Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
allah yardımcınız olsun bir avazda kurtulun ınsallah benım dogumdan ıkı gun once sag bacagıma ınanılmaz bır agrı saplanmıstı ayakta duramamıstım bı saat falan o gece suyum gelmıstı ama hıc sancım yoktu suyum geldıkten yaklasık 15 saat sonra falan hala hıc sancım olmamasına ragmen doktorum hastaneye almıstı benı velhasıl sunı sancıyla dogum yaptım o yuzden cok bılemıcem agrılarınızı ama rabbım cok kolay getırsın ınsallah hıc stres apmayın korkmayın ve hıc sıkmayın kendınızı bı vıdeo cekebılırsınız bebegınızle son anlarınızda bı anı kalır doguma gıtmeden cekmıstım ben
sıcak duş alın egerkı dus sonrası agrılar gecemzse sıklıgı ıkı dakıkada bır nefes kesen hale gelırse hastaneye gıdın hemen...
benım gece nısanım gelmıstı bır danla pembemsı leke seklınde az mıktar camasırım ıslanmıstı ve tuvalete kalktıgımda geldı, sonra adet agrısı gıbı ama zamanla artan ve sıklasan agrım oldu, duş aldım nefes aldım hep derın derın gee 1 den sabaha karsı 5 e kadar gecmedı aralarda uyumaya calıstım falan, sonra 6 ya dogru hastaneye gıttık, 8:30 da doguma gırdım ve 9:20 kızım dogmustu...
Doğumun yaklasmis cnm doğum sancisi düzenli olur net biri on dk biri beş dk biri yarım saat olmaz bence bir haftadan erkende dogurabilirsiniz ilk bebekse zaten kolay olmuyor suyun gelmedigi ve sancilarin düzenli olmadığı sürece zaman var hala
Kız karından erkek belden çektirir der kayınvalidem :) ama tabi genel geçer bişey söylemişler herzaman öyle olmuyor. Ama 3 kızda da karından çektim.
İlk sancılar çok düzenli olmaz sıklaştıkça düzene giriyor.