Acil yardım kızlar! Bu kıyafetin altına nasıl bir ayakkabı giymeliyim? (Resimli)

pacwoman

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
353
67
318

selm canım ilk olarak eteği kısalt bence tam uzun olsa daha gzl olurmus ama öyle bir şans olmadığı için diz üstü olsun
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQTRheK7Kqd8lIGl9o0HimiIIeMR2363w_UmQMN9TzraCkxr0E0
http://static.alisverisrobotu.com/img/pe/959/elle-bayan-ayakkabi--161-beyaz-70959-1-list.jpg

elbiseyi ilk gördüm nişana gideceksin sandım keşke ayaklara kdr olsaymış dedim..sonra baktım mezuniyet keşke kısa olsaymış dedim..sonra baktım boyunu kısaltmalımıyım demişsin evet canım...bu ara boy bu elbiseye olmaz..ya ayaklara kdr olcak ya da dizüstü olacak..elbiseyi çok begendim rengini modelini çok begendim çok güzel bir seçim yapmışsın..mezuniyet oldugu için kısa olmalı ayrıca 1.50 oldugun için kısa olmalı yoksa elbise yutar seni..dizinden 4 parmak yukarda olmalı bence..göğüs bölümünü de güzel taşımıssın..
saçların kesinlikle omzunu kapatmamalı ya at kuyrugu ya da omzuna dökülen dağınık topuz olmalı..tırnaklar frech manikür olmalı takı olarak tek bir yüzük yeterli,kolye ve bileklik takma. küpe takmak istersen sallantılı değil zımba modelleri tercih et..

canım yorumun için çok teşekkür ederim hemen iyi bi terzi bulup boyunu kısalttırıyorum

kızlar önerilerinizi dikkate aldım ve elbiseyi kestirdim şimdi dizimin üstünde ve çok çok daha güzel oldu hepinize çok teşekkür ederim
fotoğraf makinem kardeşimde olduğu için resim çekemedim ama balodaki halimi koyacam buraya
ayakkabı çanta durumuna gelince bütün bir gün gezdim ama istediğim model bi ayakkabı bulamadım ben de klasik her zaman iyidir diyerek gümüş renkli platform kapalı bir ayakkabı ve aynı renk düz bir portföy çanta aldım. internetten buldum resimlerini ekliyorum
bi de inci küpe ve inci bileklik (krem rengi) ve 3lü yüzüklerden aldım o da melek desenli taşlı minik minik
tam manikür yaptırmak için tırnaklarımı uzatıyordum ki işaret parmağımın tırnağı çok derin bir yerinden kırıldı ben de takma tırnak seti aldım. ömrümde hiç kullanmışlığım yok ama bu tırnaklarla gitmekten iyidir diye düşünüyorum.
bi tek saç ve makyaj durumu kaldı ki onda cidden çok kararsızım. dağınık topuz yaptırsam göğüs bölgem çok açık kalıyo kolye almadım, yandan topuz olabilir veya yandan salık bırakabilirim bilmiyorum. makyaj konusu tam bi muamma

ayakkabı bunun aynısı çantam da bunun önünde o şerit olmayan düz hali

ayakkabı ve çantayı seçmişsin sanırım gayet güzel,

etek boyunuda yaptırmıışsın şimdi çok daha iyi görünürsün canım.

Son düzenleme:

aldıkların çok hoş canm..kolye alma elbisenin havasını bozarsın bırak açık kalsın göğüs kısmın..heryerine bişey takmaya çalışma..bana kalırsa inci bileklik fuzuli kalmış burda incecik zincir bir bileklik olsa tamam ama inci bileklik hoş bir fikir değil..saçlarını dediğin gibi yandan topuz yapabilrsin çok hoş olur ya da dağınık topuz..

makyajını kendinmi yapacaksın?soft tonlar hoş olur

makyajı kuaförde yaptırmayı düşünüyorum ama daha önce 1 kere yaptırmıştım cadıya benzetti beni sahne makyajı yaptı bu sefer rastgele bi kuaföre gidecem ama hangi renkleri kullanır bilmiyorum yüzüm fazla makyajı kaldırmıyo :26:

Duvar Fotoğrafları | Facebook

bu sıtede bole bı ayakkabıı var begendım guzelde durrrruurrr benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…