Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yumurtlama yani yumurtaniz 24 ila 48 saat icinde catliyacaktirMerhaba ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum 6 aydır hamile kalmak istiyorum. Şu an çatlama olmuş mu anlamadım.
Merhaba ovulasyon testini ilk defa kullanıyorum 6 aydır hamile kalmak istiyorum. Şu an çatlama olmuş mu anlamadım.
Çok teşekkür Allah razı olsunTestiniz pik catlama icin t cizgisi silik olmali ama siz bugunu ve bu 2 3gunu degerlendririn hayirli haberlerimiz olsun![]()
Bugun yarin bir sonraki gün Makul olan aslindaYarın değerlendirmeye başlasam uygun olur mu
Yumurtalama olmuşmu cnmBu yumurtlama yani yumurtaniz 24 ila 48 saat icinde catliyacaktir
Evet üstekiler idrar fazla kacmis ama altaki net pikYumurtalama olmuşmu cnm
Nezaman degerlendirim cnm bana söylermisinEvet üstekiler idrar fazla kacmis ama altaki net pik
Bugün ve arkasi iki gün daha makul olanNezaman degerlendirim cnm bana söylermisin
Anlamadim cnmBugün ve arkasi iki gün daha makul olan
Bugünüde değerlendirmen daha iyi olur canım bugün yarın ve diğer günü değerlendir derim.Yarın değerlendirmeye başlasam uygun olur mu
Evet olmuş dünü değerlendirmiş olmanız bugünü ve yarını değerlendirmeniz önemliÇatlama olmuş sanırım
ÇatlamışÇatlama olmuş sanırım
Hayır tabi ki canım çatlaman olalı daha 1 hafta olmamış yumurtlamadan en az 2 hafta sonra kanda belli olur idrarda çıkmazSadece birkez çatlama olmadan bir gün önce değerlendire bildim büyük ihtimalle de olmadı ama kasıkta hafif batmam var 1 haftada erken testte belli olur mu