Kendinizi olumsuz olarak sartlamayin. Dıs gebelik belirtisine de bakmayin. Kan verdiniz mi?13 yıldır anne olmanın hayalini kurdum sonunda bugün idrar testim pozitif çıktı adetim 4 gün geçmişti ama sol kasığım ve belim ağrıyor ama sürekli bir ağrı değil ara ara oluyor midem ağrıyor bağırsak düzensiz internette baktım belirtiler uyuyor sanki tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisiymiş çok korkuyorum yarın sabah doktora gideceğim inşallah iyi haberler alırım ne olur yardım edin dış gebelik geçirenler belirtileriniz nelerdi
yarın sabah vereceğim kan inşallah yolunda gider herşeyKendinizi olumsuz olarak sartlamayin. Dıs gebelik belirtisine de bakmayin. Kan verdiniz mi?
ayy inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun içim biraz ferahladıcanım dış gebelik yaşamadım ama benim de ağrım tek taraflı olurdu genelde. kötüyü düşünme lütfeninşallah bebeğin seninledir sağlıkla kucağına alırsın. bildiğim kadarıyla dış gebelikteki sancı dayanılmaz oluyomuş
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah normaldir sol kasığımda batma şeklinde bir ağrı ve sürekli değil ara ara oluyor bir de bel ağrısı o da uzun süre ayakta durunca ya da sabit uzun süre oturunca oluyor inşallah yarın kan sonucum güzel çıkarGenelde bebek tutunduğu için bide regl dönemi olduğu için tek taraflı kramp olur kasiklarda rahimede kramp girer sıkça korkma bence bu ağrılar çok normal
İnşallah burdan da yaz bakalm sonucu Rabbım gönlünden geçeni versin hayirlisiysaTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah normaldir sol kasığımda batma şeklinde bir ağrı ve sürekli değil ara ara oluyor bir de bel ağrısı o da uzun süre ayakta durunca ya da sabit uzun süre oturunca oluyor inşallah yarın kan sonucum güzel çıkar
Sonucunuz çıktı mı güzel düşünün inşallah herşey yolunda olurTeşekkür ederim Allah razı olsun inşallah normaldir sol kasığımda batma şeklinde bir ağrı ve sürekli değil ara ara oluyor bir de bel ağrısı o da uzun süre ayakta durunca ya da sabit uzun süre oturunca oluyor inşallah yarın kan sonucum güzel çıkar
Adınıza sevindim böyle devam eder inşallah da Çok erken değil mi kese içinTeşekkür ederim herkese Allah razı olsun cevap yazanlardan çok şükür iyi geçti muayenem keseyi gördük Ayın 22 sinde kalp atışı için gideceğim inşallah herşey sağlıkla devam eder
Bilmiyorum ki kan istemedi sadece troide baktı o da normal çıktıAdınıza sevindim böyle devam eder inşallah da Çok erken değil mi kese için
Bende dış gebelik yaşadım ama anlamamıştım ultrasonda görüldü bu sıkıntı kendini geç belli ediyor bel ağrısı ve kasik agrilariyla. İns bir sıkıntınız yoktur13 yıldır anne olmanın hayalini kurdum sonunda bugün idrar testim pozitif çıktı adetim 4 gün geçmişti ama sol kasığım ve belim ağrıyor ama sürekli bir ağrı değil ara ara oluyor midem ağrıyor bağırsak düzensiz internette baktım belirtiler uyuyor sanki tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisiymiş çok korkuyorum yarın sabah doktora gideceğim inşallah iyi haberler alırım ne olur yardım edin dış gebelik geçirenler belirtileriniz nelerdi
Adetim 4 gün geçti demiştiniz kese için biraz erken geldi ama hayırlısı hakkınızdaBilmiyorum ki kan istemedi sadece troide baktı o da normal çıktı
Ultrasonla baktı kese göründü dış gebelik falan yok dimi dedim hayır herşey normal dediBende dış gebelik yaşadım ama anlamamıştım ultrasonda görüldü bu sıkıntı kendini geç belli ediyor bel ağrısı ve kasik agrilariyla. İns bir sıkıntınız yoktur
ŞükürUltrasonla baktı kese göründü dış gebelik falan yok dimi dedim hayır herşey normal dedi
Canim kendini korkutma. Ben temmuzda dis gebelik ameliyatı oldum sag tupum alındı. Benim son zamanda tek taraflı ağrım olmuştu. Kendini şartlama lütfen Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.13 yıldır anne olmanın hayalini kurdum sonunda bugün idrar testim pozitif çıktı adetim 4 gün geçmişti ama sol kasığım ve belim ağrıyor ama sürekli bir ağrı değil ara ara oluyor midem ağrıyor bağırsak düzensiz internette baktım belirtiler uyuyor sanki tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisiymiş çok korkuyorum yarın sabah doktora gideceğim inşallah iyi haberler alırım ne olur yardım edin dış gebelik geçirenler belirtileriniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?