Kızlar gebelik varmıdır??

yagmurluhavaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
95
39
8
24
Kızlar 14 temmuz çarlatma iğnesi oldum bugun 11. Günüm doktorum 1 ağustosta beta hcg testi ver adet görmezsen dedi adetim çok düzensiz geçen ayda progrstran kullanarak doktorum tedaviye baslamak için vajinal yoldan onu kullandırmıstı o yuzden adet tarihimi net bilmiyorum geciktimi gecikmedimi bilmiyorum ben dayanamadım ve 2 gün önce yani iğneden 9 gün sonra kan testi verdim sonuc 1.58 çıkmıştı bugunde erken gebelik testi yaptım perşembe doktora tekrar gideceğim tabi ama bugün bi mide bulantım var 2 kere basım dondu sol kasıgım inanılmaz ağrıyor zaten solda yumurtam büyümüştü bilmiyorum psikolojikmenmi teste bakarmısınız bi çizgiye

Eklentiler

• IMG_1610.webp
    IMG_1610.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar 14 temmuz çarlatma iğnesi oldum bugun 11. Günüm doktorum 1 ağustosta beta hcg testi ver adet görmezsen dedi adetim çok düzensiz geçen ayda progrstran kullanarak doktorum tedaviye baslamak için vajinal yoldan onu kullandırmıstı o yuzden adet tarihimi net bilmiyorum geciktimi gecikmedimi bilmiyorum ben dayanamadım ve 2 gün önce yani iğneden 9 gün sonra kan testi verdim sonuc 1.58 çıkmıştı bugunde erken gebelik testi yaptım perşembe doktora tekrar gideceğim tabi ama bugün bi mide bulantım var 2 kere basım dondu sol kasıgım inanılmaz ağrıyor zaten solda yumurtam büyümüştü bilmiyorum psikolojikmenmi teste bakarmısınız bi çizgiye

Eklentiler

• IMG_1609.webp
    IMG_1609.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 117
Kizlar benimkinede bakarmisiniz adete 5 gün var daha artimed gebelik testi sizce varmi

Eklentiler

• IMG_20250726_205343.webp
    IMG_20250726_205343.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20250726_205314.webp
    IMG_20250726_205314.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20250726_205245.webp
    IMG_20250726_205245.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20250726_202221.webp
    IMG_20250726_202221.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20250726_202144.webp
    IMG_20250726_202144.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar 14 temmuz çarlatma iğnesi oldum bugun 11. Günüm doktorum 1 ağustosta beta hcg testi ver adet görmezsen dedi adetim çok düzensiz geçen ayda progrstran kullanarak doktorum tedaviye baslamak için vajinal yoldan onu kullandırmıstı o yuzden adet tarihimi net bilmiyorum geciktimi gecikmedimi bilmiyorum ben dayanamadım ve 2 gün önce yani iğneden 9 gün sonra kan testi verdim sonuc 1.58 çıkmıştı bugunde erken gebelik testi yaptım perşembe doktora tekrar gideceğim tabi ama bugün bi mide bulantım var 2 kere basım dondu sol kasıgım inanılmaz ağrıyor zaten solda yumurtam büyümüştü bilmiyorum psikolojikmenmi teste bakarmısınız bi çizumutlanma bende catlatm aignesi oldugumda idrarda pozitifi gordüm senin gibi silikti adet günümdü hatt

bende catlatma ignesi oldugumda idrarda pozitifi gordüm senin gibi silikti adet günümdü hatta doktora randevu almistim 3 gun sonra adet oldum olada bilir gebelik ama çok umutlanmamak gerek bazen bence pazartesi tekrar kan verin

sonuç nedir?

Back
X