- 2 Şubat 2023
- 33
- 3
- 1
- Konu Sahibi zynpyldzzz
-
Cnm adet mi oldun acabaarkadaşlar baksanıza
içten yırtılma olmuş canlı canlı dikiş attılar şimdi yatıyorum hastane de tampon taktılar kanama durmazsa tekrar ameliyat olacağım çok korkuyorum yaCnm adet mi oldun acaba
Bende sisto rektosel vajina daraltma perinoplasti oldum hiç öyle kanamam olmadı
Ay cnm ya çok üzüldüm geçmiş olsuniçten yırtılma olmuş canlı canlı dikiş attılar şimdi yatıyorum hastane de tampon taktılar kanama durmazsa tekrar ameliyat olacağım çok korkuyorum ya
şükür darısı başıma inşallah bol bol dua edin olur mu kan değerlerim falan çok düşük çıktıAy cnm ya çok üzüldüm geçmiş olsun
Lavabo harici hiç kalkma çok dikkat et
Ben etek giyip altıma hicbirsey giymedim hava sıcak iyice nemlenmesin diye hava alması daha iyi
Şuan 19 üncü günüm çok şükür iyileştim sanki
Çok gemiş olsun benimde perine dikişim açılmıştı merhem sürdüler dikerken ama yine çok hissettim Sizin kadar olmasa da kanama olmuştu şimdi nasıl oldunuz? Sizde sistosel ameliyatı oldunuz mu rektosel ve sistoseli birlikte onarıyoruz demişti doktoriçten yırtılma olmuş canlı canlı dikiş attılar şimdi yatıyorum hastane de tampon taktılar kanama durmazsa tekrar ameliyat olacağım çok korkuyorum ya
Merhaba dikişleriniz niye açıldı acaba
zynpyldzzz nasıl oldunuz, daha iyi msiiniz?şükür darısı başıma inşallah bol bol dua edin olur mu kan değerlerim falan çok düşük çıktı
Merhabalar sisto rektosel ameliyatınız sonrasını anlatırmısınız memnun kaldınız mı?sorunlar geçtimiCnm adet mi oldun acaba
Bende sisto rektosel vajina daraltma perinoplasti oldum hiç öyle kanamam olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?