Acil yardım hem de çok acil!!!!

Gurzeynep06

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
172
232
18
34
Arkadaşlar maalesef korunmasız ilişkim oldu. Adetime de 1 hafta var sizce hamile kalma ihtimalim yüksek midir? Gebelik düşünmüyorum bu nedenle yarın sabah ertesi gün hapı almayı düşünüyorum. İlaç Önerileriniz neler?

Ne knerebiliriz korunmasiz ilsikiye girmissin yarin da ertrsi gun hapi alacakmissin dua et baska da onerim yok

Ertesi gün hapını alıp yarın kullanırsanız bir sorun olmaz bugün ilişkiye girdiyseniz 72 saat içerisinde ilacı alabilirsiniz diye biliyorum.

Adete bir hafta kala yumurtlama olmaz rahat olun. Hamile degilsinizdir.

Çocuk düşünmüyosan niye korunmasız ilişkiye girersin ki? Tabiki ihtimal var.
Yahu belki prezervatif yırtıldı uzatmamak için korunmasız ilişkim oldu yazdım ne meraklısınız insanları yargılamaya!!!

Buyuk ihtimal degilsinizdir, adete bir hafta kaldigi icin.
Ama yumurtlama donemleri bazen cok gecikebiliyor, kesin bir sey demek dogru olmaz bence.

Sonuc: Her zaman minicicik de olsa ihtimal olabilir.
Beni de korkutan o minik ihtimal

Çocuk düşünmüyosan niye korunmasız ilişkiye girersin ki? Tabiki ihtimal var.
+1 Bu da ayrı cesaret. Tombala mı oynuyorsun ablacığım yani? Korunmasız ilişkiye karşılık çocuk beklenir tersi değil... Ay bekar halimle evliye akıl vermek tuhaf geliyor artık ama napalım.

+1 Bu da ayrı cesaret. Tombala mı oynuyorsun ablacığım yani? Korunmasız ilişkiye karşılık çocuk beklenir tersi değil... Ay bekar halimle evliye akıl vermek tuhaf geliyor artık ama napalım.
Bir kaç mesaj yukarısını okursan anlarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…