Öncelikle siz bu kadar detayı nerden biliyorsunuz, buna şaşırdım doğrusu...
Söyleyip söylemem konusuna gelince sizin adamın eşini tanıyor olmanız gerekiyor böyle bişeyi söylemeni ziçin. Kimi kadınlar aldatılmalarına rağmen eşlerinden boşanmıyor. eğer onlardansa söylememeniz daha doğru olur, durduk yere üzmenin manası olmaz, kimi kadınlarda altatılma durumunda ayrılmayı tercih ediyor eğer bu kadınlardansa söylemek lazım kanımca. ama siz eşini tanımadığınız için yorum yapamayacağım.
Hakikaten adamın bu kadar özelini samimi olmamanıza rağme nerden biliyorsunuz.
sen kulağına su kaçırdıktan sonra ister inanır ister inanmaz.ispat göstermek zorunda deilsin.sen en azından ona gözünü açma fırsatı vereceksin.belki güler geçer,belki araştırır..inanması için gözüne bişey sokmaya hiç gerek yok zatenKızlar haklı olarak bütün bunları nerden bildiğimi sormuşsunuz. Olayı anlatırken ayrıntıya girip uzatmak istemedim, kısaca özet geçtim konuyu. Adamın yediği her naneyi biliyorum çünkü adam ile benim sözlüm liseden beri arkadaş. Arada beraber takılıyorlar doğal olarak ve erkekler nedense yedikleri haltı övünerek anlatmayı marifet bilirler. Bana da sözlüm anlatıyor olanları.
Vicdanım sızım sızım.. 2-3 yere topik açtım o yüzden, hani fikir alırım ona göre hareket ederim diye. Şu ana kadar bana en mantıklı gelen telefon edip kadının kulağına su kaçırmak. İster inansın ister inanmasın diyecem ama kadın ispatla diye yalvarırsa bu sefer napacam orası meçhul işte.. ya da bir yerde buluşalım filan derse :bbo:
İyi haberse çocukları yok bunların.
burbuk arkadaşımız yukarda yazmış sizde ikinci ağızdan duymuşsunuz olayı.
ben olsam anlatmazdım.
bana biri telefon açsa "kocan seni aldatıyor, ben bir dost" deyip telefonu kapatsa kocama anlatıp gülerdim herhalde.
yani karşı taraf arkadaşınız değil birşey değil.
belki de kocasının yaptıklarından haberdar; bilemezsiniz ki..
ya da tamamen bir erkek abartaması, skor için söylenen yalanlar; bilemezsiniz..
Arkadaşlar, iş yerinde bir adam var, 35 yaşında aşağı yukarı... 5 yıllık evli ve karısını sürekli aldatıyor. Ben kadınla hiç tanışmadım ama araştırma görevlisiymiş. Adam karısının arkadaşlarıyla bile yatıp sonra ailecek evinde ağırlayabiliyor. Şöyle düşünün, kocanız kız arkadaşınızla sevişiyor ve sonrasında yattığı kız arkadaşınızla kocası size oturmaya geliyorlar..!!
Bu durum o kadar doğal geliyor ki adama, sanki hayatın bir rutini, bir parçası... Ben gıcık oluyorum bütün bunlara.. benim kocam böyle şeyler yapsa mutlaka bilmek isterdim!!
Arkadaşlar, ne yapmalıyım sizce? Kadınla bir şekilde irtibata geçip ya telefonla ya da mailini bulup maille anlatmalı mıyım olanı biteni? Yoksa öyle sürsün gitsin mi? Muhakkak bana ne, beni ilgilendiren bir durum değil ama.. o adama da güzel bir ders vermek lazım.. bilip de sesimizi çıkarmazsak erkeklere pirim vermiş oluyoruz bence.. kadınlar birlik olmalıyız... Offf kızlar... Ne yapmalı? Akıl verin yalvarıyorum...
ben konunuzdan ziyade yukarıda ki yorumunuza takıldım. Szin sözlünüz bu adamın arkadaşı öyle mi?Kızlar haklı olarak bütün bunları nerden bildiğimi sormuşsunuz. Olayı anlatırken ayrıntıya girip uzatmak istemedim, kısaca özet geçtim konuyu. Adamın yediği her naneyi biliyorum çünkü adam ile benim sözlüm liseden beri arkadaş. Arada beraber takılıyorlar doğal olarak ve erkekler nedense yedikleri haltı övünerek anlatmayı marifet bilirler. Bana da sözlüm anlatıyor olanları.
Vicdanım sızım sızım.. 2-3 yere topik açtım o yüzden, hani fikir alırım ona göre hareket ederim diye. Şu ana kadar bana en mantıklı gelen telefon edip kadının kulağına su kaçırmak. İster inansın ister inanmasın diyecem ama kadın ispatla diye yalvarırsa bu sefer napacam orası meçhul işte.. ya da bir yerde buluşalım filan derse :bbo:
İyi haberse çocukları yok bunların.
ben konunuzdan ziyade yukarıda ki yorumunuza takıldım. Szin sözlünüz bu adamın arkadaşı öyle mi?
Ve arkadaşının yediği haltları gelip yemeyip içmeyip size yetiştiriyor (tabi gerçekten böyle bir şey varsa)
Ne kadar ayıp, sözlünüzün yaptığıda en az o adamın yaptığı kadar kınanıcak birşey.
Bir ortamda yapılan muhabbet orada kalır gidip orda burda analtılmaz.
Hadi o densizlik yaptı anlattı siz nasıl olurda onunla bu muhabbeti çevirirsiniz ve nasıl bir özgüvendir ki sözlünüzün arkadaşı olmasından rahatszılık duymazsınız.
Şimdi eğri oturup doğru konuşalım burda o çiftten önce sizin aşmanız gereken bir sorun yok mu?
Bence o kadıncağızı düşünmeden önce kendinize bir dönüp bakın, bakın ki sözlünüzün böylesine bir adamla arkadaşlık ettiğini görün.
Bİlemiyorum sanırım ben çok bencilim, böyle bir durum karşısında o kaıdndan önce kendi hayatımı düşünür ve sözlümün bu adamla arkadaş kalmaması için neler yapabilirim onu düşünürdüm.
Bİrde topik açılmaz , topiklere konu açılır. Bunu ukalalık olsun diye değil yanlış bildiğinizi doğruya çevirin diye yazdım, yanlış anlamayıp alınganlık yapmayınız.
ah ah kızlar ozaman ben size bi anlatı vereyim de dinleyin bizim karşı k omşumuzun evide giren çıkan belli deyil ana bigün pencerenin önünde otururken bi gördüm adamın biri girdi gizlice ama ceketini de yüzüne kapayıp ta neyse son ra komşula kapınınönün de konuşuyoduk konuşurken benim en yakın arkadaşım da var tabi yanım da komşuya dedimki abla böyle böyle kim di o yemin etti yok öyle birşey diye benim arkadaşta olanları kocasına anlatmış kocasıda gitmiş kaveye kavade anlatmış kaveden de kocasının kulana gitmiş mi kadın geldi bana diyor ki allahını seversen kocama söyleme kulana gitti beni öldürücek evsahibinin kardeşini gördüm ben başkasını görmedim ben de diye neyse kocası geldi yok abi öyle birşey dedim en büyük hatam da o oldu zaten söyle doğrusunu arada kalan ben oldum iki çocu var hadi yuvası yıkılmasın istedim ana son ra bana kadın bi küs tü olan bana oldu komşular didi koducu dedi allahın dan bulsun dedim en sonun da kadın da birisin le yakalan dı kocası yinede kabul ediyor arkadaşım sen sen ol kim senin işine karış ma ara da kalan sen olur sun. ney se şim di kadın yine var girip duruyor adam hem de komşumuz giren adam ama seyrediyorum valla naparsa yapsın banene giren adamın karısıda arkadaşım oluyor ben bukadın dan şüpeleniyorum benim eşim oraya giriyormu diyor ben görmedim hiç diyorum ben de allah kerkesi islah etsin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?