Kızlar yarın saç boyası almak istiorumda karar veremedim bir türlüü saçlarım şu an palette sonbahar kızılı ama akmış hali.Bunun üzerine acık kestane yada ne bilim açık kahve gibi renkler istiorum tutarmı sizce Foto yükledim ama gözüküomu bilmiormm canlar ilk defa konu açıorumda
Cnmm cok tşk ederimm
aslında bende kızıla devam etmekten yanayım ama erkek arkadaşım dogal bi renk olsun istio başımın etini yiyio :/ napıcamı bilemedm degişiklik olur hem diye düşündüm ama tutmassa diye korkuorm
Saçlarım koyu kızıl, rengi çok sevmeme ve bana yakışmasına rağmen, saçlarım yıprandı ve boyamak istemiyorum uzun bir süre. Koyu kahveye boyasam, beni idare eder mi acaba 7-8 ay kadar? Yoksa akar mı hemen? Sürekli boyamak istemiyorum, biraz saçlarım dinlensin:26:
Saçlarım koyu kızıl, rengi çok sevmeme ve bana yakışmasına rağmen, saçlarım yıprandı ve boyamak istemiyorum uzun bir süre. Koyu kahveye boyasam, beni idare eder mi acaba 7-8 ay kadar? Yoksa akar mı hemen? Sürekli boyamak istemiyorum, biraz saçlarım dinlensin:26:
valla cnm cok uzun süre oldu kızılı bırakalı :) koyu kahveye boyucaksan zaten kızılı kapatır bildigin siyah olucak beyazların yoksa boyama ihtiyacı hissetmiyceksen siyah gibi olucak akmaz diye düşünüorum ama direk siyaha boyama koyu kahveyi sonra açık renge döndürme ihtimalin var siyahta cok zor... :) saglıklı saçlı günler dilerim