Acil yardım galiba hamileyim ama dış gebelikten korkuyorum

Asli06m

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
2.697
4.785
333
Ankara
13 yıldır anne olmanın hayalini kurdum sonunda bugün idrar testim pozitif çıktı adetim 4 gün geçmişti ama sol kasığım ve belim ağrıyor ama sürekli bir ağrı değil ara ara oluyor midem ağrıyor bağırsak düzensiz internette baktım belirtiler uyuyor sanki tek taraflı ağrı dış gebelik belirtisiymiş çok korkuyorum yarın sabah doktora gideceğim inşallah iyi haberler alırım ne olur yardım edin dış gebelik geçirenler belirtileriniz nelerdi

Kendinizi olumsuz olarak sartlamayin. Dıs gebelik belirtisine de bakmayin. Kan verdiniz mi?

canım dış gebelik yaşamadım ama benim de ağrım tek taraflı olurdu genelde. kötüyü düşünme lütfen inşallah bebeğin seninledir sağlıkla kucağına alırsın. bildiğim kadarıyla dış gebelikteki sancı dayanılmaz oluyomuş

ayy inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun içim biraz ferahladı

Genelde bebek tutunduğu için bide regl dönemi olduğu için tek taraflı kramp olur kasiklarda rahimede kramp girer sıkça korkma bence bu ağrılar çok normal

Genelde bebek tutunduğu için bide regl dönemi olduğu için tek taraflı kramp olur kasiklarda rahimede kramp girer sıkça korkma bence bu ağrılar çok normal
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah normaldir sol kasığımda batma şeklinde bir ağrı ve sürekli değil ara ara oluyor bir de bel ağrısı o da uzun süre ayakta durunca ya da sabit uzun süre oturunca oluyor inşallah yarın kan sonucum güzel çıkar

Dis gebelik gecirdim, o cok farkli canim.
Tek tarafli agri olmasi bebek o yunurtaya dollenmis o yuzden oluyor, sanci adet gunlerin oldugu icin oluyor,insallahsonucun guzel cikar,saglikla gelsin minik❣

İnşallah burdan da yaz bakalm sonucu Rabbım gönlünden geçeni versin hayirlisiysa

Sonucunuz çıktı mı güzel düşünün inşallah herşey yolunda olur

Teşekkür ederim herkese Allah razı olsun cevap yazanlardan çok şükür iyi geçti muayenem keseyi gördük Ayın 22 sinde kalp atışı için gideceğim inşallah herşey sağlıkla devam eder

Teşekkür ederim herkese Allah razı olsun cevap yazanlardan çok şükür iyi geçti muayenem keseyi gördük Ayın 22 sinde kalp atışı için gideceğim inşallah herşey sağlıkla devam eder
Adınıza sevindim böyle devam eder inşallah da Çok erken değil mi kese için

Bende dış gebelik yaşadım ama anlamamıştım ultrasonda görüldü bu sıkıntı kendini geç belli ediyor bel ağrısı ve kasik agrilariyla. İns bir sıkıntınız yoktur

Bende dış gebelik yaşadım ama anlamamıştım ultrasonda görüldü bu sıkıntı kendini geç belli ediyor bel ağrısı ve kasik agrilariyla. İns bir sıkıntınız yoktur
Ultrasonla baktı kese göründü dış gebelik falan yok dimi dedim hayır herşey normal dedi

Ultrasonla baktı kese göründü dış gebelik falan yok dimi dedim hayır herşey normal dedi
Şükür Allah bağislasin çok dikkat edin uzanın yatın dinlenin ayakta fazla dolaşmayı kalmayın ağır iş yapmayın bu haftalar riskli canım

Canim kendini korkutma. Ben temmuzda dis gebelik ameliyatı oldum sag tupum alındı. Benim son zamanda tek taraflı ağrım olmuştu. Kendini şartlama lütfen Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Böyle şeyleri düşünerek kendini strese sokma canım anı yaşa sen şu anda hamilesin mucizen seninle bunu düşün olurmu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…