acil yardım edin

leydi_8891g

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
11
1
6
37
Birinden çok hoşlanıyorum.Aklımdan çıkmıyor. Ona karşı çok naif şeyler hissediyorum. Ama o oralı değil. Konuşuyoruz. Mesajlasıyoruz ama hiç tınlamıyor beni. Umursamıyor.Birgün dedi ki kendi kendime vazgeçiyorum. Akşamına bana dedi ki. Sen niye beni unuttun bugün. Mesaj atsam tınlamıyor atmasam bir türlü. Uzun zamandan beri ilk defa birşeyler hissediyorum. Ne yapmalıyım ben.????? Şimdiden teşekkürler.

Ona açılabilirsin mesela. Eğer açıldıktan sonra hala tınlamıyorsa, sende tınlama.

Öz güveni yüksek herifin bence git açıl söyle duygularını böyle can çekişmekten iyidir ona göre yoluna bakarsın

bu konunun neden "acil yardım" gerektirdiğini anlamadım. kim ne demiş kime demiş, onu da anlamadım gerçi.

ama anladığımdan yola çıkarak sizinle ilgilenmeyen adamın egosunu tavan yapmak yerine önünüze bakın. sizinle ilgileniyorsa adım atacaktır, ilgilenmiyorsa da kendi bilir.

Acil yardım neden yazdım çünkü içim icimi yiyor. Yorumlarınız için çok teşekkür ederim galiba haklısınız. Ben duygularımla hareket ediyorum.sesini duyunca yüreğim titriyor. Amq bu isin sonu yok biliyorum. Yaşım yirmibeş

Konuşunca çok sıcak konuşuyo. İlgileniyo sanıyorum.ama sonra ben aramasam günlerce aramıyo

Yarın bir gün sevgili olsanız da bu defa Sevgilim neden bu kadar ilgisiz diye konu açacaksınız

Adamı gözünüzde fazla büyütmeyin.
Sizi yeterince önemsese,sizin mesaj atmanızı dahi beklemezdi bence. Kendisi iletişime geçerdi.
Bu tarz erkekler için de bu kadar çaba ve heyecana gerek yok bence.

Adamı gözünüzde fazla büyütmeyin.
Sizi yeterince önemsese,sizin mesaj atmanızı dahi beklemezdi bence. Kendisi iletişime geçerdi.
Bu tarz erkekler için de bu kadar çaba ve heyecana gerek yok bence.
Mesaj atmamasından dolayı gözümde büyütüyorum degil mi. Ama kalbim öyle demiyo. Yoksa ben böyle biri değilim.

Sanırım duygusal bir boşluktasınız ya da bu yaşlarda birini sevmek,bağlanmak istiyor insan. Size önerim ağırdan alın,ilk mesajı siz yazmayın.Geçici bir hoşlantı olduğunu düşünüyorum. Sabredin biraz, zamanla doğru olanı göreceksiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Mesaj atmamasından dolayı gözümde büyütüyorum degil mi. Ama kalbim öyle demiyo. Yoksa ben böyle biri değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…