Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişan yada su gelmesi varmi?Doğumuma az kaldı yani bir hafta . Sabahtan beri durmayan bir adet sancısı gibi agrım var . Eşim yarın hastaneye gideceğiz ama sormak istiyorum doğum belirtilerimi çünkü karnım ağrıyor neyapacm yardim
Nisanım iki hafta önce gelmişti. Malesef erken gitmek istemiyorumNişan yada su gelmesi varmi?
Acile git bi nst cektir bence dogum baslamis olabilir acilmana baksinlar
Ama erken gitmek istemiyorum . Eltim erken gidersen seni alırlar bırakmazlar diyor. Bende diyorum beklim daha çok agrım olunca gidim ama doğum sancisimi bilmiyorum kiDoğum yaklaştığı için bu sancılar normal. Eğer sık oluyorsa yani 5 dakikada bir falan hemen doktora çünkü doğuracaksınız demektir. Umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Hemen acile falan gitmeyin, sancınızı evde çekin. Dediğim gibi 5 dakikada bir atıyorsa sancı işte o zaman gidin.
Sabah vardı ama herhalde yalancı sancı sandım ama geçmediNiye bugün gitmediniz hastaneye? Sancılar düzenli mi?
Yapma yaDoğuruyorsun bence ayyyy
Işte onu bilmiyrmolabilir ama sanki sürekli olmuyor doğum sancısı.
Degilmi sürekli olmuyoDoğum sancısı sürekli olmaz ara ara yoklar. Saatte 1 yarim saatte 1 gibi . Dakiktir. Sanci girer çıkar.
Belden girer. Doğum yaklaştığı için baskı yapıyordur tahminimce. Sabah erkenfen gidin. Nst vs bakilir.
Yapma ya
Işte onu bilmiyrm
Üşütme gibi bi ağrıysa ve sabahtan beri geçmediyse Doğum sancısıdır. Sıklaşsana kadar bekleyin hemen gitmek istemiyorsanız,planlı sezeryansa doktorunuzu arayın.Sabah vardı ama herhalde yalancı sancı sandım ama geçmedi
Ama cok agrım yok . Sürekli bir ağrı var ama dakika tutuyorum dakikalarda düzensiz nasıl anliyacam bilmiyrmSakin olun :) ılık duş alın. Biraz yürüyün evin içinde, kendinizi yormayacak şekilde. Saatle kontrol edin, eğer düzenli aralıklarla gelen bir ağrı varsa, dakikasini takip edin. 10 dakikaya düştüğünde doktora gidin veya arayın. Alıştırma sancisi da olabilir, bebek geliyor da olabilir. Kanama veya su gelişi olursa hic baska belirti aramadan gidin hemen. Allah sağlıkla kavustursun
Adet sancısı olur ya hafif karin ağrır bazen ay uf dedirtir öyle bir agriÜşütme gibi bi ağrıysa ve sabahtan beri geçmediyse Doğum sancısıdır. Sıklaşsana kadar bekleyin hemen gitmek istemiyorsanız,planlı sezeryansa doktorunuzu arayın.
Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin.
Tamam işte eğer sancı 5 dakikada bir vuruyorsa git. Ama 1 saatte bir vuruyorsa gitmene gerek yok.Ama erken gitmek istemiyorum . Eltim erken gidersen seni alırlar bırakmazlar diyor. Bende diyorum beklim daha çok agrım olunca gidim ama doğum sancisimi bilmiyorum ki
Normal iyice baskı yapıyordur acil bir durum yok. Su nişan vs gelirse acil gidin tabi . Yarın muayene eder doktorunuz açıklığınıza da bakar. Dinlenin.Degilmi sürekli olmuyo