• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardim kizlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
aranizda hiperstimilasyon olan varmi
yani yumurtaliklarin fazla uyarilmasindan dolayi karin boslugunda su toplanmasi
oluyorum galiba pazartesi yumurta toplama isleminden bu yana hic gecmeyen agrilarim var
gunde 10 fazla agri kezsici ilac aliyorum yinede gecmiyor yaaakafamçokkarıştı
siz ne yaptiniz neler yediniz nasil gecti kac gunde gectiiiiii
:uhm:

canım bence hemen dr. ara seni yönlendirir.çünkü bana dr.senin gibi şikayetlerim olursa merkezimizi ara demişti.allah şifa versin

aranizda hiperstimilasyon olan varmi
yani yumurtaliklarin fazla uyarilmasindan dolayi karin boslugunda su toplanmasi
oluyorum galiba pazartesi yumurta toplama isleminden bu yana hic gecmeyen agrilarim var
gunde 10 fazla agri kezsici ilac aliyorum yinede gecmiyor yaaakafamçokkarıştı
siz ne yaptiniz neler yediniz nasil gecti kac gunde gectiiiiii
:uhm:

asiciğim teşhisini kendinmi koydun canım yoksa dr.unmu? yumurta toplama işlemi herkeste aynı etkiyi göstermiyor ama ben 3 gün ve hatta transfer günü bile iki büklüm gittim ağrıdan bende aynı senin gibi düşünmüştüm ama bir şey çıkmamıştı şükürler olsun
bu yüzden kendini sıkıntıya sokma olurmu düşün kaç yumurta için kaç kere işlem gördün bazen bir yumurta için bile iki kere işlem yapılabiliyor allahtan anestezi altında oluyorda duymuyoruz
ben ağrı kesiciyi ilk gün kullandım acıyı canıma çektim fazla ilaç almak istemediğim için zaten yeterince ilaç yüklemesi yapılıyor o eksik kalsın dedim hadi hayırlı haberler işallah
öpüyorum çoooooookkka.s.

canım bu durumda doktora soylemen iyi olur normalde yavaşça geçer..........ama çoksa bazen ona yonelık ilaç verılıyo bılıyorum .inş herşey guzel olur ...........kendını üşütmemeye bak.........gazlı yıyecekler yeme.............rabbım kolaylık versın canımmmmmm.

canım bende de bu risk vardı bugün yumurta toplama işlemim yapıldı rahimde ağrım var ama çok fazla değil yatıyorum bende ama senin durumun farklı mutlaka doktoruna görün

asiiiiiiiiiiiiii nerelerdesin ne yaptın nasılsın kayboldun be güzelimmm kendinden bir haber ver:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

evet kizlar kayboldum cunku karin boslugundan ote bogazima kadar galiba su topladim
yumurtaligimda aciklik olusmus o kadar sisti ki
4 gundur hastanede yatiyorum
korktugum basima geldi
hiperstimilasyon oldum hemde son boyutunda halada igne yapiyorum kendime 3 hafta devam edicekmisim evde bu ignelere*
haftada iki gunde kan testi

evet kizlar kayboldum cunku karin boslugundan ote bogazima kadar galiba su topladim
yumurtaligimda aciklik olusmus o kadar sisti ki
4 gundur hastanede yatiyorum
korktugum basima geldi
hiperstimilasyon oldum hemde son boyutunda halada igne yapiyorum kendime 3 hafta devam edicekmisim evde bu ignelere*
haftada iki gunde kan testi

ah canımcım ya çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış ne yapalım asi arkadaşım geç oluyor güç oluyor ama hayırlı olacak inşallah kendine iyi bak haberdar et bizleri kendinden öpüyorum

sagol canim benim cok tsk ederim
ya okadara tup bebek yaptiran var hicmi yok benim gibi olan hayret valla herseyde beni buluyorrrrrrr

sagol canim benim cok tsk ederim
ya okadara tup bebek yaptiran var hicmi yok benim gibi olan hayret valla herseyde beni buluyorrrrrrr

canımcım çok ince eleyip sık dokuma bak titizlendik sıra başka sorunlar çıkıyor bırak akışına derler ya '' saldım çayıra mevlam kayıra '' mecaz anlamda bırak allaha havale et bakalım ne olacak hayırlısı allahtan çok öptümmmmm

canımcım çok ince eleyip sık dokuma bak titizlendik sıra başka sorunlar çıkıyor bırak akışına derler ya '' saldım çayıra mevlam kayıra '' mecaz anlamda bırak allaha havale et bakalım ne olacak hayırlısı allahtan çok öptümmmmm

haklisin canim zaten bende sikayetci degilim
ben zoru seven bir insanim
allahima bugune binlerce sukurrrrrrrrr
:Saruboceq:

Back
X