Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla işte ben de bilemedim başka test yok şu an alamıyorum. Bugün geciktim regl olmadimTest bozuk mu acaba bilemedim..
Tekrarlayamiyorum test alamıyorum şu an ://Bence tekrarlayın var gibi duruyor ama emin olmak için tekrarlayın derim
O zaman bekliyeceksinizTekrarlayamiyorum test alamıyorum şu an ://
Heheh valla ben de kararsızım istiyor muyum istemiyor muyum bilemedim ama heyecanlandimO zaman bekliyeceksinizumut vermek istemiyorum ama var gibi
Olur inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHeheh valla ben de kararsızım istiyor muyum istemiyor muyum bilemedim ama heyecanlandim![]()
Acile gidip kan verme ihtimaliniz var mı?Valla işte ben de bilemedim başka test yok şu an alamıyorum. Bugün geciktim regl olmadim
Malesef bugün yok ama cuma günü gitmeyi düşünüyorum bir de bir sorum daha olacak. Şimdi ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5 gün erken adet oldum şimdi ben bu ay normal rutin adet günümü mü hesaplayacagim yoksa 5 gün erken oldumya bitiş gününden itibaren mi sayacagim ? Çok karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdirAcile gidip kan verme ihtimaliniz var mı?
AmiinnOlur inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
![]()
Son 6 aydaki gunlerin ortalaması önemli canımMalesef bugün yok ama cuma günü gitmeyi düşünüyorum bir de bir sorum daha olacak. Şimdi ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 5 gün erken adet oldum şimdi ben bu ay normal rutin adet günümü mü hesaplayacagim yoksa 5 gün erken oldumya bitiş gününden itibaren mi sayacagim ? Çok karışık oldu ama inşallah anlatabilmişimdir![]()
Ortalama 32 günde bir adet oluyorum ama işte geçen ay 5 gün erken oldum kafam çok karışıkSon 6 aydaki gunlerin ortalaması önemli canım
Kaç gün var regline canım o 5 günlük dilimi atlattın mı?Ortalama 32 günde bir adet oluyorum ama işte geçen ay 5 gün erken oldum kafam çok karışık
Evet bugünün sonunda atlatmİş oluyorumKaç gün var regline canım o 5 günlük dilimi atlattın mı?
Himm aslında olabilir bilemiyorum işte bugün test alamadım yarın ilk idrar ile tekrarlaMayı düşünüyordum ama perşembe ya da cuma yapicam artikBu test sonucuna güvenmem ben, bozuk gibi. İnşallah hamilesinizdir.