Merhaba arkadaşlar size danışmam gereken bir konu var...eşimle 4 yıldır birlikteyız ve 10aylık bir oğlumuz var...eşim özel bir şirkette çalışıyor işe servisle gidip geliyor...ve bensız dısarı cıkmaz asla ve işten eve evden işe gidip gelir.geçen hafta perşembe ve cuma günleri eşim eve geldiğinde ıkı gunde gömleğinde yoğun bir kokugömleği sakladım ertesi gun koku kayboldu... gömleğinde koku var persembe sormustum bılmıyıorum dedı konu kapandı cuma geldı sordum yıne koku ya evet bılmıyorum bak atletımde kokuyor dedı hakkatten kokuyor.ara cmtesı pazar gırdı bugun pazartesı bakalım yıne kokucak mı ama telı hep ortada... bır sıkıntı yok bukoku neyın nesı parasıda yok. ne ara aldattı benı kulelerde calışıor adam orda nasıl aldattı ordakı otele gıdıo desem ne ara gıdıor okadar vercek parası olmaz tum parası bende... kafam karıstı huzursuzum tek sıkıntı bu ara ıs yetıstırmeye calışıor projeyı bıtırmeye calışıor gecelerı ve ozel yasantımız yok 10gundur ılgısız bıraz ...napıcam nasıl bulucaammm cozummm