmedi aha bunlarda mesajlar bak onu tersledim mi demeliyim ? Ama çok kıskanç ilişki bitirir ya da daha öncede farkındaydın bana söylemedin der diye korkuyorum . Ne yapmalıyım ?Ne oldu da kuzeniyle kahve içtiniz onu anlamadım. Yani kuzeniyle çıktınız mı? O zaman mı kahve içtiniz? Saklamayın bence ama durum tam olarak ne? Eğer bize anlatabilirseniz biz de hani nasıl söyleyeceğinize dair bir fikir verebiliriz belki.
İlişkide güven temel bir unsurdur ve eğer bu tür bir bilgiyi saklarsanız, gelecekte güven sorunlarına neden olabilir. Ayrıca, bu bilgi ortaya çıktığında ilişkinizin zarar görmesine de neden olabilir.Şuandaki sevgilimle ilişkimiz yeni başladı ama ocak ayında o zaman tanışmıyorduk kuzeniyle kahve içmişiz kuzeni olduğunu
Siz çocuğu araştırmasaydınız kuzeni olduğunu anlamayacaktınız. Kuzeniyle tanışmayı beklemek yerine yeni araştırmış ve yeni fark etmiş gibi yapabilirsiniz. Ancak bu kadar kıskanç ise ben olsam ikisinden de uzak dururdum. Ayrıl demek kolay ama hiç bir hatanız olmadığı halde siz şimdi bu kadar sıkıntıya giriyorsunuz, tepkisinden korktuğunuz için. Bence bu kadar anlayışsız bir insansa, başka konularda da ileride sizi anlayışsızlığı ve kıskançlığı ile üzer...Şöyle oldu kuzeniyle tinderdan eşleştik sevgilimlede tinderdan eşleştik. Kuzeniyle kahve içtik yakınlaşma olmadı asla daha sonrasında çocuk bana yazdığında ben çocuğu tersledim. Sevgilimle sevgili olduğumuzda facetime arama kayıtlarında çocuğun adının yanında resmini gördüm ve çocuğun o olup olmadığını anlamak için ınstasından çocuğu arattım bi baktım kuzeni şimdiyse güzel bir ilişkimiz var ama kuzeniylede çok samimi çok korkuyorum bahsedersem ayrılır diye. Arkadaşlarıyla olan fotolarını bana gösterdi ama kuzeniyle olan hiçbir fotosunu göstermedi. Sadece adıyla işte kuzenim x geldi gitti diyor. Bende çocukla tamışana kadar ya da çocuğun resmini gösterip bu benim kuzenim diyene kadar gizlemeli miyim ? Ya da kenara çekip ben kuzeninle kahve içtim aramızda bir şey geçmedi aha bunlarda mesajlar bak onu tersledim mi demeliyim ? Ama çok kıskanç ilişki bitirir ya da daha öncede farkındaydın bana söylemedin der diye korkuyorum . Ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?