Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Acil yardım kızlar !

papatyam1458

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
13
0
6
Kırklareli
$2013-12-01-555_1.webp . Merhaba kızlar... Ocakta nişanım var bu kıyafeti mi cok severek aldım.Nişanda evde olacak.Ancak 1 2 kötü yorum aldım.Sizce nasıl ?aksesuar ne kullansam?

Eki Görüntüle 883213 . Merhaba kızlar... Ocakta nişanım var bu kıyafeti mi cok severek aldım.Nişanda evde olacak.Ancak 1 2 kötü yorum aldım.Sizce nasıl ?aksesuar ne kullansam?

cok kötü deıl ama mukemmel de deıl. aksesuarınızı taslı kullanmalısın. bir bileklik ve cok narin bı kolye.. saçlarınızı toplamalısınız ve mumkunse bu elbıseye düz saçlar gider..duz bı topuz yanii. öle kıvırcıklı topuzlar bıraz asil durmuyo gibi

zevkler ve renkler tartışılmaz sen beğendikten sonra bize bir şey demek düşmez güle güle iyi günlerinde giy inşallah hayırlı olsun canım :nazar:

bence elbise gayet güzel ama ev için biraz fazla iddalı geldi bana,sen beğendikten sonra başkalarını takma salla gitsin :52:

bu elbisenin aynısını abimin düğününde giydimm
daha 1 ay öncee :9::9:
saçlarım omuzlarım yeterince açık olduğu için dağınık toplattım
takı olarak sadece omuzlarıma değcek kadar elbisemin yakasındaki taşlardan olan 2 sıralı uzun küpe taktım
parmağımda da tektaşım vardı
ve herkes çok yakıştığını söyledi
tek bi eleştiri bile almadımm :34::34:
şimdiden hayırlı olsun nişanınız :16:

yorum icin teşekkür ederim bibican.Bende sade topuz yaptırıp ince tek şerit gelin tacı takıyım diyorum.Elbisem takılarla mükemmelleşir mi?

kulaklarından epeyce sarkan ama narinn bı küpe takman gerektıgınıde unuttumm... evet elbısen takılarla ve ayakkabıyla mukemmmeleşir. ayakkabı her ne kadar gozukmucekmıs gbı gorunsede gorunebılır bencee... gözlerıne koyu makyaj yaptırırsın sanırım... takma kirpik önerıorum gözlerıne. bu elbıse ıcın..

bu elbisenin aynısını abimin düğününde giydimm
daha 1 ay öncee :9::9:
saçlarım omuzlarım yeterince açık olduğu için dağınık toplattım
takı olarak sadece omuzlarıma değcek kadar elbisemin yakasındaki taşlardan olan 2 sıralı uzun küpe taktım
parmağımda da tektaşım vardı
ve herkes çok yakıştığını söyledi
tek bi eleştiri bile almadımm :34::34:
şimdiden hayırlı olsun nişanınız :16:

tesekkür ederim sagol canım.bende sizin bassettiginiz gibi bir küpe düşünuyorum.ancak benim saçlarım kısa olduguna salamam.postisle topuz ancak olur dediler.zevklerimiz aynıymış:1:

Canım elbisen çok hoş sen bakma yorumlara.Bu senin günün tabiki abartı olcak da ben abartı göremedim..Kırmızı dümdüz elbise ve çok güzel taşımışsın..Saçını topuz yaptır taç fikri de iyiymiş.Kolye takma sakın göğüs kısmı taşlı zaten..Küçük taşlı bileklik ve küpe ile çok daha güzel olur.Fotolarını koyarsın:)

Canım elbisen çok hoş sen bakma yorumlara.Bu senin günün tabiki abartı olcak da ben abartı göremedim..Kırmızı dümdüz elbise ve çok güzel taşımışsın..Saçını topuz yaptır taç fikri de iyiymiş.Kolye takma sakın göğüs kısmı taşlı zaten..Küçük taşlı bileklik ve küpe ile çok daha güzel olur.Fotolarını koyarsın:)

boynu cok acıkda kalmasmı? modacılar hep öle dıoda .. hakan ıvana fılan programı vardı ya bı ara?

yorum icin teşekkür ederim bibican.Bende sade topuz yaptırıp ince tek şerit gelin tacı takıyım diyorum.Elbisem takılarla mükemmelleşir mi?

elbise güzel bence o göğüsteki taşlar sökülürse ve sökülünce zarar görmezse elbise onları sökmeni tavsiye ederim.
çünkü o taşlar varken takılan kolye göz yoracaktır, o taşları çıkarıp çok daha göz alıcı güzel bir kolye takmalısın aynı şekilde küpe ve bir bileklik

bir de yanlış anlama ama o taşlar varken sanki noel anne kıyafeti gibi duruyor:26:

ve bence tek şerit gelin tacı falan takma salonda olsaydı tak derdim ama ev için çok fazla tac falan abes görünür insanlar ev nişanına geldiği için senden bir iki tık daha casual giyinecek o yüzden fotoğraflarda vs de çok abes durur sonuçta ev nişanı

ama halennnnnnnn koyu göz makyajında ısrarcıyım kırmızıya sıyah göz makyajı asırının asırısı cok cekici oluoki :) olmuomu ?

Back
X