- Konu Sahibi differentface
-
Bu sivilcelerden bende magdurumyaslar ayni. Cildime fondoten felan surmem sadece eyeliner far rimel filan ama bildiginiz delik delik gozenekler.gozenek kremi aldim 3 kat suruyorum anca duzeliyo kafayi yiycrm ya.cok guzel cildim vardi otu boku sure sure bok ettim (((((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim ilk olarak makyaj yapiyorsan bunçokkkotumkun mertebe azalt. Ben ozel gunlerde ve cildimde sivilce falan ciktigi regl donemlerinde fondoten kullaniyorum. Onun disinda eyeliner falan surerim genelde. Cildin hava almasi cok onemli bu yuzden makyaj yapiyosan azaltabilirsin. Cilt bakimin onemli, ben hergun ilkten sebamed compactla yikiyorum , rosense gul suyuyla tonikliyorum , bepanthol cilt kremiyle nemlendiriyorum. Ustelik bu uc urununde fiyati gayet makul, oneririm. Bu islemi sabah aksam yapiyorum. Cildimin durumu iyi , -tabi su an regl doneminde oldugum icin 2-3 tane sivilcem var- onun disinda tuyler icin ne onerebilirim bilmiyorum benim boyle bir problemim yok ama cevremden duydugum kadariyla yuzune agda yaptirip cok sorun yasayan duydum. Tuy azaltici serumlar var belki doktora danisip bunlardan kullanabilirsin.
B.k ettim mi
Dermotologa gidin önce bu yaslar da sivilce cikmasi doğal.
Limon suyu da iyi geliyor ama birşey olur falan sorumluluk almayayim.
Ama öneririm yani
Ya kizlar lütfen bana yardim edin ya. Sadece 2 şey istiyorum:
-Yüzümdeki(yanaklarim ve cene altim) tüylerden nasil kesin olarak kurtulurum?
-Yüzümdeki sivilce-siyah nokta ve lekelerden nasil kurtulurum? Cildim basil bebek gibi olabilir?
(17 yasindayim)
Kizlar lütfen bana yardim edin. Gerçekten özellikle tüyler psikolojisi bozdular. Yalvaririm çok caresizim yardim edin..(
Cildiyeciye gittim hep ayni kremler...
Limon suyu sürdüm uzun süre ama tahris etti sonra kızarık kızarık yapınca bıraktım
Sivilceden cok leke var renk eşit değil bir garip.. En kısa zamanda doktor yolu gözüktü bana
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende 25 yaşındayım vebu dediklerinin hepsini bende yaşıyorum..kullandığın kremlerden sonra kızarma vs. olyorsa mutlaka doktoruna git tedaviyi değiştirebilir..ve sana tavsiyem sakın sakın sakın doktorsuz bir şey sürme yüzüne çok daha kötü oluypr emin ol daha yaşın küçükmüş o yüzden doktor denetiminde ol ve o ne derse yap derim..leke ve rengin eşit olmaması bendede şu anda var yarın doktoruma gideceğim sende ihmal etme sakın
Aynen bende cok iyi bir cildiyeciye gidicem en kisa zamanda araştırıyorum suan arkadaslarimdan.
Bu ne ya suan cildim igrenc.ufak ufak bir suru kirmizi sivilce.alerji gibide. Cildirmak uzereyim birdenbire cikti.regldendir diyorum ama bakalim.
Onceki cildiyecimin verdigi differin'i surdum simdi...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?