Acil yardım kızlar

Prensannesi06_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
152
38
48
Kızlar merhaba. 2 senelik evliyim 1 düşük yaşadım bir sene önce. Bu zamana kadar bebiş olmadı. Bende sadece yumurta oluşuyor ama catlamiyor. Doktorum sadece klomen verdi. 5 gün boyunca kullandım günde 1 doz. 13 temmuzda bitti ilaç. Belirli günler için ilişki verdi.(18-20-22 temmuz). Ama pazartesi gününden beri çok fazla kasik ağrısı ve bulantı yasadim. Doktora gittim kasik ağrısı için. Kist yok yumurtalıkta kan var normal dedi pek önemsemedi açıkçası. Hcg ye bakıldı. İdrar testine bakıldı ama hiçbirinde sorun yok. Fakat kızlar ağrı ve bulantı geçmedi perişanım. Adetime şuan 8 gün var. Bunlar bı belirti olabilir mı yada başka bişey

Gebelikte bulantı kişiye göre değişen bişey kimi 10. Haftada kimide 13 haftada başlar ama en erken 7ile 8 eğer tahlillerde gebelik yoksa ya vücut yalancı gebelik (psikolojik ) geçiriyor yada İlaç midenize dokundu inşallah ben yanılıyorumdur rabbim tez zamanda sana bir evlat nasip etsin inşallah bide hep derler insan önemsemediği zaman hamile kalıyor önemsedikçe süreç uzuyor hayırlı zamanda hayırlı haberleriniz olsun inşallah

Lütfen kendinizi rahat bırakın. Hamilelik psikolojisine girmeyin daha adetinize 8 gün varmış bide hele bi gününüz geçsin. Siz rahat oldukça hamile kalmanızda daha kolay olucaktır inşallah gönlünüze göre olsun herşey

Back
X