• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardim kizlar bi kac saatim var :)

Aime

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
98
0
16
İstanbul
Sevgilim beni ailesiyle yapilacak mangala davet etti. Daha onceden annesi babasi kiz kardesiyle tanistim hatta sik sik gider gelirim ama simdi baya kalabalik aile olacaklar. Halalar teyzeler kuzenler falan. Onceden onlardan hicbirisiyle tanismadim. 3 saatim var. Ve gerginlikten bayilcam.

İliskimiz 8 aylik ve agustosta da bi aile dugunune davetliyim. Aslinda onlarla dugun ortaminda tanismaktansa boyle olmasi daha guzel gibi geliyor ama sizce gitmeli miyim? Erken mi sizce o kadar insanla tanismak icin? Ve su salak heyecan nasi gecer :) gideceksem ne giyeyim? Bayilcam galiba :)

ben olsam gitmezdim..Söz nişan olmuş olsa neyse...Ama sevgiliyken birazcık gizemli kalmak iyidir..
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen onu yap..

​Ben olsam bende gitmezdim yukarıdaki arkadaşa katılıyorum sevgili iken biraz gizemli kalmak iyidir.

8 aylık bi'ilişki için sürekli evlerine gitmen bile erkenken tüm sülale bana fazla geldi açıkcası. Benim şurda bi'kaç ay sonra Allah nasip ederse 2 yıl dolacak daha çekirdek ailesiyle yeni tanıştım ki onu da istemiyordum ayak üstü anlık gelişti. Bana kalırsa daha çok erkendi.

Ne kadar erken aileye girersen okadar çabuk laçkalaşma oluyor, sorumluluk biniyor, sorumluluk binince kırılmalar oluyor vs vs:ssz: Her şey vaktinde güzel
:31:

Back
X