Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif, bir kan tahlili verseniz iyi olurSabah uyanır uyanmaz yaptığım test bu 7:20 de testi yaptım 7:23 de ikinci çizgi belirdi hamile miyim bilgi sahibi olanlar lütfen yardımcı olsun.
Eki Görüntüle 3465976
Sanırım o artk bana veda ediyorPozitif, bir kan tahlili verseniz iyi olur
Hemen acile git bir şey yoktur belki progestan felan verirlerSanırım o artk bana veda ediyor
Kuzum acile git. İğne yaparlar, progeston desteği alırsın bir şey olmaz Allah'ın izniyleSanırım o artk bana veda ediyor
Gittim gecikmemin 4. Ğünü çok erken diyip bşy yapmıyorlar kanda hamilelik görüldüğü haldeHemen acile git bir şey yoktur belki progestan felan verirler
Bence ihmal etme özele git ben de şu an düşük yapıyorum devlet hastanesine gidiyorum asla tavsiye etmem kuzumGittim gecikmemin 4. Ğünü çok erken diyip bşy yapmıyorlar kanda hamilelik görüldüğü halde
Geçmiş olsun. Özelde iyi bir doktora gidin progestan versin. Çok önemli progeston düşük önleyici. Devlet benim 20. Haftalık ölü doğumuma onu saymıyoruz falan demişti. Bende sayılmıyorsa neden 12 saat suni sancı aldım o zaman demiştim.Gittim gecikmemin 4. Ğünü çok erken diyip bşy yapmıyorlar kanda hamilelik görüldüğü halde
Eşimin umrunda değil ki devlet Hastanesi'ne bile bi ton savat surat ile götürdü eve geldik geri götürmez ağlayıp duruyorum sus diye bağırıyorBence ihmal etme özele git ben de şu an düşük yapıyorum devlet hastanesine gidiyorum asla tavsiye etmem kuzum
Çok üzüldüm ya of ama sen içini ferah tut inşallah bir şey olmaz bol bol yat dinlen düşük çok zor Allah kimseye yaşatmasınEşimin umrunda değil ki devlet Hastanesi'ne bile bi ton savat surat ile götürdü eve geldik geri götürmez ağlayıp duruyorum sus diye bağırıyor
Niye öyle davranıyor ki can bu ihmale gelir mi. Allah yardımcınız olsun inşallah. O zaman dinlenin bol bol kalkmayın.Eşimin umrunda değil ki devlet Hastanesi'ne bile bi ton savat surat ile götürdü eve geldik geri götürmez ağlayıp duruyorum sus diye bağırıyor
Kan testi sonucum 6.75 e düşmüş o artk benimle değilNiye öyle davranıyor ki can bu ihmale gelir mi. Allah yardımcınız olsun inşallah. O zaman dinlenin bol bol kalkmayın.
Kan sonucum 6.75 e düşmüş o artk benimle değimÇok üzüldüm ya of ama sen içini ferah tut inşallah bir şey olmaz bol bol yat dinlen düşük çok zor Allah kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsun kimyasal gebelik olmuş. Kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalmak kolay oluyorKan testi sonucum 6.75 e düşmüş o artk benimle değil
Yine olur umudunu yitirme bak en azından hamile kalabiliyorsun bunu öğrendik değil mi hem sağlıklı bebekler rahme tutunur doktorum bana böyle söylemişti yani düşük kimyasal gebelik gibi şeyler aslında bebeğin saglikli olmadığına işaret ediyor olabilirKan sonucum 6.75 e düşmüş o artk benimle değim
Extra yapmam gereken birşey var mı pekiGeçmiş olsun kimyasal gebelik olmuş. Kimyasal gebelikten sonra tekrar hamile kalmak kolay oluyor
3 yıldır evliyim bundan önce bebek görülmeden kesenin şekli bozulmuştu kürtaj olmak zorunda kalmıştım çok istiyordum ağlamaktan artk gözümde yaş kalmadıYine olur umudunu yitirme bak en azından hamile kalabiliyorsun bunu öğrendik değil mi hem sağlıklı bebekler rahme tutunur doktorum bana böyle söylemişti yani düşük kimyasal gebelik gibi şeyler aslında bebeğin saglikli olmadığına işaret ediyor olabilir