Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile degilsiniz, en azindan su anda degilsiniz. Ustelik hamileyseniz de su an ne aciliyeti var?Kızlar eşimle 2 gün önce birlikte olduk sarı bir akıntı geldi kokusuz bugün de biraz biraz devam ediyor sizce nedir ? Yaşan var mı böyle bir durum
Döllenmenin süreci zaten 2 ila 3 gün. Yerleşme süreci en fazla bir hafta. Döllenmede belirti olmaz. Yani akıntınız gebelikle alakalı değil. Yerleşmede de kimisinde belirti olur kimisinde olmaz. Olan belirtilerde regliyle benzer zaten. Gebelikle, regliyi ayır etmek güçtür.Kızlar eşimle 2 gün önce birlikte olduk sarı bir akıntı geldi kokusuz bugün de biraz biraz devam ediyor sizce nedir ? Yaşan var mı böyle bir durum
Döllenmenin süreci zaten 2 ila 3 gün. Yerleşme süreci en fazla bir hafta. Döllenmede belirti olmaz. Yani akıntınız gebelikle alakalı değil. Yerleşmede de kimisinde belirti olur kimisinde olmaz. Olan belirtilerde regliyle benzer zaten. Gebelikle, regliyi ayır etmek güçtür.teşi ederim
Hamile degilsiniz, en azindan su anda degilsiniz. Ustelik hamileyseniz de su an ne aciliyeti var
Hamilelik hastalik degildir. İstista tehlikeli durumlar haric her seyi yapmaya devam edebilirsinizCanım Aciliyet derken eğer böyle oluyorsa çalışan bir kadın olduğum için dikkat etmem gere![]()
Ben hamileligimi adetim gecikince ogrendim ve o ay en agir sekilde spor yapiyordum her gun. O yuzden dollenmede yada yerlesmede sizin haberiniz bile olsa calistiginiz isin agirligi hafifligi bunu etkilemez. Saglikliysa nasipse tutunur yoksa tutunmaz zaten. Ayrica sari akinti hamilelik degil enfeksiyondur. Hamilelikte beyaz seffaf akinti geliyor ara ara.Canım Aciliyet derken eğer böyle oluyorsa çalışan bir kadın olduğum için dikkat etmem gere![]()
15-16 gün varDöllenme belirtisinin bu kadar erken olacağını sanmıyorum. Yumurtlama akıntısı olabilir belki. adetinize kaç gün var ? gebelik istiyorsanız bu günü de değerlendirebilirsiniz
İnternette gördüğüm de sarı akıntı kokusuz olunca enfeksiyon demiyordu neyse hayırlısı biraz korkum varda amh testim düşük çünküBen hamileligimi adetim gecikince ogrendim ve o ay en agir sekilde spor yapiyordum her gun. O yuzden dollenmede yada yerlesmede sizin haberiniz bile olsa calistiginiz isin agirligi hafifligi bunu etkilemez. Saglikliysa nasipse tutunur yoksa tutunmaz zaten. Ayrica sari akinti hamilelik degil enfeksiyondur. Hamilelikte beyaz seffaf akinti geliyor ara ara.
Adete 2 3 gün kala bile kesin çıkmıyor. Gecikmeden anlayamazsınız15-16 gün var
Kokusuzda olsa sari akinti enfeksiyona yakindir bence hamilelikte temiz beyaz akinti geliyorİnternette gördüğüm de sarı akıntı kokusuz olunca enfeksiyon demiyordu neyse hayırlısı biraz korkum varda amh testim düşük çünkü
Adete 2 3 gün kala bile kesin çıkmıyor. Gecikmeden anlayamazsınız
Evet yaAdete 2 3 gün kala bile kesin çıkmıyor. Gecikmeden anlayamazsınız
Evet yaAdete 2 3 gün kala bile kesin çıkmıyor. Gecikmeden anlayamazsınız