- 19 Temmuz 2016
- 172
- 232
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gurzeynep06
-
Adete bir hafta kala yumurtlama olmaz rahat olun. Hamile degilsinizdir.Arkadaşlar maalesef korunmasız ilişkim oldu. Adetime de 1 hafta var sizce hamile kalma ihtimalim yüksek midir? Gebelik düşünmüyorum bu nedenle yarın sabah ertesi gün hapı almayı düşünüyorum. İlaç Önerileriniz neler?
Yahu belki prezervatif yırtıldı uzatmamak için korunmasız ilişkim oldu yazdım ne meraklısınız insanları yargılamaya!!!Çocuk düşünmüyosan niye korunmasız ilişkiye girersin ki? Tabiki ihtimal var.
Umarım olmaz zaten göğüslerimde regl olacakmışım gibi şişkinlik var. TeşekkürlerAdete bir hafta kala yumurtlama olmaz rahat olun. Hamile degilsinizdir.
Evet mükemmeliyetçi biriyim. Prezervatif bitmeden yenisini alacaksınYahu belki prezervatif yırtıldı uzatmamak için korunmasız ilişkim oldu yazdım ne meraklısınız insanları yargılamaya!!!
Beni de korkutan o minik ihtimalBuyuk ihtimal degilsinizdir, adete bir hafta kaldigi icin.
Ama yumurtlama donemleri bazen cok gecikebiliyor, kesin bir sey demek dogru olmaz bence.
Sonuc: Her zaman minicicik de olsa ihtimal olabilir.
Bitti demedim yırtıldı dedim. İdrak lütfen!!!Evet mükemmeliyetçi biriyim. Prezervatif bitmeden yenisini alacaksın
+1 Bu da ayrı cesaret. Tombala mı oynuyorsun ablacığım yani? Korunmasız ilişkiye karşılık çocuk beklenir tersi değil... Ay bekar halimle evliye akıl vermek tuhaf geliyor artık ama napalım.Çocuk düşünmüyosan niye korunmasız ilişkiye girersin ki? Tabiki ihtimal var.
Yenisini tak. Zor mu? Tam biterken mi yırtılıyo!! Müthiş zamanlama!Bitti demedim yırtıldı dedim. İdrak lütfen!!!
Bir kaç mesaj yukarısını okursan anlarsın inş.+1 Bu da ayrı cesaret. Tombala mı oynuyorsun ablacığım yani? Korunmasız ilişkiye karşılık çocuk beklenir tersi değil... Ay bekar halimle evliye akıl vermek tuhaf geliyor artık ama napalım.
Yenisini tak. Zor mu? Tam biterken mi yırtılıyo!! Müthiş zamanlama!
İnşallah hamilesindirFarkedilmemiş olma ihtimalini düşünememen çok ilginç. İdrak!!!!
İnşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?