- 6 Mayıs 2015
- 286
- 95
- 48
- 41
- Konu Sahibi selmanehirselma
-
Benden de geliyor canım..Hala geliyor da dinleniyorum..ama doktor şunu söyledi kan gelmedikçe korkma rahat ol psikoloji d3 önemli dediDüşük tehlikesi olabilir yarın mutlaka doktora git ilaç verirler
Kızlar acil yardım 6 haftalık gebeyim çok az bi kahverengi leke geldi kortum düşük tehlikesimi var acabs
Ya bu progestan kullanan arkadaslar ben bu ilaci icince cok kotu oluyorum basim donuyo midem bulaniyo böyle olan varmi
canim bende de simdi basladi kahverengi leke ve hafif kan var taze kan belli, ve cok hafif yani ped koydum hic cikmadi oraya ama silince peceteyle gözüküyo... Düsük yasiyorum sanirim.... doktora gidecegim öglenAynen yaygin yan etkisi.basdonmesi felaket.mide bulantisi ilaçtan mi gebelikten mi bilmiyorm ama az oluyor cok fazla degil.ama bas donmesi olmayan yoktur herhalde bu ilaci icip
bendede var o kahverengi leke bir saat önce basladi hafif kanda var... Taze kan belli cok asiri az ama. koyuda degil. Düsük yasiyorum sanirim.... zaten hcg degeri cok düsüktü süpheliydi...Benden de geliyor canım..Hala geliyor da dinleniyorum..ama doktor şunu söyledi kan gelmedikçe korkma rahat ol psikoloji d3 önemli dedi
Bende de oluyordu ama iğnede değil hapta doktorum kesmişti direk hap kullanımınıYa bu progestan kullanan arkadaslar ben bu ilaci icince cok kotu oluyorum basim donuyo midem bulaniyo böyle olan varmi
Hayır canım kullanmıyorumKahverengi skntili karsilanmiyor kirmiziya donerse dr a basvurun.cok az gelmis bide.benden de geliyor ara sira siyah bile geliyor.progestan kullaniyo musunuz veya olcturdunuz mu hic degerinizi
Cok kotu oluyorum ya hapi icince basim cok donuyo midem bulaniyo napicam böyle bilmiyorumBende de oluyordu ama iğnede değil hapta doktorum kesmişti direk hap kullanımını
Dr gelince ne dedi buraya yazarmısınızcanim bende de simdi basladi kahverengi leke ve hafif kan var taze kan belli, ve cok hafif yani ped koydum hic cikmadi oraya ama silince peceteyle gözüküyo... Düsük yasiyorum sanirim.... doktora gidecegim öglen
öglen gidecegim randevu verdiler.... haber veririm ben size canim..Dr gelince ne dedi buraya yazarmısınız
Bende de oluyor canım ama 20 dk falan sürüyor sonra geçiyor.Ya bu progestan kullanan arkadaslar ben bu ilaci icince cok kotu oluyorum basim donuyo midem bulaniyo böyle olan varmi
Canım. Hcg kaçtı.bende de oldu aynı şekilde.ama benden şimdi hafif hafif açık kahverengi leke geliyor.bendede var o kahverengi leke bir saat önce basladi hafif kanda var... Taze kan belli cok asiri az ama. koyuda degil. Düsük yasiyorum sanirim.... zaten hcg degeri cok düsüktü süpheliydi...
valla kana birkere baktilar oda ilki 30 du baskada bakmadilar bekleyin dediler. Simdi ne durumda hic bilmiyorum... Ayrica bende kan geliyo hafif cok acik renkte sende kan varmi? Sadece kahverengiyse bisey olmazCanım. Hcg kaçtı.bende de oldu aynı şekilde.ama benden şimdi hafif hafif açık kahverengi leke geliyor.
canim bende de simdi basladi kahverengi leke ve hafif kan var taze kan belli, ve cok hafif yani ped koydum hic cikmadi oraya ama silince peceteyle gözüküyo... Düsük yasiyorum sanirim.... doktora gidecegim öglen
yok canim sanmiyorum kanamam biraz artti koyu kirmizi birde. Asiri kanama degil ama cogaliyo gibi adet görüyorum resmen..... birdahaki aylara kaldi bence doktordan cikinca yazarim size canimCanim insaallah tutunur bebisin saglikla ins.haber et bize dr ne dicek bkalm
yok canim sanmiyorum kanamam biraz artti koyu kirmizi birde. Asiri kanama degil ama cogaliyo gibi adet görüyorum resmen..... birdahaki aylara kaldi bence doktordan cikinca yazarim size canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?